• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • прекъсващи дискове

Резултати за

Прекъсващи дискове - Внос износ

 1. REXOTEC AG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието REXOTEC AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Прекъсващи дискове. Седалището му е в/ъв Betzenstein, Германия.

 2. STRIKO VERFAHRENSTECHNIK GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието STRIKO VERFAHRENSTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Прекъсващи дискове, Process engineering, static mixers, drop separators, alarm device, Прекъсващи дискове, Bursting safeguards, Bursting plugs, и Knitted wire mesh droplet separators. Седалището му е в/ъв Reichshof, Германия.

 3. ZÜRCHER-TECHNIK AG

  Швейцария

  Verified by europages badge

  Предприятието ZÜRCHER-TECHNIK AG, e Производител, и работи в сферата на Прекъсващи дискове. Седалището му е в/ъв Sissach, Швейцария.

 4. PALIWODA AG

  Швейцария

  Предприятието PALIWODA AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Прекъсващи дискове. Седалището му е в/ъв Erlenbach, Швейцария.

 5. NOVA WERKE AG - NOVA SWISS

  Швейцария

  Предприятието NOVA WERKE AG - NOVA SWISS, e Производител, и работи в сферата на Мембранни компресори. Освен това развива дейност и в сферата на Прекъсващи дискове, Прекъсващи дискове, Stainless steel unions, High-pressure valves, и needle valves. Седалището му е в/ъв Effretikon, Швейцария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. DEMPF.SGT

  Германия

  Предприятието DEMPF.SGT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Магнитно оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Прекъсващи дискове, и Прекъсващи дискове. Седалището му е в/ъв Mettmann, Германия.

 2. ASKIA GMBH

  Германия

  Предприятието ASKIA GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Вентили за санитарна тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Прекъсващи дискове, High-pressure valves, fittings, и Прекъсващи дискове. Седалището му е в/ъв Willich, Германия.

 3. NUOVA GENERAL INSTRUMENTS S.R.L.

  Италия

  Предприятието NUOVA GENERAL INSTRUMENTS S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Промишлена тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Затвори и клапани, Вентили за санитарна тръбна арматура, Прекъсващи дискове, Затвори и клапани, safety valve, Вентили за санитарна тръбна арматура, и Прекъсващи дискове. Седалището му е в/ъв Pianello Val Tidone, Италия.

 4. ELFAB LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието ELFAB LTD, e Производител, и работи в сферата на Безопасност на труда - съоръжения и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Прекъсващи дискове, и Прекъсващи дискове. Седалището му е в/ъв North Shields, Обединеното кралство.

 5. BERSTSCHEIBEN SCHLESINGER GMBH

  Германия

  Предприятието BERSTSCHEIBEN SCHLESINGER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлена тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Прекъсващи дискове, Нефтена тръбна арматура и нефтохимия, Прекъсващи дискове, Нефтена тръбна арматура и нефтохимия, и taps and fittings. Седалището му е в/ъв Schalksmühle, Германия.

 1. REMBE MESS- UND REGELTECHNIK GMBH

  Австрия

  Предприятието REMBE MESS- UND REGELTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлена тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Затвори и клапани, Прекъсващи дискове, Автоматизация - инсталации и съоръжения, Вакуумпомпи, Затвори и клапани, Прекъсващи дискове, Автоматизация - инсталации и съоръжения, и Вакуумпомпи. Седалището му е в/ъв Brunn Am Gebirge, Австрия.

 2. DOTT.ING. MARIO COZZANI S.R.L.

  Италия

  Предприятието DOTT.ING. MARIO COZZANI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Компресори. Освен това развива дейност и в сферата на Прекъсващи дискове, Бутални и винтови компресори, Прекъсващи дискове, и Бутални и винтови компресори. Седалището му е в/ъв Arcola, Италия.

 1. RUBINETTERIE RITMONIO S.R.L.

  Италия

  Предприятието RUBINETTERIE RITMONIO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Санитарна тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Прекъсващи дискове, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, и Прекъсващи дискове. Седалището му е в/ъв Varallo, Италия.

