Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • оранжерии за ускорен растеж

Резултати за

Оранжерии за ускорен растеж - Внос износ

 1. AKVAPARK HOLDING 2018 LTD

  България

  Ние от „Аквапарк Груп” ЕООД предлагаме проектиране и изграждане на висококачествени автоматизирани поливни системи, охладителни системи с водна мъгла за битови и индустриални цели, проектиране и изграждане на капкови напоителни системи, озеленяване на паркове и градини, поддръжка на зелени площи. Фирмата ни произвежда градински и професионални оранжерии от дебелостенни поцинковани тръби и покритие от поликарбонат със сертифицирани материали.Оранжерийте се произвеждат по най съвременна технология и виско качество. Оранжериите издържат на натоварване от сняг повече от 100кг/м2 и гаранция за експлоатация повече от 10г Произвеждаме още мобилни системи за охлаждане с водна мъгла с марка AQUA FOOG

  Всички продукти за "оранжерии за ускорен растеж"

 2. VERMAKO

  Белгия

  Предприятието VERMAKO, e Производител, и работи в сферата на Алуминиеви тръби. Освен това развива дейност и в сферата на Оранжерии за ускорен растеж, Оранжерии и стъклени покриви, Оранжерии за ускорен растеж, Оранжерии и стъклени покриви, и greenhouses for floriculture and gardening. Седалището му е в/ъв Tielt, Белгия.

 3. ACM GREENHOUSE CO LTD

  Испания

  Предприятието ACM GREENHOUSE CO LTD, и работи в сферата на Оранжерии и стъклени покриви. Освен това развива дейност и в сферата на Оранжерии за ускорен растеж, Градинарство и цветарство, Отопление за оранжерии, Разсадници - инсталации, Оранжерии за ускорен растеж, Градинарство и цветарство, Отопление за оранжерии, и Разсадници - инсталации. Седалището му е в/ъв San Javier, Испания.

 4. PAZOS GARDEN

  Испания

  Предприятието PAZOS GARDEN, e Производител, и работи в сферата на Оранжерии за ускорен растеж. Седалището му е в/ъв Santa Comba, Испания.

 5. BICAZUL SRL

  Румъния

  Предприятието BICAZUL SRL, e Производител, и работи в сферата на Пътувания и туризъм. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Оранжерии за ускорен растеж, Фабрични хлебни изделия, Хляб и сладкарски изделия, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Оранжерии за ускорен растеж, Фабрични хлебни изделия, и Хляб и сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Bicaz, Румъния.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. J.M. VAN DER HOEVEN B.V.

  Холандия

  Предприятието J.M. VAN DER HOEVEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Оранжерии за ускорен растеж. Освен това развива дейност и в сферата на Оранжерии и стъклени покриви, и Оранжерии и стъклени покриви. Седалището му е в/ъв 'S-Gravenzande, Холандия.

 2. THRALL VAGONKA STUDENKA, A.S. - ZAVOD DREVO

  Чехия

  Предприятието THRALL VAGONKA STUDENKA, A.S. - ZAVOD DREVO, e Производител, и работи в сферата на Оранжерии и стъклени покриви. Освен това развива дейност и в сферата на Оранжерии за ускорен растеж, и Оранжерии за ускорен растеж. Седалището му е в/ъв Studenka, Чехия.

 3. INSTYTUT PRZETWORSTWA TWORZYW SZTUCZNYCH METALCHEM W TORUNIU ODDZIAL ZAMIEJSCOWY FARB I TWORZYW

  Полша

 4. AZALEA CHLUMEC S.R.O.

  Чехия