• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • омекотяване на водата - уреди и инсталации

Резултати за

Омекотяване на водата - уреди и инсталации - Внос износ

 1. SA PIERARD

  Белгия

  Verified by europages badge

  Предприятието SA PIERARD, e Производител, и работи в сферата на Омекотяване на водата - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Водни омекотители, domestic water softeners, water treatment, anti-corrosion, Водни омекотители, Water Treatment Equipment, Salt-free water softener, Water care, и Ecological water purification. Седалището му е в/ъв Namur, Белгия.

 2. BVS-WASSERTECHNIK GMBH VORMALS VEOLIA WATER SYSTEMS AUSTRIA GMBH

  Австрия

  Verified by europages badge

  Предприятието BVS-WASSERTECHNIK GMBH VORMALS VEOLIA WATER SYSTEMS AUSTRIA GMBH, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Омекотяване на водата - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

 3. EUROWATER WASSERAUFBEREITUNG GES.M.B.H.

  Австрия

  Verified by europages badge

  Предприятието EUROWATER WASSERAUFBEREITUNG GES.M.B.H., e Производител, и работи в сферата на Омекотяване на водата - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Baden, Австрия.

 4. RG ITALIA PRODUCTION SRL

  Италия

  Предприятието RG ITALIA PRODUCTION SRL, e Производител, и работи в сферата на Препарати за пречистване на водите. Освен това развива дейност и в сферата на Омекотяване на водата - уреди и инсталации, water purification installations, Water pollution control, Омекотяване на водата - уреди и инсталации, и household water purifiers. Седалището му е в/ъв Casorate Sempione, Италия.

 5. WATERJET PRODUCTION ACADEMY GMBH

  Германия

  Предприятието WATERJET PRODUCTION ACADEMY GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Омекотяване на водата - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на high-pressure pumps, Water softening systems, water filters, и water treatment advice. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. LABIN GMBH LABOR- UND MEDIZINTECHNIK

  Австрия

  Предприятието LABIN GMBH LABOR- UND MEDIZINTECHNIK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Омекотяване на водата - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Dietersdorf, Австрия.

 2. VULCAN

  Франция

  Предприятието VULCAN, e Multi-Category, и работи в сферата на Омекотяване на водата - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на electronic and magnetic anti scale and water treatment systems, water treatment plants with magnetic fields, industrial water softeners, и domestic water softeners. Седалището му е в/ъв Nanteuil Les Meaux, Франция.

 3. EUROPAZ

  Франция

  Предприятието EUROPAZ, e Разпространител, и работи в сферата на Водни омекотители. Освен това развива дейност и в сферата на Омекотяване на водата - уреди и инсталации, domestic water softeners, Омекотяване на водата - уреди и инсталации, limescale descaler magnets, и tartar removal. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

 4. ENMETEC GMBH

  Германия

  Предприятието ENMETEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Омекотяване на водата - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Water softening systems, water filtering plants, industrial filters, и automatic water softeners. Седалището му е в/ъв Mönchengladbach, Германия.

 5. TES SOLUTIONS GMBH

  Австрия

  Предприятието TES SOLUTIONS GMBH, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Омекотяване на водата - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Traiskirchen, Австрия.

 1. ITAL SITI

  Италия

  Предприятието ITAL SITI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Омекотяване на водата - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Вторична преработка на водите - техника и инсталации, building - renovations, и Вторична преработка на водите - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Marano Di Napoli, Италия.

 2. SCALEBUSTER DESCALCIFICADORES DE AGUA

  Испания

  Предприятието SCALEBUSTER DESCALCIFICADORES DE AGUA, e Разпространител, и работи в сферата на Омекотяване на водата - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на decalcifiers. Седалището му е в/ъв Toledo, Испания.

 1. ATLIS AG

  Швейцария

  Предприятието ATLIS AG, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Омекотяване на водата - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Solothurn, Швейцария.

 2. TOODO

  Франция

  Предприятието TOODO, e Разпространител, и работи в сферата на Преработка на водите - препарати. Освен това развива дейност и в сферата на Омекотяване на водата - уреди и инсталации, Водни омекотители, Омекотяване на водата - уреди и инсталации, self-cleaning filters, softeners, osmosis, demineralisers, и Водни омекотители. Седалището му е в/ъв Lécousse, Франция.

 3. CULLIGAN

  Белгия

  Предприятието CULLIGAN, e Multi-Category, и работи в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Омекотяване на водата - уреди и инсталации, water cooler, softeners, Омекотяване на водата - уреди и инсталации, и water filters. Седалището му е в/ъв Groot-Bijgaarden, Белгия.

 4. METRON RHEWATEC GMBH

  Германия

  Предприятието METRON RHEWATEC GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Омекотяване на водата - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Troisdorf, Германия.