 2. AST S.P.A.

  Италия

  Предприятието AST S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Прекъсващи дискове. Освен това развива дейност и в сферата на pneumatic valves, и safety valve. Седалището му е в/ъв Cornaredo, Италия.

 3. SCANDELLARI COMPONENTES

  Италия

  Предприятието SCANDELLARI COMPONENTES, e Подизпълнител, и работи в сферата на Прекъсващи дискове. Освен това развива дейност и в сферата на pneumatic valves. Седалището му е в/ъв Anzola Dell'Emilia, Италия.

 4. PADOVAN VALERIO & C.

  Италия

  Предприятието PADOVAN VALERIO & C., e Производител, и работи в сферата на Прекъсващи дискове. Освен това развива дейност и в сферата на taps and safety valves for inflammable liquids, и butterfly valves. Седалището му е в/ъв Montecchio Maggiore, Италия.

 5. CONTEL CONTROL EQUIPMENT AG

  Швейцария

  Предприятието CONTEL CONTROL EQUIPMENT AG, e Разпространител, и работи в сферата на Промишлена тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Прекъсващи дискове, Безопасност на труда - съоръжения и техника, Прекъсващи дискове, и Безопасност на труда - съоръжения и техника. Седалището му е в/ъв Gumligen, Швейцария.

 6. TAI MILANO S.P.A.

  Италия

  Предприятието TAI MILANO S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Прекъсващи дискове. Освен това развива дейност и в сферата на taps and safety valves for inflammable liquids. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

 7. BOSCH REXROTH OIL CONTROL S.P.A.

  Италия

  Предприятието BOSCH REXROTH OIL CONTROL S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Инсталации и съоръжения за хидравлични маслени системи. Освен това развива дейност и в сферата на Вентили за санитарна тръбна арматура, Прекъсващи дискове, Вентили за санитарна тръбна арматура, и Прекъсващи дискове. Седалището му е в/ъв Nonantola, Италия.

 8. BS&B SAFETY SYSTEMS GMBH

  Германия

  Предприятието BS&B SAFETY SYSTEMS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлена тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Прекъсващи дискове, и Прекъсващи дискове. Седалището му е в/ъв Großwallstadt, Германия.

 1. WEHBERG SAFETY GMBH

  Германия

  Предприятието WEHBERG SAFETY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлена тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Прекъсващи дискове, и Прекъсващи дискове. Седалището му е в/ъв Lüdenscheid, Германия.

 2. OLEODINAMICA O.D.M.

  Италия

  Предприятието OLEODINAMICA O.D.M., e Производител, и работи в сферата на Инсталации и съоръжения за хидравлични маслени системи. Освен това развива дейност и в сферата на Прекъсващи дискове, Вакуумпомпи, Прекъсващи дискове, и Вакуумпомпи. Седалището му е в/ъв Monselice, Италия.

 3. INFINITY WAVE TI

  Бразилия

  Предприятието INFINITY WAVE TI, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Прекъсващи дискове. Освен това развива дейност и в сферата на dual technology sensor, и strategies for new technical-financial operations. Седалището му е в/ъв Niteroi, Бразилия.

 4. VICARI MASSIMO & C. S.R.L.

  Италия

  Предприятието VICARI MASSIMO & C. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Прекъсващи дискове. Освен това развива дейност и в сферата на taps and safety valves for inflammable liquids. Седалището му е в/ъв Dormelletto, Италия.

 5. CONTINENTAL DISC DEUTSCHLAND GMBH

  Германия

  Предприятието CONTINENTAL DISC DEUTSCHLAND GMBH, и работи в сферата на Промишлена тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Прекъсващи дискове, и Прекъсващи дискове. Седалището му е в/ъв Willich, Германия.

 6. TESI INDUSTRIALE DI PIRARBA FRANCO & C. S.A.S.

  Италия

 7. RIT S.R.L.

  Италия

 8. TECO S.R.L.

  Италия

 9. AIR TEK S.R.L.

  Италия

 10. NICOLINI CLAUDIO S.R.L.

  Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Прекъсващи дискове - Внос износ

Брой резултати

34 Фирми