• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • метални четки

Резултати за

Метални четки - Внос износ

 1. JOBO BORSTELFABRIEK BV

  Холандия

  Verified by europages badge

  Предприятието JOBO BORSTELFABRIEK BV, e Производител, и работи в сферата на Метални четки. Освен това развива дейност и в сферата на brushes, Technical brushes, brush manufacturer, Brush-making, industrial brushes, custom brushes, special brushes, Twisted brushes, и Large round brushes. Седалището му е в/ъв Hoogeveen, Холандия.

 2. SEWA-WERKZEUGE E.U.

  Австрия

  Verified by europages badge

  Предприятието SEWA-WERKZEUGE E.U., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Метални четки. Седалището му е в/ъв Weiz, Австрия.

 3. METALLBEARBEITUNG BRETTSCHNEIDER F. BRETTSCHNEIDER

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието METALLBEARBEITUNG BRETTSCHNEIDER F. BRETTSCHNEIDER, e Производител, и работи в сферата на Бюрети. Освен това развива дейност и в сферата на Метални четки, Brushes, Lubrication equipment, oil containers, Equipment and containers made from plastic, Grease fittings, Soldering fluid brushes, Acid containers, и Lubrication guns. Седалището му е в/ъв Bad Schwartau, Германия.

 4. SIMONI SRL

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието SIMONI SRL, e Производител, и работи в сферата на Метални четки. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за производство на козметични изделия, Реколта - машини и техника, Четки, abrasive brushes, brushing machines, metal brushes, Машини и техника за производство на козметични изделия, packing machines, и custom brushes. Седалището му е в/ъв Zola Predosa, Италия.

 5. DEVIRIEUX

  Франция

  Предприятието DEVIRIEUX, e Производител, и работи в сферата на Метални четки. Освен това развива дейност и в сферата на industrial brushes, cylinder brushes, и rotating brushes. Седалището му е в/ъв Brindas, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. KIBROS SAS

  Франция

  Предприятието KIBROS SAS, e Производител, и работи в сферата на Метални четки. Освен това развива дейност и в сферата на custom brushes, cylinder brushes, rotating brushes, и special brushes. Седалището му е в/ъв Plancher-Bas, Франция.

 2. KOTI-DAWSON TECHNICAL BRUSHES LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието KOTI-DAWSON TECHNICAL BRUSHES LTD, e Производител, и работи в сферата на Метални четки. Освен това развива дейност и в сферата на brush strips, brushes, food-grade brushes, и brush. Седалището му е в/ъв Leeds, Обединеното кралство.

 3. CEPILLOS TRENZO

  Испания

  Предприятието CEPILLOS TRENZO, и работи в сферата на Метални четки. Освен това развива дейност и в сферата на abrasives, Surface pretreatment, polishing, и satined. Седалището му е в/ъв Vigo-Pontevedra, Испания.

 4. CEPILLO TÉCNICO - ALL FUTURE XXI SLU

  Испания

  Предприятието CEPILLO TÉCNICO - ALL FUTURE XXI SLU, e Производител, и работи в сферата на Метални четки. Седалището му е в/ъв El Masnou-Barcelona, Испания.

 5. HUBER BÜRSTEN GMBH

  Германия

  Предприятието HUBER BÜRSTEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Четчици за гримиране. Освен това развива дейност и в сферата на Метални четки, special brushes, industrial brushes, brushes, и Метални четки. Седалището му е в/ъв Todtnau, Германия.

 1. TOSCANA SPAZZOLE INDUSTRIALI S.R.L.

  Италия

  Предприятието TOSCANA SPAZZOLE INDUSTRIALI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Метални четки. Освен това развива дейност и в сферата на industrial brushes, и cylinder brushes. Седалището му е в/ъв Montemurlo, Италия.

 2. KOTI-TRIBOLLET

  Франция

  Предприятието KOTI-TRIBOLLET, e Производител, и работи в сферата на Метални четки. Освен това развива дейност и в сферата на Technical brushes, Brushes for deburring, и brushes for metal polishing. Седалището му е в/ъв Thil, Франция.

 1. SZCZOTPOL A.SPYCHALA SP.J.

  Полша

  Предприятието SZCZOTPOL A.SPYCHALA SP.J., e Производител, и работи в сферата на Метални четки. Седалището му е в/ъв Wronki, Полша.

 2. LAMPAR S.R.L.

  Италия

  Предприятието LAMPAR S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части. Освен това развива дейност и в сферата на Метални четки, electric motor brushes, Метални четки, и industrial brushes. Седалището му е в/ъв Monza, Италия.

