• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството

Резултати за

Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството - Внос износ

 1. OFFICINE SMAC SPA

  Италия

  Verified by europages badge

  Officine Smac produces enamelling, ceramic and tile decorating lines and machinery, silkscreen printing machinery for decorations and enamelling and roof tile and brick engobing, crushing machinery and plants and selection of ceramics, sintered glazes, glass, crystal, granules and enamels, roller printing machinery. Since 1969, Officine Smac S.p.A. has specialized in the construction of automatic controls, systems and equipment for the ceramics and brick industry.

 2. SARL PREDEL

  Франция

  Предприятието SARL PREDEL, e Производител, и работи в сферата на Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството. Освен това развива дейност и в сферата на Hand tools, non-power - do-it-yourself, и equipment tools. Седалището му е в/ъв MAULEVRIER ST GERTRUDE, Франция.

 3. APPRO-TECHNO

  Белгия

  Предприятието APPRO-TECHNO, e Производител, и работи в сферата на Тухларници - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството, Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството, и Brickyard builder. Седалището му е в/ъв Cul-des-sarts, Белгия.

 4. CERAGNI

  Португалия

  Предприятието CERAGNI, e Производител, и работи в сферата на Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството. Освен това развива дейност и в сферата на tile, и wall coverings. Седалището му е в/ъв Pampilhosa Do Botão, Португалия.

 5. VIBRATIONSTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието VIBRATIONSTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството. Освен това развива дейност и в сферата на Инструменти от диамант, Строителни машини, Инструменти от диамант, и Строителни машини. Седалището му е в/ъв Gernlinden-Maisach, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. GLOBMAC GLOBAL BLOCK MACHINES

  Турция

  Предприятието GLOBMAC GLOBAL BLOCK MACHINES, e Производител, и работи в сферата на Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството. Освен това развива дейност и в сферата на block-making machines for concrete and reinforced cement structural elements. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 2. VIBROPRESS

  Украйна

  Предприятието VIBROPRESS, e Производител, и работи в сферата на Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството. Седалището му е в/ъв Nikolaev, Украйна.

 3. RG TEGEL

  Белгия

  Предприятието RG TEGEL, e Производител, и работи в сферата на Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството. Освен това развива дейност и в сферата на paving tiles, bathroom tiles, и outdoor tiles. Седалището му е в/ъв Zandhoven, Белгия.

 4. HELDER FERNANDES UNIP.LDA

  Португалия

  Предприятието HELDER FERNANDES UNIP.LDA, e Производител, и работи в сферата на Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството. Освен това развива дейност и в сферата на wall-covering tile, и ceramics for bathrooms. Седалището му е в/ъв Santiago Do Cacém, Португалия.

 5. PAUL DE PRETER

  Белгия

  Предприятието PAUL DE PRETER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството. Освен това развива дейност и в сферата на majolica coverings, bathroom tiles, tiles coverings, и carpet. Седалището му е в/ъв Booischot, Белгия.

 1. FABRICA DO AZULEJO

  Португалия

  Предприятието FABRICA DO AZULEJO, e Производител, и работи в сферата на Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството. Освен това развива дейност и в сферата на tile, artistic ceramic furnishings, и ceramic. Седалището му е в/ъв Estoril, Португалия.

 2. WEIGMA

  Андора

  Предприятието WEIGMA, e Производител, и работи в сферата на Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството. Седалището му е в/ъв Escaldes Engordany, Андора.

 1. GLOBMAC

  Турция

  Предприятието GLOBMAC, e Производител, и работи в сферата на Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството. Освен това развива дейност и в сферата на block-making machines for concrete and reinforced cement structural elements. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 2. MARFIN S.R.L.

  Италия

  Предприятието MARFIN S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството. Освен това развива дейност и в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника, automatic strapping machines, heat-shrink oven, Амбалаж и опаковане - машини и техника, и heat-shrinking caps for packing. Седалището му е в/ъв Maranello, Италия.

 3. AIRLESS ITALIA

  Италия

  Предприятието AIRLESS ITALIA, e Производител, и работи в сферата на Автоматизация - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството, Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството, enamelling machinery, machines and equipment for the ceramics industry, и advice for the ceramic industry. Седалището му е в/ъв Modena, Италия.

