Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост

Резултати за

Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост - Внос износ

 1. NUOVA DARIMPIANTI SRL

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието NUOVA DARIMPIANTI SRL, e Производител, и работи в сферата на Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Помпи, Потопяеми помпи, magnetic pumps, pumps for acids, Помпи, horizontal and vertical centrifugal pumps for water systems, Потопяеми помпи, systems and equipment for the food and canning industry, и stirrers for the chemical industry. Седалището му е в/ъв Flero, Италия.

 2. VEGA CONSULT LTD.

  България

  Вега Консулт ООД е с активен високопрофесионален опит и международен профил: Внос на машини и съоръжения за парфюмерийно козметична , фармацевтична, хранителна и промишленост, а така също и за производство на продукти за подръжка на дома. Внос на опаковки от Европа и Азия, както масови, така и персонализирани от най- висок клас на визия и качество. Производство под запазена марка. Износ на продукти от козметичната индустрия. Организиране на промо събития и национално участие в международни изложения както в групов павилион така и под индивидуалвно участие. Консултиране в областта на парфюмерийно-козметичната индустрия.

 3. EDELMAK MAKINE SANAYI VE TICARET A.S.

  Турция

  Предприятието EDELMAK MAKINE SANAYI VE TICARET A.S., e Производител, и работи в сферата на Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на milk processing plants, и milk processing machines. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 4. NUOVA DARIMPIANTI SRL

  Италия

  Предприятието NUOVA DARIMPIANTI SRL, e Производител, и работи в сферата на Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Помпи, magnetic pumps, pumps for acids, Помпи, и horizontal and vertical centrifugal pumps for water systems. Седалището му е в/ъв Flero, Италия.

 5. TERLET B.V.

  Холандия

  Предприятието TERLET B.V., e Производител, и работи в сферата на Хранителни екстрати - машини и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Какао и шоколад - машини и материал, Риби - машини и материал за обработката, Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост, Ориз - машини и техника, Какао и шоколад - машини и материал, Риби - машини и материал за обработката, Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост, и Ориз - машини и техника. Седалището му е в/ъв Zutphen, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. DEZINTEGRATOR CO

  България

  Предприятието DEZINTEGRATOR CO, e Производител, и работи в сферата на Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за производство на козметични изделия, Машини и техника за производство на козметични изделия, и equipment for the pharmaceutical industry. Седалището му е в/ъв Stara Zagora, България.

 2. DAIRY MACHINERY UK

  Обединеното кралство

  Предприятието DAIRY MACHINERY UK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост. Седалището му е в/ъв Derby, Обединеното кралство.

 3. MASCHINENBAU KALTENBACH GMBH

  Германия

  Предприятието MASCHINENBAU KALTENBACH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Миксери и машини за стриване за хранителната промишленост, Машини и техника за производство на козметични изделия, Производство на консерви - машини и техника, Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост, Миксери и машини за стриване за хранителната промишленост, Машини и техника за производство на козметични изделия, Производство на консерви - машини и техника, и Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост. Седалището му е в/ъв Neuenburg/zienken, Германия.

 4. VAIHINGER GMBH

  Германия

  Предприятието VAIHINGER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост, Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост, cream for industrial use, cream whippers, и industrial whipping and heating machines. Седалището му е в/ъв Bad Camberg-Erbach, Германия.

 5. PICCOLA PIZZERIA

  Германия

  Предприятието PICCOLA PIZZERIA, e Производител, и работи в сферата на Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост. Седалището му е в/ъв Bielefeld, Германия.

 1. GREC S.R.L.

  Италия

  Предприятието GREC S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на mixers for wines, и mixers for the food industry. Седалището му е в/ъв Binasco, Италия.

 2. FOOD MACHINERY ONLINE LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието FOOD MACHINERY ONLINE LTD, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни екстрати - машини и съоръжения, Производство на консерви - машини и техника, Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост, used machines, Хранителни екстрати - машини и съоръжения, Производство на консерви - машини и техника, и Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост. Седалището му е в/ъв Grimsby, Обединеното кралство.

