Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • производство на шперплат - машини и съоръжения

Резултати за

Производство на шперплат - машини и съоръжения - Внос износ

 1. 2LI SERVICE

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието 2LI SERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Подвижни скелета, Скелета от стомана, Строителни обекти - оборудване, Кофражи, Кофражи - строителни работи, Производство на шперплат - машини и съоръжения, Building, site building, и Подвижни скелета. Седалището му е в/ъв La Roche Blanche, Франция.

 2. CLAUDIO CONVENTO

  Италия

  Предприятието CLAUDIO CONVENTO, и работи в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на milling machines, cork waxing machines, brushing machines for wood panels, и industrial planers. Седалището му е в/ъв Campolongo Maggiore, Италия.

 3. SAGLAMLAR PLYWOOD & CONTRE PLAQUE FACTORY A.S.

  Турция

  Предприятието SAGLAMLAR PLYWOOD & CONTRE PLAQUE FACTORY A.S., e Производител, и работи в сферата на Фурнировани плоскости и многопластов шперплат. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения, phenolic plywood, veneers and plywood, Производство на шперплат - машини и съоръжения, и veneered wood. Седалището му е в/ъв Bozuyuk, Турция.

 4. COOMANS

  Белгия

  Предприятието COOMANS, e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Промишлена дървесина, Производство на шперплат - машини и съоръжения, Нерендосан бичен дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Промишлена дървесина, Производство на шперплат - машини и съоръжения, и Нерендосан бичен дървен материал. Седалището му е в/ъв Laakdal, Белгия.

 5. ÖZTÜRK KONTRAPLAK LTD.ŞTI.

  Турция

  Предприятието ÖZTÜRK KONTRAPLAK LTD.ŞTI., e Разпространител, и работи в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. RUDOLF ROST SPERRHOLZ GMBH

  Германия

  Предприятието RUDOLF ROST SPERRHOLZ GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Фурнировани плоскости и многопластов шперплат, Фурнировани плоскости и многопластов шперплат, и Wood for cladding. Седалището му е в/ъв Rellingen, Германия.

 2. AKTASLAR KONTRAPLAK VE KERESTE NAK. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Турция

  Предприятието AKTASLAR KONTRAPLAK VE KERESTE NAK. SAN. VE TIC. LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на poplar, plywood, и pine plywood. Седалището му е в/ъв Tokat, Турция.

 3. JAYA INTERNATIONAL CO.LTD

  Китай

  Предприятието JAYA INTERNATIONAL CO.LTD, e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Дъскорезници - машини и техника, Производство на шперплат - машини и съоръжения, Дъскорезници - машини и техника, и Производство на шперплат - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Jinan, Китай.

 4. FERGANA KERESTE

  Турция

  Предприятието FERGANA KERESTE, e Производител, и работи в сферата на Фурниране - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения, Дървен материал за фурнир, manufacturing of plywood, Производство на шперплат - машини и съоръжения, Дървен материал за фурнир, и plywood. Седалището му е в/ъв İnegöl, Турция.

 5. MMW FEMIPARI ZRT.

  Унгария

  Предприятието MMW FEMIPARI ZRT., и работи в сферата на Авиационна и космическа индустрия - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения, Машини за производство на PVC и алуминиева дограма, Хартия - производство, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Производство на шперплат - машини и съоръжения, Машини за производство на PVC и алуминиева дограма, Хартия - производство, и Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Marcali, Унгария.

 1. CMB SRL

  Италия

  Предприятието CMB SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Производствен и строителен контрол, Производство на шперплат - машини и съоръжения, Строителни материали - машини и техника за индустрията, fastening accessories for all insulation materials, Производствен и строителен контрол, Производство на шперплат - машини и съоръжения, и Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Casagiove, Италия.

 2. SOMEGA

  Испания

  Предприятието SOMEGA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на stainless steel bench, и metallographic machine. Седалището му е в/ъв Pontevedra, Испания.

 1. CHANG I IN CO., LTD.

  Тайван

  Предприятието CHANG I IN CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Kaohsiung, Тайван.

 2. AVRASYA KONTRPLAK SAN. TIC. LTD STI.

  Турция

  Предприятието AVRASYA KONTRPLAK SAN. TIC. LTD STI., e Производител, и работи в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на veneer plywood. Седалището му е в/ъв Samsun, Турция.

 3. BAYOU

  Турция

  Предприятието BAYOU, e Производител, и работи в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 4. BASTAN TECNOLOGIES S.L

  Испания

  Предприятието BASTAN TECNOLOGIES S.L, e Производител, и работи в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Sant Pere De Ribes, Испания.

 5. LAB FAB INDIA

  Индия

  Предприятието LAB FAB INDIA, e Производител, и работи в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на laboratory furniture, и Manufacturer of office furniture. Седалището му е в/ъв New Delhi, Индия.

 6. PROCHAPA

  Колумбия

  Предприятието PROCHAPA, e Производител, и работи в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на veneered wood. Седалището му е в/ъв Armenia, Колумбия.

 7. INDUSTRIAS EMONZÓN

  Испания

  Предприятието INDUSTRIAS EMONZÓN, и работи в сферата на Фурнировани плоскости и многопластов шперплат. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения, и Производство на шперплат - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Ateca, Испания.

 8. CHAUDRO TECHNIC

  Франция

  Предприятието CHAUDRO TECHNIC, e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения, и Производство на шперплат - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Authon Du Perche, Франция.

 1. HK-PRÄZISIONSTECHNIK GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Германия

  Предприятието HK-PRÄZISIONSTECHNIK GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения, и Производство на шперплат - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Oberndorf, Германия.

 2. FABRICADOS INDUSTRIALES VIFESA SL

  Испания

  Предприятието FABRICADOS INDUSTRIALES VIFESA SL, e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения, и Производство на шперплат - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Talavera De La Reina, Испания.

 3. LETERME DISTRIBUTION

  Франция

  Предприятието LETERME DISTRIBUTION, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения, и Производство на шперплат - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Rouen, Франция.

 4. MOUTENET SAS

  Франция

  Предприятието MOUTENET SAS, e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения, и Производство на шперплат - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Les Nans, Франция.

 5. INDUSTRIA DE MAQUINARIA LUZZISA SL

  Испания

  Предприятието INDUSTRIA DE MAQUINARIA LUZZISA SL, e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения, и Производство на шперплат - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Puig, Испания.

 6. LIANYUNGANG CHANTA INTERNATIONAL WOOD CO., LTD

  Китай

  Предприятието LIANYUNGANG CHANTA INTERNATIONAL WOOD CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Linyi, Китай.

 7. WOOD INTERNATIONAL (FAR EAST) LTD

  Обединеното кралство

 8. KONTSAS KONTRPLAK SAN. VE TIC.A .S

  Турция

 9. SE DES ETS CHEVASSU SAS

  Франция

 10. MACULLO SA

  Швейцария

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Производство на шперплат - машини и съоръжения - Внос износ

Брой резултати

66 Фирми

Категория