Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • обезсоляване на водите - уреди и инсталации

Резултати за

Обезсоляване на водите - уреди и инсталации - Внос износ

 1. ATMOSFER MACHINERY

  Турция

  Verified by europages badge

  Предприятието ATMOSFER MACHINERY, e Производител, и работи в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Обезсоляване на водите - уреди и инсталации, Химия - внос-износ, Изкуствени торове, Химия - основни продукти и деривати, Промишлена грес, Препарати за пречистване на водите, Sea water desalinators, Обезсоляване на водите - уреди и инсталации, и homogenizers. Седалището му е в/ъв Etimesgut/ankara, Турция.

 2. SLCE

  Франция

  Предприятието SLCE, e Производител, и работи в сферата на Обезсоляване на водите - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Reverse osmosis unit, и inverse osmosis. Седалището му е в/ъв Lanester Cedex, Франция.

 3. AQUA SYSTEM TECHNOLOGIE GMBH

  Австрия

  Предприятието AQUA SYSTEM TECHNOLOGIE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обезсоляване на водите - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Eberschwang, Австрия.

 4. I.T.A. IMPIANTI TRATTAMENTO ACQUA

  Италия

  Предприятието I.T.A. IMPIANTI TRATTAMENTO ACQUA, e Производител, и работи в сферата на Пречистване на водата – апарати и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации, Обезсоляване на водите - уреди и инсталации, Преработка на водите - уреди и инсталации, water softening, Обезсоляване на водите - уреди и инсталации, и reverse osmosis equipment. Седалището му е в/ъв Trani, Италия.

 5. KAFFEETEAM KRASSELT GMBH

  Германия

  Предприятието KAFFEETEAM KRASSELT GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обезсоляване на водите - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Oederan, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. MAITRON (SCHWEIZ) GMBH

  Швейцария

  Предприятието MAITRON (SCHWEIZ) GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Обезсоляване на водите - уреди и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, water conditioning, water purifying plants, Обезсоляване на водите - уреди и инсталации, и Оттичане на водите - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Reinach Ag, Швейцария.

 2. WATER ENGINEERS & CONSULTANTS- WENCO

  Италия

  Предприятието WATER ENGINEERS & CONSULTANTS- WENCO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обезсоляване на водите - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на industrial system design, filtering - iron removal, и water purifying plants. Седалището му е в/ъв Padova, Италия.

 3. BRUINE DE BRUIN B.V.

  Холандия

  Предприятието BRUINE DE BRUIN B.V., e Производител, и работи в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на водите - препарати, Обезсоляване на водите - уреди и инсталации, waste water purification, water purification and treatment, Преработка на водите - препарати, и Обезсоляване на водите - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Aalsmeer, Холандия.

 4. GROSS WASSERTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието GROSS WASSERTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Обезсоляване на водите - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на ion exchange systems for water treatment, ion exchange resins, и assistance for water purification systems. Седалището му е в/ъв Keltern, Германия.

 5. MAGIC DEINAV

  Испания

  Предприятието MAGIC DEINAV, e Производител, и работи в сферата на Обезсоляване на водите - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив, Вода - инсталации и съоръжения за добив, water treatment, Sea water desalinators, и inverse osmosis. Седалището му е в/ъв Santa Ponsa-Calviá-Mallorca (baleares), Испания.

 1. ORBEN WASSERAUFBEREITUNG GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието ORBEN WASSERAUFBEREITUNG GMBH & CO. KG, e Разпространител, и работи в сферата на Обезсоляване на водите - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Wiesbaden, Германия.

 2. AQUACARE - TRATAMENTO DE ÁGUAS

  Португалия

  Предприятието AQUACARE - TRATAMENTO DE ÁGUAS, e Производител, и работи в сферата на Обезсоляване на водите - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Torres Novas, Португалия.

 1. M.E.N

  Тунис

  Предприятието M.E.N, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата. Освен това развива дейност и в сферата на Обезсоляване на водите - уреди и инсталации, Омекотяване на водата - уреди и инсталации, installation of pools, filtration equipment, Обезсоляване на водите - уреди и инсталации, и Омекотяване на водата - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Sousse, Тунис.

 2. HIDROPURA-TRATAMENTO DE ÁGUA, LDA.

  Португалия

  Предприятието HIDROPURA-TRATAMENTO DE ÁGUA, LDA., e Производител, и работи в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Обезсоляване на водите - уреди и инсталации, descaler, и Обезсоляване на водите - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Guimarães, Португалия.