 1. ADVANCED POULTRY SERVICES

  Обединеното кралство

  Предприятието ADVANCED POULTRY SERVICES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Птицевъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост, plants and equipment for slaughtering poultry and birds, poultry, Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост, и frozen poultry. Седалището му е в/ъв Hereford, Обединеното кралство.

 2. OZSTARMAKINA

  Турция

  Предприятието OZSTARMAKINA, e Производител, и работи в сферата на Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на roasted peanuts. Седалището му е в/ъв Denizli, Турция.

 3. PROXES GMBH

  Германия

  Предприятието PROXES GMBH, e Производител, и работи в сферата на Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост. Седалището му е в/ъв Hameln, Германия.

 4. PT. JUPITER MITRA SETIA

  Индонезия

  Предприятието PT. JUPITER MITRA SETIA, e Производител, и работи в сферата на Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост. Седалището му е в/ъв Jakarta Barat, Индонезия.

 5. KYOEI ENGINEERING CO.,LTD

  Япония

  Предприятието KYOEI ENGINEERING CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост. Седалището му е в/ъв Minami-Kamata, Ota-Ku, Япония.

 6. MBS SRL

  Италия

  Предприятието MBS SRL, e Производител, и работи в сферата на Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на manifold heat exchangers. Седалището му е в/ъв Parma, Италия.

 7. WENZHOU SENBO LIGHT INDUSTRY MACHINERY CO.,LTD

  Китай

  Предприятието WENZHOU SENBO LIGHT INDUSTRY MACHINERY CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост. Седалището му е в/ъв Wenzhou, Китай.

 8. ALMER LTD

  България

  Предприятието ALMER LTD, e Производител, и работи в сферата на Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на systems and equipment for dairy products, и homogenizers for the dairy industry. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

 1. IFOODS-INTERNATIONAL FOOD DISTRIBUITION LTD

  Макао

  Предприятието IFOODS-INTERNATIONAL FOOD DISTRIBUITION LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на frozen meats, и chicken meat. Седалището му е в/ъв Macau, Макао.

 2. NESFRITE SNC

  Мароко

  Предприятието NESFRITE SNC, e Производител, и работи в сферата на Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост. Седалището му е в/ъв Casablanca, Мароко.

 3. ELABORADOS INDUSTRIALES MEDITEC, S.L.

  Испания

  Предприятието ELABORADOS INDUSTRIALES MEDITEC, S.L., и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост, Миксери и машини за стриване за хранителната промишленост, Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост, и Миксери и машини за стриване за хранителната промишленост. Седалището му е в/ъв Alberic, Испания.

 4. ECO-MIX

  Италия

  Предприятието ECO-MIX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, mechanical stirrers for water systems, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Trezzano Sul Naviglio, Италия.

 5. PONIMAK MACHINES

  Турция

  Предприятието PONIMAK MACHINES, e Производител, и работи в сферата на Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на mixers for the food industry. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 6. SINITECH INDUSTRIES

  Хърватия

  Предприятието SINITECH INDUSTRIES, e Производител, и работи в сферата на Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост. Седалището му е в/ъв Sisak, Хърватия.

 7. WUHAN HIGHBLE TECHNOLOGY CO., LTD

  Китай

  Предприятието WUHAN HIGHBLE TECHNOLOGY CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост. Седалището му е в/ъв Wuhan, Китай.

 8. MAKINAKON

  Турция

  Предприятието MAKINAKON, e Производител, и работи в сферата на Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост. Седалището му е в/ъв Selçuklu/konya, Турция.

 9. T.O.C. ALIMENTAIRE - TRANSPORT PAR CITERNE

  Канада

  Предприятието T.O.C. ALIMENTAIRE - TRANSPORT PAR CITERNE, e Подизпълнител, и работи в сферата на Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост. Седалището му е в/ъв Saint-jean-sur-richelieu, Канада.

 10. PIPERAILTROLLEY

  Турция

  Предприятието PIPERAILTROLLEY, e Производител, и работи в сферата на Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост. Седалището му е в/ъв Mersin, Турция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост - Внос износ

Брой резултати

44 Фирми