Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • нефтено рафиниране - инсталации и техника

Резултати за

Нефтено рафиниране - инсталации и техника - Внос износ

 1. STERLING THERMAL TECHNOLOGY LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието STERLING THERMAL TECHNOLOGY LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Нефтено рафиниране - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Топлообменници, Топлообменници, coolers, и Air-cooled condensers. Седалището му е в/ъв Aylesbury, Обединеното кралство.

 2. VEGEFIL KIZARTMA YAGI ARITMA SISTEMLERI

  Турция

  Предприятието VEGEFIL KIZARTMA YAGI ARITMA SISTEMLERI, e Производител, и работи в сферата на Нефтено рафиниране - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Маслени филтри, Професионални кухни - машини и техника, Маслени филтри, Професионални кухни - машини и техника, fryers for institutions, и restaurant and hotel equipment rental. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 3. STC SERVICES TECNOLOGY CONSULTING

  Италия

  Предприятието STC SERVICES TECNOLOGY CONSULTING, e Разпространител, и работи в сферата на Нефтено рафиниране - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на water purifiers, components for valves, и tool agents and representatives. Седалището му е в/ъв Busseto, Италия.

 4. KALHOUR OILFIELD EQUIPMENTS LTD.

  Обединени арабски емирства

  Предприятието KALHOUR OILFIELD EQUIPMENTS LTD., e Разпространител, и работи в сферата на Нефтено рафиниране - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на carbon pipes, fitting, и industrial valves. Седалището му е в/ъв Dubai, Обединени арабски емирства.

 5. VITCOM GLOBAL SOLUTIONS

  Обединеното кралство

  Предприятието VITCOM GLOBAL SOLUTIONS, e Производител, и работи в сферата на Нефтено рафиниране - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на heaters, и refinery. Седалището му е в/ъв Bournemouth, Обединеното кралство.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. T. & C. ANALYZERS SRL UNIPERSONALE

  Италия

  Предприятието T. & C. ANALYZERS SRL UNIPERSONALE, e Разпространител, и работи в сферата на Нефтено рафиниране - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Monserrato, Италия.

 2. LLC DERSIM

  Украйна

  Предприятието LLC DERSIM, e Производител, и работи в сферата на Нефтено рафиниране - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделски продукти, Visable supports the Ukrainian companies, Земеделски продукти, sunflower oil, refined industrial oils, и Visable supports the Ukrainian companies. Седалището му е в/ъв Kahovka, Украйна.

 3. CHANZY SAS

  Франция

  Предприятието CHANZY SAS, и работи в сферата на Нефтено рафиниране - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни инсталации, Обществени градини - игрални съоръжения, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Спортни инсталации, Обществени градини - игрални съоръжения, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Marly, Франция.

 4. FRANCE REALISATIONS

  Франция

  Предприятието FRANCE REALISATIONS, и работи в сферата на Нефтено рафиниране - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни инсталации, Обществени градини - игрални съоръжения, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Спортни инсталации, Обществени градини - игрални съоръжения, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Bregnier Cordon, Франция.

 5. TERIMMO ATLANTIQUE

  Франция

  Предприятието TERIMMO ATLANTIQUE, и работи в сферата на Нефтено рафиниране - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни инсталации, Обществени градини - игрални съоръжения, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Спортни инсталации, Обществени градини - игрални съоръжения, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Belleville Sur Vie, Франция.

 1. SECTION URBAINE

  Франция

  Предприятието SECTION URBAINE, и работи в сферата на Нефтено рафиниране - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни инсталации, Обществени градини - игрални съоръжения, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Спортни инсталации, Обществени градини - игрални съоръжения, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Strasbourg, Франция.

 2. BEOLETTO

  Франция

  Предприятието BEOLETTO, и работи в сферата на Нефтено рафиниране - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни инсталации, Обществени градини - игрални съоръжения, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Спортни инсталации, Обществени градини - игрални съоръжения, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Le Haillan, Франция.

 1. SOLS MEDITERRANEE

  Франция

  Предприятието SOLS MEDITERRANEE, и работи в сферата на Нефтено рафиниране - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни инсталации, Обществени градини - игрални съоръжения, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Спортни инсталации, Обществени градини - игрални съоръжения, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Milhaud, Франция.

 2. PIGNAT

  Франция

  Предприятието PIGNAT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Нефтохимическо производство - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Стъкло зо промишлеността, Нефтено рафиниране - инсталации и техника, Стъкло зо промишлеността, и Нефтено рафиниране - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Genas Cedex, Франция.

