Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • обработващи машини за щамповане

Резултати за

Обработващи машини за щамповане - Внос износ

 1. BODMER KÜSNACHT AG

  Швейцария

  Verified by europages badge

  BODMER KÜSNACHT AG: Manufacturer of riveters, bending machines, Taumel cold forming machines, riveting and bending systems, manufacturer of presses, riveting presses, bending presses, hydraulic and pneumatic, manufacturer of automation systems, manufacturer of safety systems. A single source for all your needs from planning to creation. We can perform almost all cold forming procedures on standard machines using a broad range of tools.

 2. ERO PROJEKT D.O.O.

  Словения

  Verified by europages badge

  Предприятието ERO PROJEKT D.O.O., e Производител, и работи в сферата на Промишлени изделия от ламарина. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за щамповане, Промишлен дизайн, aluminium moulds, aluminium casting, Progressive stamping tools, Обработващи машини за щамповане, sheet metal, dies for machining sheet metal, и steel dies. Седалището му е в/ъв Ljubljana, Словения.

 3. ARNO WALLPACH METALLWARENFABRIK GES.M.B.H.

  Австрия

  Verified by europages badge

  Предприятието ARNO WALLPACH METALLWARENFABRIK GES.M.B.H., e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за щамповане. Седалището му е в/ъв Golling An Der Salzach, Австрия.

 4. ERA ALUMINYUM LTD. CO.

  Турция

  Verified by europages badge

  Предприятието ERA ALUMINYUM LTD. CO., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Слънчева енергия. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминиеви сплави, Обработващи машини за щамповане, aluminum panel, aluminium, sheet metal, anodizing, cutting machines, photovoltaic solar panels, и aluminium roofs. Седалището му е в/ъв Nilufer / Bursa, Турция.

 5. MATRIX MOLDES Y MATRICES

  Испания

  Предприятието MATRIX MOLDES Y MATRICES, e Производител, и работи в сферата на Форми за пластмасови материи и каучук. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за щамповане, Формоване на пластмаси, Обработващи машини за щамповане, machine tools for moulding metals, Формоване на пластмаси, и machine tools for shearing metals. Седалището му е в/ъв Ripoll, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. GRAVIERTECHNIK OTTO GROSS

  Германия

  Предприятието GRAVIERTECHNIK OTTO GROSS, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за щамповане. Седалището му е в/ъв Nistertal, Германия.

 2. DIBUMET 2010, S.L.U.

  Испания

  Предприятието DIBUMET 2010, S.L.U., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработващи машини за щамповане. Освен това развива дейност и в сферата на punching tools, block dies, industrial design, и relief enamel printing. Седалището му е в/ъв Ermua, Испания.

 3. SIRMACI MAKINA SAN VE TIC LTD STI

  Турция

  Предприятието SIRMACI MAKINA SAN VE TIC LTD STI, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за щамповане. Освен това развива дейност и в сферата на graphite for electroerosion, graphite, Mould design using CAD/CAM technology, и graphite electrodes. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 4. WEIDMANN MASCHINENBAU AG

  Швейцария

  Предприятието WEIDMANN MASCHINENBAU AG, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за щамповане. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на стомани и метали, Индустриални преси за метали, mechanical presses for forming metals, presses, Щамповане на стомани и метали, и Индустриални преси за метали. Седалището му е в/ъв Glattbrugg, Швейцария.

 5. LARA AUTOMATIZACIÓN DE PRENSAS S. L.

  Испания

  Предприятието LARA AUTOMATIZACIÓN DE PRENSAS S. L., e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за формоване. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за щамповане, и Обработващи машини за щамповане. Седалището му е в/ъв Barberá Del Vallés ( Barcelona ), Испания.

 1. YOU JI FRANCE

  Франция

  Предприятието YOU JI FRANCE, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за щамповане. Освен това развива дейност и в сферата на vertical lathes, и Milling arbors. Седалището му е в/ъв Meung-Sur-Loire, Франция.

 2. SENA MAKINE

  Турция

  Предприятието SENA MAKINE, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за щамповане. Освен това развива дейност и в сферата на copper processing. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 1. PROFIPACK S.R.O.

  Чехия

  Предприятието PROFIPACK S.R.O., e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за щамповане. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, stamp die-cutting, dies for presses, Embossing machines, и Поставяне на знаци и етикети - машини. Седалището му е в/ъв Brno, Чехия.

 2. AGME AUTOMATED ASSEMBLY SOLUTIONS

  Испания

  Предприятието AGME AUTOMATED ASSEMBLY SOLUTIONS, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за щамповане. Седалището му е в/ъв Eibar, Испания.

 3. HWX ADVANCED TECHNOLOGY

  Турция

  Предприятието HWX ADVANCED TECHNOLOGY, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за щамповане. Седалището му е в/ъв Sakarya, Турция.

