• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • прахокомпактори

Резултати за

Прахокомпактори - Внос износ

 1. METAL COATING SYSTEMS

  Белгия

  Предприятието METAL COATING SYSTEMS, e Производител, и работи в сферата на Прахокомпактори. Освен това развива дейност и в сферата на powder-coating lines, и powder painting. Седалището му е в/ъв Turnhout, Белгия.

 2. TEUMAN S.R.L.

  Италия

  Предприятието TEUMAN S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Прахокомпактори, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, и Прахокомпактори. Седалището му е в/ъв Alseno, Италия.

 3. G.A.I.A. S.P.A.

  Италия

  Предприятието G.A.I.A. S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Прахокомпактори, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, и Прахокомпактори. Седалището му е в/ъв Asti, Италия.

 4. VENDRAME S.R.L.

  Италия

  Предприятието VENDRAME S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Прахокомпактори, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, и Прахокомпактори. Седалището му е в/ъв Silea, Италия.

 5. AMBITEC S.R.L.

  Италия

  Предприятието AMBITEC S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Прахокомпактори, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, и Прахокомпактори. Седалището му е в/ъв Nonantola, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ECO SERVICE

  Италия

  Предприятието ECO SERVICE, e Производител, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Прахокомпактори, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, и Прахокомпактори. Седалището му е в/ъв Minturno, Италия.

 2. MIL - TEK NORDEST ITALIA S.R.L.

  Италия

  Предприятието MIL - TEK NORDEST ITALIA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Прахокомпактори, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, и Прахокомпактори. Седалището му е в/ъв Bovolone, Италия.

 3. VETROPLAST S.R.L.

  Италия

  Предприятието VETROPLAST S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Прахокомпактори, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, и Прахокомпактори. Седалището му е в/ъв Fano, Италия.

 4. ITALREC S.R.L.

  Италия

  Предприятието ITALREC S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Прахокомпактори, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, и Прахокомпактори. Седалището му е в/ъв Spirano, Италия.

 5. BANO RECYCLING S.R.L.

  Италия

  Предприятието BANO RECYCLING S.R.L., и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Прахокомпактори, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, и Прахокомпактори. Седалището му е в/ъв Campodarsego, Италия.

 1. S.M.E.A. S.R.L.

  Италия

  Предприятието S.M.E.A. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Прахокомпактори, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, и Прахокомпактори. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

 2. ECOMITO S.R.L.

  Италия

  Предприятието ECOMITO S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Прахокомпактори, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, и Прахокомпактори. Седалището му е в/ъв Fiano Romano, Италия.

 1. IMPIANTO RECUPERO INERTI MANNOCCHI LUIGINO

  Италия

  Предприятието IMPIANTO RECUPERO INERTI MANNOCCHI LUIGINO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Прахокомпактори, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, и Прахокомпактори. Седалището му е в/ъв Montefiore Dell'aso, Италия.

 2. EDIL MARE S.R.L.

  Италия

  Предприятието EDIL MARE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Прахокомпактори, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, и Прахокомпактори. Седалището му е в/ъв Tortora, Италия.

 3. COGESA S.P.A.

  Италия

  Предприятието COGESA S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Прахокомпактори, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, и Прахокомпактори. Седалището му е в/ъв Sulmona, Италия.

 4. IRIS MEC S.R.L.

  Италия

  Предприятието IRIS MEC S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Прахокомпактори, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, и Прахокомпактори. Седалището му е в/ъв Poviglio, Италия.

 5. MILLER MAC SRLS

  Италия

 6. GEA SERVICE S.R.L.

  Италия

 7. ATRI AMBIENTE S.R.L.

  Италия

 8. CITY NET ECOLOGIA & AMBIENTE S.R.L.

  Италия

 1. CESEL S.R.L.

  Италия

 2. RYGENERA S.R.L.

  Италия

 3. COMECO AMBIENTE S.R.L.

  Италия

 4. BONERA ECOLOGIA S.R.L.

  Италия

 5. GEM - MATTHEWS INTERNATIONAL S.R.L.

  Италия

 6. B.P. METALMECCANICA S.R.L.

  Италия

 7. DB TECHNOLOGIES S.R.L.

  Италия

 8. REA DALMINE S.P.A.

  Италия

 9. CORIPET

  Италия

 10. ITEA S.P.A.

  Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно