Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • машини и оборудване за производството на чорапи

Резултати за

Машини и оборудване за производството на чорапи - Внос износ

 1. SATNSOCKS

  Турция

  Предприятието SATNSOCKS, e Производител, и работи в сферата на Машини и оборудване за производството на чорапи. Освен това развива дейност и в сферата на stocking factories, и ladies' stockings. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. EVRENMAK MAKINA .

  Турция

  Предприятието EVRENMAK MAKINA ., e Производител, и работи в сферата на Машини и оборудване за производството на чорапи. Освен това развива дейност и в сферата на machinery and equipment for hosiery factories, и sock manufacturing machinery. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 3. YIGIT SOCKS TEXTILE

  Турция

  Предприятието YIGIT SOCKS TEXTILE, e Производител, и работи в сферата на Машини и оборудване за производството на чорапи. Освен това развива дейност и в сферата на children's socks, и men's socks. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 4. BEKBOGA TEKS SAN TIC LTD STI

  Турция

  Предприятието BEKBOGA TEKS SAN TIC LTD STI, e Производител, и работи в сферата на Машини и оборудване за производството на чорапи. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 5. CASE SUPERSTORE

  Обединеното кралство

  Предприятието CASE SUPERSTORE, e Производител, и работи в сферата на Машини и оборудване за производството на чорапи. Седалището му е в/ъв Aylesbury, Обединеното кралство.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. DBG DIAMENTE ÇORAP

  Турция

  Предприятието DBG DIAMENTE ÇORAP, e Производител, и работи в сферата на Къси чорапи. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и оборудване за производството на чорапи, wholesale stockings, clothing for new-born babies, tights for children, и Машини и оборудване за производството на чорапи. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. STILIM SOCKS

  Турция

  Предприятието STILIM SOCKS, e Производител, и работи в сферата на Машини и оборудване за производството на чорапи. Освен това развива дейност и в сферата на Antibacterial Socks, stocking factories, Socks made from bamboo fibre, и football socks. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 3. NORMIT

  Словакия

  Предприятието NORMIT, e Производител, и работи в сферата на Машини и оборудване за производството на чорапи. Освен това развива дейност и в сферата на application software for private companies in the service sector, и industrial equipment. Седалището му е в/ъв Malacky, Словакия.

 4. CETME

  Италия

  Предприятието CETME, e Производител, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и оборудване за производството на чорапи, machinery and equipment for hosiery factories, и Машини и оборудване за производството на чорапи. Седалището му е в/ъв Reggio Nell'emilia, Италия.

 5. BIEMMI ANTONIO SERVO-TEX

  Италия

  Предприятието BIEMMI ANTONIO SERVO-TEX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и оборудване за производството на чорапи, machinery and equipment for hosiery factories, и Машини и оборудване за производството на чорапи. Седалището му е в/ъв Botticino, Италия.

 1. NARSAN MAK

  Турция

  Предприятието NARSAN MAK, e Производител, и работи в сферата на Машини и оборудване за производството на чорапи. Освен това развива дейност и в сферата на small parts for precision turning factories. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. IRMAC TEX S.R.L.

  Италия

  Предприятието IRMAC TEX S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и оборудване за производството на чорапи, machinery and equipment for hosiery factories, и Машини и оборудване за производството на чорапи. Седалището му е в/ъв Borgosatollo, Италия.

 1. BAYBAZ TEKSTIL

  Турция

  Предприятието BAYBAZ TEKSTIL, e Производител, и работи в сферата на Машини и оборудване за производството на чорапи. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. FIMATEX S.R.L.

  Италия

  Предприятието FIMATEX S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и оборудване за производството на чорапи, parts and accessories for textile machines, и Машини и оборудване за производството на чорапи. Седалището му е в/ъв Scandicci, Италия.

 3. HAIYAN XINGLONG FASTENER CO., LTD.

  САЩ

  Предприятието HAIYAN XINGLONG FASTENER CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Машини и оборудване за производството на чорапи. Седалището му е в/ъв Haiyan, САЩ.

 4. TECNOPEA S.R.L.

  Италия

  Предприятието TECNOPEA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Промишлени машини за гладене. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията, Машини и оборудване за производството на чорапи, Облекло - машини и техника за индустрията, и Машини и оборудване за производството на чорапи. Седалището му е в/ъв Quinzano D'oglio, Италия.

 5. ENKI SOCKS

  Турция

  Предприятието ENKI SOCKS, e Производител, и работи в сферата на Машини и оборудване за производството на чорапи. Седалището му е в/ъв Edirne, Турция.

 6. B.G. ASSISTENZA DI GIALDINI ANGIOLO MORENO

  Италия

  Предприятието B.G. ASSISTENZA DI GIALDINI ANGIOLO MORENO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и оборудване за производството на чорапи, machinery and equipment for hosiery factories, и Машини и оборудване за производството на чорапи. Седалището му е в/ъв Ponte Buggianese, Италия.

 7. BESTON COMPANY

  САЩ

  Предприятието BESTON COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Машини и оборудване за производството на чорапи. Седалището му е в/ъв Zhengzhou, САЩ.

 8. CESARE COLOSIO S.R.L.

  Италия

  Предприятието CESARE COLOSIO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и оборудване за производството на чорапи, machinery and equipment for hosiery factories, и Машини и оборудване за производството на чорапи. Седалището му е в/ъв Rezzato, Италия.

 1. DROP SOCKS

  Турция

  Предприятието DROP SOCKS, e Производител, и работи в сферата на Машини и оборудване за производството на чорапи. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. UCA ÇORAP

  Турция

  Предприятието UCA ÇORAP, e Производител, и работи в сферата на Машини и оборудване за производството на чорапи. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 3. SEL ÇORAP

  Турция

  Предприятието SEL ÇORAP, e Производител, и работи в сферата на Машини и оборудване за производството на чорапи. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 4. MESA SOCKS

  Турция

  Предприятието MESA SOCKS, e Производител, и работи в сферата на Машини и оборудване за производството на чорапи. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 5. HABERSOCKS

  Турция

  Предприятието HABERSOCKS, e Производител, и работи в сферата на Машини и оборудване за производството на чорапи. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 6. REDIDI RICAMBI S.R.L.

  Италия

 7. BICCHIERAI S.R.L.

  Италия

 8. CALZIFICIO ROSA DI LIU MIN

  Италия

 9. L.A.A.S. LONATI ANGLO - AMERICAN SCHOOL S.R.L.

  Италия

 10. B.M. S.R.L.

  Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Машини и оборудване за производството на чорапи - Внос износ

Брой резултати

49 Фирми

Категория