 4. GLEASON-PFAUTER MASCHINENFABRIK GMBH, ZWEIGNIEDERLASSUNG STUDEN

  Швейцария

  Предприятието GLEASON-PFAUTER MASCHINENFABRIK GMBH, ZWEIGNIEDERLASSUNG STUDEN, e Производител, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за щамповане, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за щамповане, Обработващи машини за разрязване, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Studen, Швейцария.

 5. C. MERGET & CO OHG

  Германия

  Предприятието C. MERGET & CO OHG, e Производител, и работи в сферата на Коване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за щамповане, Печат и набор - машини и техника, Набор, фотонабор и фотогравиране, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за щамповане, Печат и набор - машини и техника, и Набор, фотонабор и фотогравиране. Седалището му е в/ъв Hanau, Германия.

 6. HOMMEL CNC TECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието HOMMEL CNC TECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Обработващи машини за щамповане, Обработващи машини за разрязване, Обработващи машини за формоване, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Обработващи машини за щамповане, Обработващи машини за разрязване, и Обработващи машини за формоване. Седалището му е в/ъв Köln, Германия.

 7. STEMPEL-BLACHA GMBH

  Германия

  Предприятието STEMPEL-BLACHA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Коване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено гравиране върху стомани и метали, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за щамповане, Печат и набор - машини и техника, Промишлено гравиране върху стомани и метали, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за щамповане, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Dinslaken, Германия.

 8. H. W. PICKARDT EK

  Германия

  Предприятието H. W. PICKARDT EK, e Производител, и работи в сферата на Коване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Сигнализация - пана и табели, Обработващи машини за щамповане, Гравиране на метали - металообработващи машини, Обработващи машини за разрязване - части и аксесоари, Сигнализация - пана и табели, Обработващи машини за щамповане, Гравиране на метали - металообработващи машини, и Обработващи машини за разрязване - части и аксесоари. Седалището му е в/ъв Remscheid, Германия.

 1. HWW GMBH & CO. HOLZWERKE KG

  Германия

  Предприятието HWW GMBH & CO. HOLZWERKE KG, e Производител, и работи в сферата на Дърводелски работи - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за щамповане, и Обработващи машини за щамповане. Седалището му е в/ъв Waal, Германия.

 2. ASS-SIGNIERTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието ASS-SIGNIERTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Сигнализация - пана и табели. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за щамповане, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Метални домакински принадлежности, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за щамповане, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Remscheid, Германия.

 3. KLINGELNBERG GMBH PRODUKTION ETTLINGEN

  Германия

  Предприятието KLINGELNBERG GMBH PRODUKTION ETTLINGEN, e Производител, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за щамповане, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за щамповане, Обработващи машини за разрязване, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Ettlingen, Германия.

 4. SACMA LIMBIATE S.P.A.

  Италия

  Предприятието SACMA LIMBIATE S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за щамповане. Освен това развива дейност и в сферата на Индустриални преси за метали, automatic presses, cold pressing, и Индустриални преси за метали. Седалището му е в/ъв Limbiate, Италия.

 5. FFG WERKE GMBH - MODUL CHEMNITZ

  Германия

  Предприятието FFG WERKE GMBH - MODUL CHEMNITZ, e Производител, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за щамповане, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за щамповане, Обработващи машини за разрязване, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Chemnitz, Германия.

 6. LAURA GIULIETTI

  Италия

  Предприятието LAURA GIULIETTI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработващи машини за щамповане. Освен това развива дейност и в сферата на goose neck presses, dual presses, и technical advice on contracts. Седалището му е в/ъв Druento, Италия.

 7. GINGERM INDUSTRIAL CO., LIMITED

  Китай

  Предприятието GINGERM INDUSTRIAL CO., LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за щамповане. Освен това развива дейност и в сферата на Ламарина за щамповане, manual tooling, transfer moulds, Ламарина за щамповане, и cold pressing of metals. Седалището му е в/ъв Songgang, Китай.

 8. MIKFORMEN THERMOFORMING

  Турция

  Предприятието MIKFORMEN THERMOFORMING, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за щамповане. Седалището му е в/ъв Beylikdüzü, Турция.

 9. NESSEN INTERNATIONAL TRADE & CONSULTANCY LTD. CO.

  Турция

  Предприятието NESSEN INTERNATIONAL TRADE & CONSULTANCY LTD. CO., e Разпространител, и работи в сферата на Обработващи машини за щамповане. Освен това развива дейност и в сферата на industrial milling machines, и Machines - import-export. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 10. EMS MUHENDISLIK MAKINA CNC TALASLI IMALAT

  Турция

  Предприятието EMS MUHENDISLIK MAKINA CNC TALASLI IMALAT, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за щамповане. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Обработващи машини за щамповане - Внос износ

Брой резултати

9657 Фирми

Категория