• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • gala dinners

Резултати за

Gala dinners - Внос износ

  1. EUROPA CUISSON

    Белгия

    Предприятието EUROPA CUISSON, e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на roast chicken, prepared meats, и gala dinners. Седалището му е в/ъв Marquin, Белгия.

  2. RESTAURANTE VILLAGODIO

    Испания

    Предприятието RESTAURANTE VILLAGODIO, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Освен това развива дейност и в сферата на restaurants, company catering, gala dinners, и fresh fish. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

  3. MACELLERIA RONZANI

    Италия

    Предприятието MACELLERIA RONZANI, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на gala dinners, beef, и pork. Седалището му е в/ъв Lusiana, Италия.

  4. EL RINCÓN DEL SABOR

    Испания

    Предприятието EL RINCÓN DEL SABOR, e Производител, и работи в сферата на Хотели и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на roast chicken, gala dinners, pizzas, и salads. Седалището му е в/ъв Santa Cruz De Tenerife, Испания.

  5. DE LOTELING

    Белгия

    Предприятието DE LOTELING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Освен това развива дейност и в сферата на restaurant, и gala dinners. Седалището му е в/ъв Maaseik, Белгия.

Намерете оферта за