• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ - Молдавия

Молдавия
  1. SADRO-URSU SRL (POPCORN)

    Молдавия

    Предприятието SADRO-URSU SRL (POPCORN), e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Търговия в супер- и хипермаркетите, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Търговия в супер- и хипермаркетите. Седалището му е в/ъв Chisinau, Молдавия.

  2. S.R.L. AGRODENIDAN

    Молдавия

    Предприятието S.R.L. AGRODENIDAN, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на packing, cherries, apples, и fruit distributors. Седалището му е в/ъв Cotiujeni, Молдавия.

  3. MOLDAGROPRODUCT

    Молдавия

    Предприятието MOLDAGROPRODUCT, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, Житни растения и зърнени храни, и flour. Седалището му е в/ъв Chisinau, Молдавия.

  4. SRLCRISTAL

    Молдавия

    Предприятието SRLCRISTAL, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Calarasi, Молдавия.

  5. SADRO URSU

    Молдавия

    Предприятието SADRO URSU, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на export, и foodstuffs. Седалището му е в/ъв Chisinau, Молдавия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. COLDORCOM SRL

    Молдавия

    Предприятието COLDORCOM SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на ground peanuts, и sesame seeds. Седалището му е в/ъв Chisinau, Молдавия.

  2. NATURE LAND S.R.L.

    Молдавия

    Предприятието NATURE LAND S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Beet sugar. Седалището му е в/ъв Orhei, Молдавия.

  3. PRONUTCONAGRO

    Молдавия

    Предприятието PRONUTCONAGRO, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Gratiesti, Молдавия.

  4. SPE-EUGEN

    Молдавия

    Предприятието SPE-EUGEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit and vegetable wholesaler. Седалището му е в/ъв Cisinev, Молдавия.

  5. NECTAR LUX SRL

    Молдавия

    Предприятието NECTAR LUX SRL, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Chisinau, Молдавия.

  1. FANDEEV-FAN-TRADE

    Молдавия

    Предприятието FANDEEV-FAN-TRADE, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ciadyr Lunga, Молдавия.

  2. LOCA EXIM SRL

    Молдавия

    Предприятието LOCA EXIM SRL, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на sunflower seed. Седалището му е в/ъв Ialoveni, Молдавия.

  1. DV BROC PRIM

    Молдавия

    Предприятието DV BROC PRIM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане, Внос-износ - агенти, Митнически посредници, Консултантски услуги за фирми, Внос-износ - мебелно обзавеждане, Внос-износ - агенти, Митнически посредници, и Консултантски услуги за фирми. Седалището му е в/ъв Chisinau, Молдавия.