 5. COLGED-DEUTSCHLAND - EUROTEC S.R.L.

  Германия

  Предприятието COLGED-DEUTSCHLAND - EUROTEC S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Омекотяване на водата - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Schutterwald, Германия.

 6. AGUAVIBES

  Белгия

  Предприятието AGUAVIBES, e Multi-Category, и работи в сферата на Водни омекотители. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на водите - препарати, Омекотяване на водата - уреди и инсталации, automatic water softeners, Преработка на водите - препарати, Омекотяване на водата - уреди и инсталации, и Water Treatment Equipment. Седалището му е в/ъв Antwerpen, Белгия.

 7. AVK FRANCE SA

  Франция

  Предприятието AVK FRANCE SA, e Производител, и работи в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Омекотяване на водата - уреди и инсталации, Промишлена тръбна арматура, Омекотяване на водата - уреди и инсталации, Промишлена тръбна арматура, design of gas supply pipe networks, и fire protection measures. Седалището му е в/ъв Blois Cedex, Франция.

 8. AQUAINSTALA VALENCIA

  Испания

  Предприятието AQUAINSTALA VALENCIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Омекотяване на водата - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

 1. COMPLETELY WATER & DRINKS

  Обединеното кралство

  Предприятието COMPLETELY WATER & DRINKS, и работи в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Омекотяване на водата - уреди и инсталации, Преработка на водите - препарати, Омекотяване на водата - уреди и инсталации, и Преработка на водите - препарати. Седалището му е в/ъв Rugby, Обединеното кралство.

 2. A. POHLHAMMER LINDSAY ECOWATER

  Австрия

  Предприятието A. POHLHAMMER LINDSAY ECOWATER, e Разпространител, и работи в сферата на Вода - добив и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Филтриране - уреди и помощни материали, Преработка на водите - уреди и инсталации, Омекотяване на водата - уреди и инсталации, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Филтриране - уреди и помощни материали, Преработка на водите - уреди и инсталации, и Омекотяване на водата - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Pinsdorf, Австрия.

 3. MICHAEL RICHTER

  Германия

  Предприятието MICHAEL RICHTER, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Преработка на водите - уреди и инсталации, Омекотяване на водата - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Вода - добив и снабдяване, Преработка на водите - уреди и инсталации, Омекотяване на водата - уреди и инсталации, и Вторична преработка на водите - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв München, Германия.

 4. GÄHWILER AG WASSERAUFBEREITUNG UND SANITÄRARMATUREN

  Швейцария

  Предприятието GÄHWILER AG WASSERAUFBEREITUNG UND SANITÄRARMATUREN, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Преработка на водите - уреди и инсталации, Омекотяване на водата - уреди и инсталации, Вода - добив и снабдяване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Преработка на водите - уреди и инсталации, и Омекотяване на водата - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Oberkirch, Швейцария.

 5. GEYSOR SA

  Швейцария

  Предприятието GEYSOR SA, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Преработка на водите - уреди и инсталации, Омекотяване на водата - уреди и инсталации, Вода - добив и снабдяване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Преработка на водите - уреди и инсталации, и Омекотяване на водата - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Gollion, Швейцария.

 6. AKRO

  Румъния

  Предприятието AKRO, e Разпространител, и работи в сферата на Омекотяване на водата - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Brasov, Румъния.

 7. AIRSTREAM ENVIRONMENTAL LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието AIRSTREAM ENVIRONMENTAL LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Омекотяване на водата - уреди и инсталации, Преработка на водите - препарати, Омекотяване на водата - уреди и инсталации, и Преработка на водите - препарати. Седалището му е в/ъв Ellesmere Port, Обединеното кралство.

 8. SOLUCALC

  Белгия

  Предприятието SOLUCALC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Омекотяване на водата - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Водни омекотители, Водни омекотители, и lime deposit removers. Седалището му е в/ъв Les Bons Villers, Белгия.

 9. HYDROKUBE - ADOUCISSEUR D'EAU CO2

  Белгия

  Предприятието HYDROKUBE - ADOUCISSEUR D'EAU CO2, e Производител, и работи в сферата на Омекотяване на водата - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Водни омекотители, lime deposit removers, domestic water softeners, и Водни омекотители. Седалището му е в/ъв Chaumont-Gistoux, Белгия.

 10. JOSE GIMENEZ

  Испания

  Предприятието JOSE GIMENEZ, e Производител, и работи в сферата на Омекотяване на водата - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на industrial water softeners, treatment of water for mineral waters and soft drinks, water filters, и softeners. Седалището му е в/ъв Santa Pola, Испания.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно

Намерете оферта за

Филтри

Резултати за

Омекотяване на водата - уреди и инсталации - Внос износ

Брой резултати

594 Фирми