 4. SC PRINCIAL SRL

  Румъния

  Предприятието SC PRINCIAL SRL, e Производител, и работи в сферата на Паркинги - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството, Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването, Градинска украса, Паркове - оборудване, Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството, Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването, Градинска украса, и Паркове - оборудване. Седалището му е в/ъв Oradea, Румъния.

 5. BESS MACHINE AND MOULDING INDUSTRY L.T.D. Ş.T.I.

  Турция

  Предприятието BESS MACHINE AND MOULDING INDUSTRY L.T.D. Ş.T.I., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството. Седалището му е в/ъв Trabzon, Турция.

 6. OBIDO TRAVEL & ESTATE

  Турция

  Предприятието OBIDO TRAVEL & ESTATE, e Производител, и работи в сферата на Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 7. SE.TE.C.

  Италия

  Предприятието SE.TE.C., e Производител, и работи в сферата на Стъкло и керамика - машини и техника за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Огнеупорни материали и изделия, Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството, Огнеупорни материали и изделия, и Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството. Седалището му е в/ъв Civita Castellana, Италия.

 8. SACMI IMOLA

  Италия

  Предприятието SACMI IMOLA, e Производител, и работи в сферата на Стъкло и керамика - машини и техника за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Огнеупорни материали и изделия, Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството, Огнеупорни материали и изделия, и Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството. Седалището му е в/ъв Isola Vicentina, Италия.

 1. RONDANINI ADRIANO

  Италия

  Предприятието RONDANINI ADRIANO, e Подизпълнител, и работи в сферата на Стъкло и керамика - машини и техника за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Огнеупорни материали и изделия, Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството, Огнеупорни материали и изделия, и Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството. Седалището му е в/ъв Scandiano, Италия.

 2. P. ELENIS MARBLE MACHINES

  Гърция

  Предприятието P. ELENIS MARBLE MACHINES, e Производител, и работи в сферата на Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството. Освен това развива дейност и в сферата на special machines, и cutting machines for marble, granite and stone. Седалището му е в/ъв ASPROPYRGOS ATHENS, Гърция.

 3. STUDIO 1 AUTOMAZIONI INDUSTRIALI S.R.L.

  Италия

  Предприятието STUDIO 1 AUTOMAZIONI INDUSTRIALI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството. Седалището му е в/ъв Roteglia Di Castellarano (re), Италия.

 4. ALDERO INDUSTRIAL SUPPLIES S.R.L.

  Италия

  Предприятието ALDERO INDUSTRIAL SUPPLIES S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Стъкло и керамика - машини и техника за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Огнеупорни материали и изделия, Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството, Огнеупорни материали и изделия, и Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството. Седалището му е в/ъв Civita Castellana, Италия.

 5. HYDRODESIGN S.R.L.

  Италия

  Предприятието HYDRODESIGN S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Стъкло и керамика - машини и техника за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Огнеупорни материали и изделия, Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството, Огнеупорни материали и изделия, и Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството. Седалището му е в/ъв Castellarano, Италия.

 6. ADARI IMPORTER PŁYTEK

  Полша

  Предприятието ADARI IMPORTER PŁYTEK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството. Освен това развива дейност и в сферата на plates, и indoor and outdoor single fired tiles. Седалището му е в/ъв Katowice, Полша.

 7. SALVA S.P.A.

  Италия

  Предприятието SALVA S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Стъкло и керамика - машини и техника за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Огнеупорни материали и изделия, Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството, Огнеупорни материали и изделия, и Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството. Седалището му е в/ъв Senago, Италия.

 8. T.G. MAC S.R.L.

  Италия

  Предприятието T.G. MAC S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Стъкло и керамика - машини и техника за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Огнеупорни материали и изделия, Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството, Огнеупорни материали и изделия, и Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството. Седалището му е в/ъв Fiorano Modenese, Италия.

 9. ITALVISION S.R.L.

  Италия

  Предприятието ITALVISION S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Стъкло и керамика - машини и техника за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Огнеупорни материали и изделия, Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството, Огнеупорни материали и изделия, и Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството. Седалището му е в/ъв Scandiano, Италия.

 10. IRI S.R.L.

  Италия

  Предприятието IRI S.R.L., и работи в сферата на Стъкло и керамика - машини и техника за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Огнеупорни материали и изделия, Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството, Огнеупорни материали и изделия, и Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството. Седалището му е в/ъв Fiorano Modenese, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството - Внос износ

Брой резултати

126 Фирми