 3. AQUABIT LTD.

  Германия

  Предприятието AQUABIT LTD., e Търговец на едро, и работи в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации, Обезсоляване на водите - уреди и инсталации, Филтри за коли, камиони и строителни машини, Преработка на водите - уреди и инсталации, Обезсоляване на водите - уреди и инсталации, и Филтри за коли, камиони и строителни машини. Седалището му е в/ъв Halle, Германия.

 4. DIDIER FILTERTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието DIDIER FILTERTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации, Обезсоляване на водите - уреди и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, Преработка на водите - уреди и инсталации, Обезсоляване на водите - уреди и инсталации, и Оттичане на водите - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Eisenberg, Германия.

 5. JUDO WASSERAUFBEREITUNG GMBH

  Германия

  Предприятието JUDO WASSERAUFBEREITUNG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Обезсоляване на водите - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Омекотяване на водата - уреди и инсталации, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Омекотяване на водата - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Winnenden, Германия.

 6. HARTMANN GMBH

  Германия

  Предприятието HARTMANN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Обезсоляване на водите - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации, и Преработка на водите - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Hüttenberg, Германия.

 7. AQUADIS

  Того

  Предприятието AQUADIS, e Разпространител, и работи в сферата на Обезсоляване на водите - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на alkalides for water treatment, и water treatment filter maintenance. Седалището му е в/ъв Lomé, Того.

 8. JUDO FRANCE

  Франция

  Предприятието JUDO FRANCE, и работи в сферата на Омекотяване на водата - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Обезсоляване на водите - уреди и инсталации, и Обезсоляване на водите - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Strasbourg, Франция.

 1. APRÉ DISTRIBUTION ET SERVICES

  Белгия

  Предприятието APRÉ DISTRIBUTION ET SERVICES, e Разпространител, и работи в сферата на Обезсоляване на водите - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации, water treatment, и Преработка на водите - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Haccourt, Белгия.

 2. SEAFRESH DESALINATORS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието SEAFRESH DESALINATORS LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Обезсоляване на водите - уреди и инсталации, и Обезсоляване на водите - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Romsey, Обединеното кралство.

 3. TAPROGGE WATERTECH GMBH

  Германия

  Предприятието TAPROGGE WATERTECH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Обезсоляване на водите - уреди и инсталации, и Обезсоляване на водите - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Wetter, Германия.

 4. HYDRO ELECTRIQUE MARINE

  Франция

  Предприятието HYDRO ELECTRIQUE MARINE, e Производител, и работи в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Обезсоляване на водите - уреди и инсталации, и Обезсоляване на водите - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Antibes, Франция.

 5. THE WATERCRESS CO LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието THE WATERCRESS CO LTD, и работи в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Обезсоляване на водите - уреди и инсталации, и Обезсоляване на водите - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Dorchester, Обединеното кралство.

 6. UWATEC GESELLSCHAFT FÜR UMWELT-WASSER-ANLAGEN-TECHNIK MBH

  Германия

  Предприятието UWATEC GESELLSCHAFT FÜR UMWELT-WASSER-ANLAGEN-TECHNIK MBH, e Разпространител, и работи в сферата на Обезсоляване на водите - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации, и Преработка на водите - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Hainburg, Германия.

 7. HORIZON ENVIRONMENTAL TECHNOLOGY LTD

  Китай

  Предприятието HORIZON ENVIRONMENTAL TECHNOLOGY LTD, e Производител, и работи в сферата на Обезсоляване на водите - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Beijing, Китай.

 8. SHINWOO ENGINEERING CO.,LTD

  Северна Корея

  Предприятието SHINWOO ENGINEERING CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Обезсоляване на водите - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Kimhea-city, Gyeongnam, Северна Корея.

 9. FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL, e Производител, и работи в сферата на Вторична преработка на водите - техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Водоснабдяване, Помпи, Преработка на водите - уреди и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, Филтриране - уреди и помощни материали, Ultrafiltration plants, Microfiltration systems, Nanofiltration systems, и Demineralisation systems. Седалището му е в/ъв Kempenich, Германия.

 10. KÖRBL ABWASSERSYSTEME

  Германия

  Предприятието KÖRBL ABWASSERSYSTEME, e Търговец на едро, и работи в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, и Медицинска хирургия - интрументи. Седалището му е в/ъв Kirchberg, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Обезсоляване на водите - уреди и инсталации - Внос износ

Брой резултати

1526 Фирми

Категория