 3. AEB BROSSERIE

  Франция

  Предприятието AEB BROSSERIE, e Производител, и работи в сферата на Метални четки. Седалището му е в/ъв Givry, Франция.

 4. HEFEI WEIXUAN WIRE BRUSHES FACTORY

  Китай

  Предприятието HEFEI WEIXUAN WIRE BRUSHES FACTORY, e Производител, и работи в сферата на Метални четки. Освен това развива дейност и в сферата на Wire brushes. Седалището му е в/ъв Hefei, Китай.

 5. HILAL FIRCA TEMIZLIK URUNLERI MAK. SAN. TIC. LIM.STI.

  Турция

  Предприятието HILAL FIRCA TEMIZLIK URUNLERI MAK. SAN. TIC. LIM.STI., e Производител, и работи в сферата на Метални четки. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 6. KLEENEZE - KOTI LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието KLEENEZE - KOTI LTD, e Производител, и работи в сферата на Метални четки. Освен това развива дейност и в сферата на brush strips, special brushes, straight strip brushes, и Technical brushes. Седалището му е в/ъв Bristol, Обединеното кралство.

 7. FALCÓN INGENIERÍA,S.L.

  Испания

  Предприятието FALCÓN INGENIERÍA,S.L., e Производител, и работи в сферата на Метални четки. Освен това развива дейност и в сферата на strip brushes, fibre brushes, и industrial brushes. Седалището му е в/ъв Llinars Del Vallès (barcelona), Испания.

 8. RICOPLAST

  Италия

  Предприятието RICOPLAST, e Подизпълнител, и работи в сферата на Метални четки. Седалището му е в/ъв Padova, Италия.

 1. CAZZOLA SPAZZOLE SRL

  Италия

  Предприятието CAZZOLA SPAZZOLE SRL, e Производител, и работи в сферата на Метални четки. Освен това развива дейност и в сферата на Четки, industrial brushes, и Четки. Седалището му е в/ъв Altavilla Vicentina, Италия.

 2. P.G. BRUSH

  Белгия

  Предприятието P.G. BRUSH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Четки. Освен това развива дейност и в сферата на Метални четки, Метални четки, и brushes. Седалището му е в/ъв Verviers, Белгия.

 3. G. & G.

  Италия

  Предприятието G. & G., e Производител, и работи в сферата на Метални четки. Освен това развива дейност и в сферата на systems and equipment for producing casein and lactose, и brushes for electrical appliances. Седалището му е в/ъв Parma, Италия.

 4. STUDIO LEGALE REALE

  Италия

  Предприятието STUDIO LEGALE REALE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Метални четки. Седалището му е в/ъв Bari, Италия.

 5. TRE COLLI S.P.A.

  Италия

  Предприятието TRE COLLI S.P.A., e Подизпълнител, и работи в сферата на Метални четки. Освен това развива дейност и в сферата на brushes for electrical appliances, и cylinder brushes. Седалището му е в/ъв Sommacampagna, Италия.

 6. NUOVA F.LLI DONDI S.R.L.

  Италия

  Предприятието NUOVA F.LLI DONDI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Четки. Освен това развива дейност и в сферата на Метални четки, Четки и принадлежности за бръснене, Метални четки, и Четки и принадлежности за бръснене. Седалището му е в/ъв Formigine, Италия.

 7. DUWA BROSSES

  Франция

  Предприятието DUWA BROSSES, e Производител, и работи в сферата на Метални четки. Освен това развива дейност и в сферата на industrial brushes. Седалището му е в/ъв Saint Etienne, Франция.

 8. TECNOSPAZZOLA FIORENTINA DI CONTI MASSINO E CONTI MAURO S.N.C.

  Италия

  Предприятието TECNOSPAZZOLA FIORENTINA DI CONTI MASSINO E CONTI MAURO S.N.C., e Производител, и работи в сферата на Метални четки. Освен това развива дейност и в сферата на brushes for electrical appliances. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

 9. PONZINI S.P.A.

  Италия

  Предприятието PONZINI S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Метални четки. Освен това развива дейност и в сферата на Четки, Метли, Четки, и Метли. Седалището му е в/ъв Lazzate, Италия.

 10. SPAZZOLIFICIO NAZIONALE CROTTI S.R.L.

  Италия

  Предприятието SPAZZOLIFICIO NAZIONALE CROTTI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Метални четки. Освен това развива дейност и в сферата на brushes for electrical appliances. Седалището му е в/ъв Osio Sopra, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Метални четки - Внос износ

Брой резултати

54 Фирми