Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • преработка на домакинските отпадъци - машини и системи

Резултати за

Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи - Внос износ

 1. INCIPROM LLC

  Русия

  Предприятието INCIPROM LLC, e Производител, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране на отпадъци от санитарна дейност, Изгаряне на отпадъците - инсталации, Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи, Управление на промишлени отпадъци, Рециклиране на отпадъци от санитарна дейност, Изгаряне на отпадъците - инсталации, Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи, и Управление на промишлени отпадъци. Седалището му е в/ъв Krasnodar, Русия.

 2. LIMBURG.NET

  Белгия

  Предприятието LIMBURG.NET, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Refuse drums, и waste collection. Седалището му е в/ъв Hasselt, Белгия.

 3. HYGEA

  Белгия

  Предприятието HYGEA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи, Обработка и рециклиране на отпадъци, Рециклиране на зелени отпадъци, Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи, waste recycling advice, Обработка и рециклиране на отпадъци, и Рециклиране на зелени отпадъци. Седалището му е в/ъв Havré, Белгия.

 4. MENART

  Белгия

  Предприятието MENART, e Производител, и работи в сферата на Сортиране на отпадъци - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Уреди за пресоване и смилане на отпадъци, Рециклиране - машини и инсталации, Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи, industrial crushers for recycling waste, Уреди за пресоване и смилане на отпадъци, Рециклиране - машини и инсталации, и Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи. Седалището му е в/ъв Dour, Белгия.

 5. LA MECANIQUE ET SES APPLICATIONS

  Франция

  Предприятието LA MECANIQUE ET SES APPLICATIONS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи. Седалището му е в/ъв Rouffignac Saint-Cernin De Reilhac, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. GALLOO KONSTRUKTIE

  Белгия

  Предприятието GALLOO KONSTRUKTIE, e Производител, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране - машини и инсталации, Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи, Сортиране на отпадъци - машини и техника, Рециклиране - машини и инсталации, Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи, и Сортиране на отпадъци - машини и техника. Седалището му е в/ъв Menen, Белгия.

 2. EXPRUM D.O.O.

  Словения

  Предприятието EXPRUM D.O.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Боклуджийски камиони. Освен това развива дейност и в сферата на Превоз на отпадъци, Контейнери, Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи, Превоз на отпадъци, Контейнери, и Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи. Седалището му е в/ъв Ljubljana, Словения.

 3. PANNÓNIA-Z KFT

  Унгария

  Предприятието PANNÓNIA-Z KFT, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи, Промишлени отпадъци - намаляване на замърсяването, Домашни отпадъци - обработка, Обработка и рециклиране на отпадъци, Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи, Промишлени отпадъци - намаляване на замърсяването, Домашни отпадъци - обработка, и Обработка и рециклиране на отпадъци. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

 4. OKTAGON ENGINEERING GMBH

  Германия

  Предприятието OKTAGON ENGINEERING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи. Седалището му е в/ъв Graben-Neudorf, Германия.

 5. BIOMETSA S.L.

  Испания

  Предприятието BIOMETSA S.L., e Разпространител, и работи в сферата на Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи. Освен това развива дейност и в сферата на biogas torches, garbage compactors, pounders, и hospital and assimilated waste incineration plants. Седалището му е в/ъв El Masnou ( Barcelona), Испания.

 1. LANGIPEX IRODA KFT

  Унгария

  Предприятието LANGIPEX IRODA KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи, Електродомакински уреди - големи уреди, Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

 2. RE ENTSORGUNG GMBH

  Германия

  Предприятието RE ENTSORGUNG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи, и Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи. Седалището му е в/ъв Herten, Германия.

 1. STE INDUSTRIELLE DU LITTORAL MEDITERRANEEN POUR ENVIRONNEMENT

  Франция

  Предприятието STE INDUSTRIELLE DU LITTORAL MEDITERRANEEN POUR ENVIRONNEMENT, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи, и Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

 2. GRESSANI SRL

  Италия

  Предприятието GRESSANI SRL, e Производител, и работи в сферата на Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи. Седалището му е в/ъв Susegana, Италия.

 3. SPAARNELANDEN N.V.

  Холандия

  Предприятието SPAARNELANDEN N.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи, и Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи. Седалището му е в/ъв Haarlem, Холандия.

 4. VADS SPOL. S.R.O.

  Чехия

  Предприятието VADS SPOL. S.R.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи, и Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи. Седалището му е в/ъв Bohumin, Чехия.

 5. COMPAGNIE DE NETTOIEMENT ET TRANSPORTS

  Франция

  Предприятието COMPAGNIE DE NETTOIEMENT ET TRANSPORTS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи, и Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи. Седалището му е в/ъв Rennes, Франция.

 6. LUTTJEBOER B.V.

  Холандия

  Предприятието LUTTJEBOER B.V., и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи, и Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи. Седалището му е в/ъв Veendam, Холандия.

 7. TWENCE B.V.

  Холандия

  Предприятието TWENCE B.V., e Производител, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи, и Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи. Седалището му е в/ъв Hengelo Ov, Холандия.

 8. KOTLARNIA S.A. KOPALNIA PIASKU

  Полша

  Предприятието KOTLARNIA S.A. KOPALNIA PIASKU, e Производител, и работи в сферата на Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, и Пясъци и чакъли. Седалището му е в/ъв Kotlarnia, Полша.

 1. TIRME SA

  Испания

  Предприятието TIRME SA, e Производител, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи, и Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи. Седалището му е в/ъв Palma, Испания.

 2. KAPELLA CHUTES

  Турция

  Предприятието KAPELLA CHUTES, e Производител, и работи в сферата на Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи. Седалището му е в/ъв Menemen, Турция.

 3. DANISH COMPUTER RECYCLING A/S

  Дания

  Предприятието DANISH COMPUTER RECYCLING A/S, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи, и Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи. Седалището му е в/ъв Roskilde, Дания.

 4. SIBYLLE STELLRECHT GMBH

  Германия

  Предприятието SIBYLLE STELLRECHT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи, и Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

 5. H.E.W. A/S

  Дания

  Предприятието H.E.W. A/S, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи, и Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи. Седалището му е в/ъв Soendersoe, Дания.

 6. URBANTECHNOLOGY

  Испания

  Предприятието URBANTECHNOLOGY, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи, и Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

 7. DYANAMIC FLOOR S.L.

  Испания

  Предприятието DYANAMIC FLOOR S.L., e Производител, и работи в сферата на Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи. Седалището му е в/ъв Lleida, Испания.

 8. SAREN

  Франция

 9. ECOSIR OY

  Финландия

 10. MERCITAS MATERIAL HANDLING

  Ирландия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи - Внос износ

Брой резултати

34 Фирми