• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ - Мексико

Мексико
  1. DISTRIBUIDORA ZAYMA SA DE CV

    Мексико

    Verified by europages badge

    Предприятието DISTRIBUIDORA ZAYMA SA DE CV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на bananas, pineapple, jackfruit, lemons, mango, Chia seeds, dragon fruit, frozen fruit, и sisal fibres. Седалището му е в/ъв Leon, Мексико.

  2. AGUACATE MÉXICO

    Мексико

    Предприятието AGUACATE MÉXICO, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на avocado, и export. Седалището му е в/ъв Mérida, Мексико.

  3. FRESHKAMPO

    Мексико

    Предприятието FRESHKAMPO, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на raspberries, mango, avocado, и strawberries. Седалището му е в/ъв Michoacan, Мексико.

  4. BERRY LOVERS

    Мексико

    Предприятието BERRY LOVERS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Цитрусови култури. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Leon Gto, Мексико.

  5. AGRICOLA LA BOCANA S.P.R DE R.L

    Мексико

    Предприятието AGRICOLA LA BOCANA S.P.R DE R.L, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ensenada, Мексико.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FRUTAS Y VERDURAS ORTIZ

    Мексико

    Предприятието FRUTAS Y VERDURAS ORTIZ, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на avocado, и tinned avocado. Седалището му е в/ъв Ciudad De México, Мексико.

  2. MAGNOBE S.A. DE C.V.

    Мексико

    Предприятието MAGNOBE S.A. DE C.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на cauliflowers. Седалището му е в/ъв Guadalajara, Мексико.

  3. MAYA VEGETALES, SPR DE RL

    Мексико

    Предприятието MAYA VEGETALES, SPR DE RL, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Merida, Мексико.

  4. PRODUCE REPS

    Мексико

    Предприятието PRODUCE REPS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Leon, Мексико.

Филтри

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ - Мексико

Брой резултати

9 Фирми

Страни