 3. OPUS DEVELOPPEMENT

  Франция

  Предприятието OPUS DEVELOPPEMENT, и работи в сферата на Нефтено рафиниране - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни инсталации, Обществени градини - игрални съоръжения, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Спортни инсталации, Обществени градини - игрални съоръжения, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Montpellier, Франция.

 4. BATIR FRANCE INGENIERIE

  Франция

  Предприятието BATIR FRANCE INGENIERIE, и работи в сферата на Нефтено рафиниране - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни инсталации, Обществени градини - игрални съоръжения, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Спортни инсталации, Обществени градини - игрални съоръжения, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Chateaubourg, Франция.

 5. I.T.EX QUALITY SERVICES

  Италия

  Предприятието I.T.EX QUALITY SERVICES, и работи в сферата на Нефтохимическо производство - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Газопроводи и нефтопроводи - инсталации, Нефтено рафиниране - инсталации и техника, systems and equipment for oil refineries, systems and equipment for gas pipelines, Газопроводи и нефтопроводи - инсталации, и Нефтено рафиниране - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв San Donato Milanese, Италия.

 6. ROCHEFORTAISE TRANSPORTS MATERIAU TERR

  Франция

  Предприятието ROCHEFORTAISE TRANSPORTS MATERIAU TERR, и работи в сферата на Нефтено рафиниране - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни инсталации, Обществени градини - игрални съоръжения, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Спортни инсталации, Обществени градини - игрални съоръжения, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Tonnay Charente, Франция.

 7. FONCIERE IMMOBILIERE MANCHE ATLANTIQUE

  Франция

  Предприятието FONCIERE IMMOBILIERE MANCHE ATLANTIQUE, и работи в сферата на Нефтено рафиниране - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни инсталации, Обществени градини - игрални съоръжения, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Спортни инсталации, Обществени градини - игрални съоръжения, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Brest, Франция.

 8. AVISTA OIL AG

  Германия

  Предприятието AVISTA OIL AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Нефтено рафиниране - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Uetze, Германия.

 1. LOTIM S

  Франция

  Предприятието LOTIM S, и работи в сферата на Нефтено рафиниране - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни инсталации, Обществени градини - игрални съоръжения, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Спортни инсталации, Обществени градини - игрални съоръжения, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв L Abergement Clemenciat, Франция.

 2. BGER

  Франция

  Предприятието BGER, и работи в сферата на Нефтено рафиниране - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни инсталации, Обществени градини - игрални съоръжения, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Спортни инсталации, Обществени градини - игрални съоръжения, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Baie Mahault, Франция.

 3. HUADU LONG METAL PROCESSING MACHINERY EQUIPMENT CO., LTD

  Китай

  Предприятието HUADU LONG METAL PROCESSING MACHINERY EQUIPMENT CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Нефтено рафиниране - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Xuchang, Китай.

 4. MOTUL TECH

  Франция

  Предприятието MOTUL TECH, и работи в сферата на Нефтени горива и добавки. Освен това развива дейност и в сферата на Нефтено рафиниране - инсталации и техника, и Нефтено рафиниране - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Aubervilliers, Франция.

 5. PROFIL MEDITERRANEE

  Франция

  Предприятието PROFIL MEDITERRANEE, и работи в сферата на Нефтено рафиниране - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни инсталации, Обществени градини - игрални съоръжения, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Спортни инсталации, Обществени градини - игрални съоръжения, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

 6. AVA-ALMS VALVE AGENCY LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието AVA-ALMS VALVE AGENCY LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Нефтено рафиниране - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Wetherby ,west Yorkshire, Обединеното кралство.

 7. OIL MACHINE WORLD

  Китай

  Предприятието OIL MACHINE WORLD, e Производител, и работи в сферата на Нефтено рафиниране - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Zhengzhou, Китай.

 8. SOCIETE GENERALE IMMOBILIERE

  Франция

  Предприятието SOCIETE GENERALE IMMOBILIERE, и работи в сферата на Нефтено рафиниране - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни инсталации, Обществени градини - игрални съоръжения, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Спортни инсталации, Обществени градини - игрални съоръжения, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Pau, Франция.

 9. LESTREM TP

  Франция

  Предприятието LESTREM TP, и работи в сферата на Нефтено рафиниране - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни инсталации, Обществени градини - игрални съоръжения, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Спортни инсталации, Обществени градини - игрални съоръжения, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Lestrem, Франция.

 10. SOLEIL D OC AMENAGEMENT

  Франция

  Предприятието SOLEIL D OC AMENAGEMENT, и работи в сферата на Нефтено рафиниране - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни инсталации, Обществени градини - игрални съоръжения, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Спортни инсталации, Обществени градини - игрални съоръжения, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Beziers, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Нефтено рафиниране - инсталации и техника - Внос износ

Брой резултати

207 Фирми