Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • лозарство - машини и техника

Резултати за

Лозарство - машини и техника - Внос износ

 1. RINIERI SRL

  Италия

  Предприятието RINIERI SRL, e Производител, и работи в сферата на Селскостопански машини. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за разчистване на храсти, Лозарство - машини и техника, pruners, Машини за разчистване на храсти, Лозарство - машини и техника, и cutters. Седалището му е в/ъв Forlì, Италия.

 2. WAGNER PFLANZEN TECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието WAGNER PFLANZEN TECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Лозарство - машини и техника, Лозарство - машини и техника, planter, farm machinery, и ploughs. Седалището му е в/ъв Friedelsheim, Германия.

 3. SA SCDC

  Франция

  Предприятието SA SCDC, e Производител, и работи в сферата на Инсталации и съоръжения за лозарството. Освен това развива дейност и в сферата на Лозарство - машини и техника, Овощарство и лесовъдство - машини и техника, Лозарство - машини и техника, wine-growing supplies, Овощарство и лесовъдство - машини и техника, и Fermenting room. Седалището му е в/ъв Orbais l'Abbaye, Франция.

 4. RUBANGEL

  Испания

  Предприятието RUBANGEL, e Разпространител, и работи в сферата на Лозарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Лесовъдство и овощарство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Лесовъдство - машини и техника, farming machinery, Лесовъдство и овощарство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, и Лесовъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Granja De Rocamora-Alicante, Испания.

 5. POSVIMAN

  Испания

  Предприятието POSVIMAN, e Производител, и работи в сферата на Лозарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, wine-growing, wine-growing supplies, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, и wood poles. Седалището му е в/ъв Barrax-Albacete, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ST EMILION EMBOUTEILLAGE

  Франция

  Предприятието ST EMILION EMBOUTEILLAGE, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Бутилиране и пълнене - машини и обурудване, Поставяне на знаци и етикети - машини, Търговско опаковане по поръчка, Лозарство - машини и техника, Бутилиране и пълнене - машини и обурудване, Поставяне на знаци и етикети - машини, Търговско опаковане по поръчка, и Лозарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Saint Sulpice De Faleyrens, Франция.

 2. CONSTRUCTION HUMEAU

  Франция

  Предприятието CONSTRUCTION HUMEAU, e Производител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Земеделски трактори и ремаркета, Лозарство - машини и техника, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Земеделски трактори и ремаркета, и Лозарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв St Pierre Montlimart, Франция.

 3. BISODISAC

  Франция

  Предприятието BISODISAC, e Производител, и работи в сферата на Лозарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Thoré La Rochette, Франция.

 4. CHABAS

  Франция

  Предприятието CHABAS, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Селскостопански машини и аксесоари, Лозарство - машини и техника, Внос-износ на обработващи машини, Селскостопански машини и аксесоари, Лозарство - машини и техника, и Внос-износ на обработващи машини. Седалището му е в/ъв Charleval, Франция.

 5. AMOS INDUSTRIE

  Франция

  Предприятието AMOS INDUSTRIE, e Производител, и работи в сферата на Лозарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации, agri-food product machinery, tank for unloading grapes, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Beaune, Франция.

 1. IMPROFORT PORTUGAL

  Португалия

  Предприятието IMPROFORT PORTUGAL, и работи в сферата на Лозарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Palmela, Португалия.

 2. A&W MOORE WINE RACKS

  Обединеното кралство

  Предприятието A&W MOORE WINE RACKS, e Производител, и работи в сферата на Лозарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на systems and equipment for the wine industry, и wine industry. Седалището му е в/ъв Ilkeston, Обединеното кралство.

 1. BELLOT SA

  Франция

  Предприятието BELLOT SA, e Производител, и работи в сферата на Лозарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Gradignan, Франция.

 2. ETS PROTECHNI

  Франция

  Предприятието ETS PROTECHNI, e Производител, и работи в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента. Освен това развива дейност и в сферата на Индустриално поддържане, Лозарство - машини и техника, precision mechanical workshop, Mechanized welding, Индустриално поддържане, и Лозарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Saint Louis De Montferrand, Франция.

 3. AGRI TECHNOLOGY

  Франция

  Предприятието AGRI TECHNOLOGY, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделски трактори и ремаркета, Лозарство - машини и техника, Земеделски трактори и ремаркета, supplies for do-it-yourself work, grinding of cutting tools, и Лозарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Arveyres, Франция.

