• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ - Обединеното Кралство

Обединеното кралство
  1. THE JUPITER GROUP

    Обединеното кралство

    Предприятието THE JUPITER GROUP, e Производител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Newport, Shropshire,, Обединеното кралство.

  2. ANDREW'S GREENGROCERS

    Обединеното кралство

    Предприятието ANDREW'S GREENGROCERS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Holmfirth, Обединеното кралство.

  3. TOPRAK UK LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието TOPRAK UK LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit & vegetables, и fruit and vegetable wholesaler. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

  4. BROAD GLOBE LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието BROAD GLOBE LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Fresh fruits and vegetables, aromatic herbs, и fruit and vegetable wholesaler. Седалището му е в/ъв Southampton, Обединеното кралство.

  5. HUNTANCE LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието HUNTANCE LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. NOBLE HOPS LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието NOBLE HOPS LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на apples, и hops. Седалището му е в/ъв Evesham, Обединеното кралство.

  2. WORLDWIDE BERRIES LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието WORLDWIDE BERRIES LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Maidstone, Обединеното кралство.

  3. WAY 2 SAVE CASH & CARRY LTD.

    Обединеното кралство

    Предприятието WAY 2 SAVE CASH & CARRY LTD., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на site distribution boards. Седалището му е в/ъв Doncaster, Обединеното кралство.

  4. UK VEG

    Обединеното кралство

    Предприятието UK VEG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import of fruit, buying and selling commercial properties, и product distribution services on local markets. Седалището му е в/ъв Essex, Обединеното кралство.

  5. HEAVENLY FRUITS

    Обединеното кралство

    Предприятието HEAVENLY FRUITS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Import eksport af friske varer. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

  1. KNIGHTSBRIDGE FOODS LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието KNIGHTSBRIDGE FOODS LTD, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Boston, Обединеното кралство.

  2. NATIONWIDE PRODUCE PLC

    Обединеното кралство

    Предприятието NATIONWIDE PRODUCE PLC, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Fruit and vegetable trade, и export of vegetables. Седалището му е в/ъв Southport, Обединеното кралство.

  1. MR FRUITY (WHOLESALE) LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието MR FRUITY (WHOLESALE) LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на dairy products, и fruit & vegetables. Седалището му е в/ъв Norwich, Обединеното кралство.

  2. BETTAVEG

    Обединеното кралство

    Предприятието BETTAVEG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Manchester, Обединеното кралство.

  3. NAZIR TRADING LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието NAZIR TRADING LIMITED, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на dates, mangos, Fresh fruits and vegetables, и oranges. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

  4. COUNTY SUPPLIES LTD.

    Обединеното кралство

    Предприятието COUNTY SUPPLIES LTD., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

  5. FYFFES GROUP LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието FYFFES GROUP LTD, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Livingston, Обединеното кралство.

  6. JAMES ABBEY & SONS VEGETABLES LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието JAMES ABBEY & SONS VEGETABLES LTD, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Warrington, Обединеното кралство.

  7. C SCRUTON LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието C SCRUTON LTD, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Leeds, Обединеното кралство.

  8. POUPART LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието POUPART LTD, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Broxbourne, Обединеното кралство.

  1. SUNNYFIELD VEG LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието SUNNYFIELD VEG LTD, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

  2. ARNOTTS FRUIT LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието ARNOTTS FRUIT LTD, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Belfast, Обединеното кралство.

  3. TOTAL PRODUCE LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието TOTAL PRODUCE LTD, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sheffield, Обединеното кралство.

  4. BITAAL

    Обединеното кралство

    Предприятието BITAAL, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wickford, Обединеното кралство.

  5. P D M PRODUCE (UK) LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието P D M PRODUCE (UK) LTD, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Newport, Обединеното кралство.

  6. VALLEY GROWN SALADS

    Обединеното кралство

    Предприятието VALLEY GROWN SALADS, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Harlow, Обединеното кралство.

  7. EXPRESS POTATO SUPPLY LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието EXPRESS POTATO SUPPLY LTD, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Weymouth, Обединеното кралство.

  8. INTERFRUIT CATERING

    Обединеното кралство

    Предприятието INTERFRUIT CATERING, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Birmingham, Обединеното кралство.

  9. FYFFES GROUP LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието FYFFES GROUP LTD, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Basingstoke, Обединеното кралство.

  10. DOWN WHOLESALE LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието DOWN WHOLESALE LTD, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Donaghadee, Обединеното кралство.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно