Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • обувки - машини за промишлеността

Резултати за

Обувки - машини за промишлеността - Внос износ

 1. RI.VE.MAC. SRL

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието RI.VE.MAC. SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки - машини за промишлеността, machinery and equipment for shoe factories and shoemakers, ATOM, staplers, Обувки - машини за промишлеността, и Sewing machines for leather. Седалището му е в/ъв Montebelluna, Италия.

 2. JOPEVI SL

  Испания

  Предприятието JOPEVI SL, и работи в сферата на Обувки - машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, Кожена галантерия - машини за промишлеността, Обувки, curtains, Кожена галантерия - машини за промишлеността, и print. Седалището му е в/ъв Elche-Alicante, Испания.

 3. CEI - COMPANHIA DE EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA

  Португалия

  Предприятието CEI - COMPANHIA DE EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA, e Производител, и работи в сферата на Нарязване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки - машини за промишлеността, cutting machines for marble, granite and stone, Обувки - машини за промишлеността, и cnc cut. Седалището му е в/ъв São João Da Madeira, Португалия.

 4. INCI MAKINE

  Турция

  Предприятието INCI MAKINE, e Производител, и работи в сферата на Обувки - машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на sole workshop machines and apparatus, machines and equipment for upper manufacturing, shoe factory, и halogenizers for shoe factories. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 5. DEDEMAK MAKINE

  Турция

  Предприятието DEDEMAK MAKINE, e Разпространител, и работи в сферата на Обувки - машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на shoe finishing machines, last pulling machines for shoe factories and shoemakers, footwear mounting, и machines for repairing shoes. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. LESMAK MAKINA SANAYI VE TIC. STI.

  Турция

  Предприятието LESMAK MAKINA SANAYI VE TIC. STI., e Производител, и работи в сферата на Обувки - машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на machines for soles. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. S.I.R.MA.C. SRL

  Италия

  Предприятието S.I.R.MA.C. SRL, e Производител, и работи в сферата на Обувки - машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, beading machines for shoe factories and shoemakers, machinery and equipment for shoe factories and shoemakers, Обувки, и machines for repairing shoes. Седалището му е в/ъв Zona Industriale-Fosso', Италия.

 3. PRESSDAY MAKINE

  Турция

  Предприятието PRESSDAY MAKINE, e Производител, и работи в сферата на Обувки - машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на machinery and equipment for shoe factories and shoemakers, cutting machines and shearing machines for footwear manufacturers and shoe repairers, machines for repairing shoes, и polishers for shoe manufacturers. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 4. ORLANDO SRL

  Италия

  Предприятието ORLANDO SRL, e Производител, и работи в сферата на Обувки - машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на machinery and equipment for shoe factories and shoemakers, sole workshop machines and apparatus, eyelet machines for shoe factories and shoemakers, и machines and equipment for upper manufacturing. Седалището му е в/ъв Noventa Padovana, Италия.

 5. SAVERIO BIONDI OFFICINA MECCANICA

  Италия

  Предприятието SAVERIO BIONDI OFFICINA MECCANICA, e Производител, и работи в сферата на Обувки - машини за промишлеността. Седалището му е в/ъв Monte Urano, Италия.

 1. STEFANOS KARYDAS

  Гърция

  Предприятието STEFANOS KARYDAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Обувки - машини за промишлеността. Седалището му е в/ъв Attene, Гърция.

 2. CASA PASTOR S.L.

  Испания

  Предприятието CASA PASTOR S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Обувки - машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на industrial supplies, и naval supplies for cargo ships. Седалището му е в/ъв Algeciras, Испания.

 1. TERMOPOL UKRAINE

  Украйна

  Предприятието TERMOPOL UKRAINE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Обувки - машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Visable supports the Ukrainian companies, и Visable supports the Ukrainian companies. Седалището му е в/ъв Dnepr, Украйна.

 2. FANTES MAKINA

  Турция

  Предприятието FANTES MAKINA, e Производител, и работи в сферата на Обувки - машини за промишлеността. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 3. SHOES FOR CREWS EUROPE

  Ирландия

  Предприятието SHOES FOR CREWS EUROPE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Обувки - машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на men's shoes, women's shoes, comfort shoes, и formal shoes. Седалището му е в/ъв Shannon, Ирландия.

 4. ANZANI MACHINERY

  Италия

  Предприятието ANZANI MACHINERY, e Производител, и работи в сферата на Обувки - машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Автоматизация - инсталации и съоръжения, full construction of conveyors, и Автоматизация - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Parabiago, Италия.

 5. SILVA & FERREIRA LDA

  Португалия

  Предприятието SILVA & FERREIRA LDA, e Производител, и работи в сферата на Обувки - машини за промишлеността. Седалището му е в/ъв Arrifana Vfr, Португалия.

 6. OFFICINA MECCANICA LER-MAC DI LEONI RUGGERO & C. SNC

  Италия

  Предприятието OFFICINA MECCANICA LER-MAC DI LEONI RUGGERO & C. SNC, e Производител, и работи в сферата на Обувки - машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на machinery and equipment for shoe factories and shoemakers, sole workshop machines and apparatus, machines and equipment for welt making, и vulcanizers for shoe factories and shoemakers. Седалището му е в/ъв Montegranaro, Италия.

 7. POLEXCHEM

  Турция

  Предприятието POLEXCHEM, e Производител, и работи в сферата на Обувки - машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на polyurethane soles, polyurethane, и soles. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 8. CELI ONORATO MODELLISTA

  Италия

  Предприятието CELI ONORATO MODELLISTA, и работи в сферата на Обувки. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки - машини за промишлеността, shoes, hand-made footwear, Обувки - машини за промишлеността, и footwear pattern makers. Седалището му е в/ъв Falerone, Италия.

 1. SLAWOMIR PIWOWARCZYK

  Полша

  Предприятието SLAWOMIR PIWOWARCZYK, и работи в сферата на Обувки - машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, slippers, и Обувки. Седалището му е в/ъв Kraków, Полша.

 2. MCM DI MORETTI LORENZO E C.

  Италия

  Предприятието MCM DI MORETTI LORENZO E C., и работи в сферата на Обувки - машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на machines for finishing footwear, stamping machines for shoe factories and shoemakers, cutting machines and shearing machines for footwear manufacturers and shoe repairers, и machinery and equipment for shoe factories and shoemakers. Седалището му е в/ъв Monte Urano, Италия.

 3. EURO-LEDER GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието EURO-LEDER GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Длета. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки - машини за промишлеността, Бои за обувки, Лепила, слепващи вещества и апликатори, Синтетични лепила, Обувки - машини за промишлеността, Бои за обувки, Лепила, слепващи вещества и апликатори, и Синтетични лепила. Седалището му е в/ъв Georgsmarienhütte, Германия.

 4. MONTECH SRL

  Италия

  Предприятието MONTECH SRL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Обувки. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки - машини за промишлеността, и Обувки - машини за промишлеността. Седалището му е в/ъв Montichiari, Италия.

 5. JIEYANG CITY HUIFENG MOULD CO., LTD

  Китай

  Предприятието JIEYANG CITY HUIFENG MOULD CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Обувки - машини за промишлеността. Седалището му е в/ъв Jieyang, Китай.

 6. FERDINANDO ZAMPALONI ZAFER

  Италия

  Предприятието FERDINANDO ZAMPALONI ZAFER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кожарска и обувна промишленост - принадлежности и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, Обувки - машини за промишлеността, accessories for footwear, adhesives for shoes, Обувки, и Обувки - машини за промишлеността. Седалището му е в/ъв Porto Sant'elpidio, Италия.

 7. PIDIGI SPA

  Италия

  Предприятието PIDIGI SPA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Обувки - машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Технически текстил, carbon fibre fabrics, и Технически текстил. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

 8. VIFAMA S.L.

  Испания

  Предприятието VIFAMA S.L., e Производител, и работи в сферата на Обувки - машини за промишлеността. Седалището му е в/ъв Monovar, Испания.

 9. PRADAS SUCESORES, S.L.

  Испания

  Предприятието PRADAS SUCESORES, S.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обувки - машини за промишлеността. Седалището му е в/ъв Almansa, Испания.

 10. ALEX DI MANCINI GIGLIOLA

  Италия

  Предприятието ALEX DI MANCINI GIGLIOLA, e Производител, и работи в сферата на Обувки - машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи и кожухарство, footwear mounting, leather goods design, Кожи и кожухарство, и heel nailing machines for shoe factories. Седалището му е в/ъв Monte San Pietrangeli, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Обувки - машини за промишлеността - Внос износ

Брой резултати

4878 Фирми

Категория