Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • отопление за оранжерии

Резултати за

Отопление за оранжерии - Внос износ

 1. AKVAPARK HOLDING 2018 LTD

  България

  Ние от „Аквапарк Груп” ЕООД предлагаме проектиране и изграждане на висококачествени автоматизирани поливни системи, охладителни системи с водна мъгла за битови и индустриални цели, проектиране и изграждане на капкови напоителни системи, озеленяване на паркове и градини, поддръжка на зелени площи. Фирмата ни произвежда градински и професионални оранжерии от дебелостенни поцинковани тръби и покритие от поликарбонат със сертифицирани материали.Оранжерийте се произвеждат по най съвременна технология и виско качество. Оранжериите издържат на натоварване от сняг повече от 100кг/м2 и гаранция за експлоатация повече от 10г Произвеждаме още мобилни системи за охлаждане с водна мъгла с марка AQUA FOOG

  Всички продукти за "отопление за оранжерии"

 2. LOMBARDA SERRE

  Италия

  Предприятието LOMBARDA SERRE, e Производител, и работи в сферата на Оранжерии и стъклени покриви. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление за оранжерии, Градинарство и цветарство, Отопление за оранжерии, tunnel construction, greenhouses for floriculture and gardening, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Grantola, Италия.

 3. AGROFLOR KUNSTSTOFF GMBH

  Австрия

  Предприятието AGROFLOR KUNSTSTOFF GMBH, e Производител, и работи в сферата на Отопление за оранжерии. Седалището му е в/ъв Wolfurt, Австрия.

 4. HERGA ENERGY

  Испания

  Предприятието HERGA ENERGY, e Производител, и работи в сферата на Отопление за оранжерии. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно отопление - техника и инсталации, Домашно отопление - техника и инсталации, и heating pads. Седалището му е в/ъв Murcia/lorqui, Испания.

 5. SAARLUCON

  Холандия

  Предприятието SAARLUCON, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление за оранжерии. Освен това развива дейност и в сферата на garden construction. Седалището му е в/ъв De Lier, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. HUBERT GOUMANS SÖHNE

  Германия

  Предприятието HUBERT GOUMANS SÖHNE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Отопление за оранжерии. Седалището му е в/ъв Straelen, Германия.

 2. ARTE E FOGO-LAREIRAS DE PORTUGAL, LDA.

  Португалия

  Предприятието ARTE E FOGO-LAREIRAS DE PORTUGAL, LDA., e Производител, и работи в сферата на Камини, декоративни печки и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление за оранжерии, collectors, professional barbecues and buffets, и Отопление за оранжерии. Седалището му е в/ъв Amora, Португалия.

 3. IKIZLER MOLD&GREENHOUSE

  Турция

  Предприятието IKIZLER MOLD&GREENHOUSE, e Производител, и работи в сферата на Отопление за оранжерии. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 4. ELITE THERMO POLSKA

  Полша

  Предприятието ELITE THERMO POLSKA, e Multi-Category, и работи в сферата на Отопление за оранжерии. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация - техника, Heating systems - external, urban heating, Климатизация - техника, и heating and air conditioning. Седалището му е в/ъв Szczecin, Полша.

 5. ENORPA ENERGY

  Турция

  Предприятието ENORPA ENERGY, e Производител, и работи в сферата на Промишлени котли. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление за оранжерии, gas-fired boilers for industrial use, automatic solid fuel boilers, и Отопление за оранжерии. Седалището му е в/ъв Isparta, Турция.

 1. CHAUFFAGE VAN MEERHAEGHE

  Белгия

  Предприятието CHAUFFAGE VAN MEERHAEGHE, e Подизпълнител, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно отопление - техника и инсталации, Отопление за оранжерии, Домашно отопление - техника и инсталации, equipment and accessories for heating, Отопление за оранжерии, и independent heating systems. Седалището му е в/ъв Tielt, Белгия.

 2. PARCO SOLUZIONI S.R.L.

  Италия

  Предприятието PARCO SOLUZIONI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно отопление - техника и инсталации, Отопление за оранжерии, Домашно отопление - техника и инсталации, Отопление за оранжерии, electric heating radiators, и Heating systems, electric, for industrial purposes. Седалището му е в/ъв Pescara, Италия.

 1. RICHEL GROUP

  Франция

  Предприятието RICHEL GROUP, e Производител, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Оранжерии и стъклени покриви, Отопление за оранжерии, Оранжерии и стъклени покриви, Отопление за оранжерии, и dryers for raw tobacco. Седалището му е в/ъв Eygalières, Франция.

 2. TUBOCAS

  Испания

  Предприятието TUBOCAS, e Производител, и работи в сферата на Отопление за оранжерии. Освен това развива дейност и в сферата на Pellet heating, boilers, stoves, и Biofuel Biomass. Седалището му е в/ъв Castillejar, Испания.