 4. WILFRIED RUST

  Германия

  Предприятието WILFRIED RUST, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Лозарство - машини и техника, Преносими механични инструменти, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, и Лозарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Meckenheim, Германия.

 5. DIETER HÖHNLE KELLEREIMASCHINEN

  Германия

  Предприятието DIETER HÖHNLE KELLEREIMASCHINEN, e Разпространител, и работи в сферата на Инсталации и съоръжения за лозарството. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Лозарство - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Лозарство - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Производство на консерви - машини и техника. Седалището му е в/ъв Neckarsulm, Германия.

 6. TERRAL (ETABLISSEMENT)

  Франция

  Предприятието TERRAL (ETABLISSEMENT), и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Лозарство - машини и техника, и Лозарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Canet, Франция.

 7. OENORIEFLIN E.K.

  Германия

  Предприятието OENORIEFLIN E.K., e Производител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации и съоръжения за лозарството, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Лозарство - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Инсталации и съоръжения за лозарството, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Лозарство - машини и техника, и Месарница и колбасарница - машини и техника. Седалището му е в/ъв Vogtsburg, Германия.

 8. OENO-PÔLE SÀRL

  Швейцария

  Предприятието OENO-PÔLE SÀRL, e Разпространител, и работи в сферата на Инсталации и съоръжения за лозарството. Освен това развива дейност и в сферата на Лозарство - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Лозарство - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, и Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bursins, Швейцария.

 1. MOWEIN GMBH

  Германия

  Предприятието MOWEIN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Храна за животновъдството, Инсталации и съоръжения за лозарството, Лозарство - машини и техника, Напитки - машини и техника за индустрията, Храна за животновъдството, Инсталации и съоръжения за лозарството, Лозарство - машини и техника, и Напитки - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Pellingen, Германия.

 2. NIKEMA FRANK NIESEN

  Германия

  Предприятието NIKEMA FRANK NIESEN, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации и съоръжения за лозарството, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Лозарство - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Инсталации и съоръжения за лозарството, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Лозарство - машини и техника, и Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Седалището му е в/ъв Platten, Германия.

 3. KMS RINKLIN GMBH

  Германия

  Предприятието KMS RINKLIN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Лозарство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Лозарство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Eschbach, Германия.

 4. KRAFT G.M.B.H.

  Австрия

  Предприятието KRAFT G.M.B.H., e Разпространител, и работи в сферата на Лозарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, и Производство на консерви - машини и техника. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

 5. SANDOR BECSEI

  Германия

  Предприятието SANDOR BECSEI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Лозарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Напитки - машини и техника за индустрията, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Дървени панели. Седалището му е в/ъв Friedrichshafen, Германия.

 6. MONTIER TECHNOLOGIES

  Франция

  Предприятието MONTIER TECHNOLOGIES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Лозарство - машини и техника, Поливане и напояване - инсталации, industrial cooling, assembly line automation, Лозарство - машини и техника, и Поливане и напояване - инсталации. Седалището му е в/ъв Prunelli Di Fiumorbo, Франция.

 7. PETER LUNTSCH

  Австрия

  Предприятието PETER LUNTSCH, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Лозарство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Лозарство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, и Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Jois, Австрия.

 8. FERDINAND PRÜCKLER

  Австрия

  Предприятието FERDINAND PRÜCKLER, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации и съоръжения за лозарството, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Лозарство - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Инсталации и съоръжения за лозарството, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Лозарство - машини и техника, и Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Langenlois, Австрия.

 9. ZEHETNER GES.MBH

  Австрия

  Предприятието ZEHETNER GES.MBH, e Разпространител, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Шампанско и пенливи вина, Инсталации и съоръжения за лозарството, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Лозарство - машини и техника, Шампанско и пенливи вина, Инсталации и съоръжения за лозарството, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, и Лозарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Hollabrunn, Австрия.

 10. PETER ACKERMANN OENOTECH GMBH

  Германия

  Предприятието PETER ACKERMANN OENOTECH GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации и съоръжения за лозарството, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Лозарство - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Инсталации и съоръжения за лозарството, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Лозарство - машини и техника, и Месарница и колбасарница - машини и техника. Седалището му е в/ъв Zeltingen-Rachtig, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Лозарство - машини и техника - Внос износ

Брой резултати

30 336 Фирми

Категория