 3. THERMOBILE

  Франция

  Предприятието THERMOBILE, e Производител, и работи в сферата на Отопление за оранжерии. Седалището му е в/ъв La Ferté Saint Aubin, Франция.

 4. LENNIK AGENCIES

  Гърция

  Предприятието LENNIK AGENCIES, e Разпространител, и работи в сферата на Отопление за оранжерии. Освен това развива дейност и в сферата на heat pumps, и thermostats. Седалището му е в/ъв Patras, Гърция.

 5. ACM GREENHOUSE CO LTD

  Испания

  Предприятието ACM GREENHOUSE CO LTD, и работи в сферата на Оранжерии и стъклени покриви. Освен това развива дейност и в сферата на Оранжерии за ускорен растеж, Градинарство и цветарство, Отопление за оранжерии, Разсадници - инсталации, Оранжерии за ускорен растеж, Градинарство и цветарство, Отопление за оранжерии, и Разсадници - инсталации. Седалището му е в/ъв San Javier, Испания.

 6. ALTERECO SP. Z O. O.

  Полша

  Предприятието ALTERECO SP. Z O. O., e Производител, и работи в сферата на Отопление за оранжерии. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно отопление - техника и инсталации, heating fuel, heating, industrial heating, и Домашно отопление - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Iwierzyce, Полша.

 7. LEGO GREENHOUSE COMPANY

  Турция

  Предприятието LEGO GREENHOUSE COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Отопление за оранжерии. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 8. 4HEAT S.R.O.

  Чехия

  Предприятието 4HEAT S.R.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Отопление за оранжерии, Термопомпи - домашно отопление, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Отопление за оранжерии, Термопомпи - домашно отопление, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Brno , Чехия.

 1. EMAT

  Франция

  Предприятието EMAT, e Производител, и работи в сферата на Отопление за оранжерии. Освен това развива дейност и в сферата на heating, и heating for greenhouses. Седалището му е в/ъв GENAS, Франция.

 2. VIT

  Украйна

  Предприятието VIT, e Производител, и работи в сферата на Отопление за оранжерии. Освен това развива дейност и в сферата на Visable supports the Ukrainian companies, wood oven, и Visable supports the Ukrainian companies. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

 3. MONTINARO LUIGI S.R.L.

  Италия

  Предприятието MONTINARO LUIGI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно отопление - техника и инсталации, Отопление за оранжерии, Домашно отопление - техника и инсталации, и Отопление за оранжерии. Седалището му е в/ъв Lecce, Италия.

 4. COMPARATO NELLO S.R.L.

  Италия

  Предприятието COMPARATO NELLO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно отопление - техника и инсталации, Отопление за оранжерии, Домашно отопление - техника и инсталации, и Отопление за оранжерии. Седалището му е в/ъв Cairo Montenotte, Италия.

 5. TRALDI S.A.S. DI DE LUCA CIRO & C

  Италия

  Предприятието TRALDI S.A.S. DI DE LUCA CIRO & C, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно отопление - техника и инсталации, Отопление за оранжерии, Домашно отопление - техника и инсталации, и Отопление за оранжерии. Седалището му е в/ъв Reggio Nell'emilia, Италия.

 6. INDUSTRIE TECHNIK S.R.L.

  Италия

  Предприятието INDUSTRIE TECHNIK S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно отопление - техника и инсталации, Отопление за оранжерии, Домашно отопление - техника и инсталации, и Отопление за оранжерии. Седалището му е в/ъв Bressanone, Италия.

 7. ITALTERMO CLIMA S.R.L.

  Италия

  Предприятието ITALTERMO CLIMA S.R.L., и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно отопление - техника и инсталации, Отопление за оранжерии, Домашно отопление - техника и инсталации, и Отопление за оранжерии. Седалището му е в/ъв Cesena, Италия.

 8. GTRAPPRESENTANZE DI TORLONTANO GIANLUCA

  Италия

  Предприятието GTRAPPRESENTANZE DI TORLONTANO GIANLUCA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно отопление - техника и инсталации, Отопление за оранжерии, Домашно отопление - техника и инсталации, и Отопление за оранжерии. Седалището му е в/ъв San Giovanni Teatino, Италия.

 9. TECNOFIAMMA S.R.L.

  Италия

  Предприятието TECNOFIAMMA S.R.L., и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно отопление - техника и инсталации, Отопление за оранжерии, Домашно отопление - техника и инсталации, и Отопление за оранжерии. Седалището му е в/ъв Borgomanero, Италия.

 10. SERRE CAMPIONI DI CAMPIONI LIDO E OMERO S.N.C.

  Италия

  Предприятието SERRE CAMPIONI DI CAMPIONI LIDO E OMERO S.N.C., e Производител, и работи в сферата на Оранжерии и стъклени покриви. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление за оранжерии, Парници, Отопление за оранжерии, и Парници. Седалището му е в/ъв Uzzano, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Отопление за оранжерии - Внос износ

Брой резултати

306 Фирми