• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • производство на шперплат - машини и съоръжения

Резултати за

Производство на шперплат - машини и съоръжения - Внос износ

 1. 2LI SERVICE

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието 2LI SERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Подвижни скелета, Скелета от стомана, Строителни обекти - оборудване, Кофражи, Кофражи - строителни работи, Производство на шперплат - машини и съоръжения, Building, site building, и Подвижни скелета. Седалището му е в/ъв La Roche Blanche, Франция.

 2. PETRO BIRCH

  Казахстан

  Verified by europages badge

  Предприятието PETRO BIRCH, e Multi-Category, и работи в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Фурнировани плоскости и многопластов шперплат, Дървен материал за фурнир, Дървени панели, Фурнировани плоскости и многопластов шперплат, Дървен материал за фурнир, Дървени панели, plywood, wholesale of plywood, и manufacturing of plywood. Седалището му е в/ъв Uralsk, Казахстан.

 3. SAGLAMLAR PLYWOOD & CONTRE PLAQUE FACTORY A.S.

  Турция

  Предприятието SAGLAMLAR PLYWOOD & CONTRE PLAQUE FACTORY A.S., e Производител, и работи в сферата на Фурнировани плоскости и многопластов шперплат. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения, phenolic plywood, veneers and plywood, Производство на шперплат - машини и съоръжения, и veneered wood. Седалището му е в/ъв Bozuyuk, Турция.

 4. ÖZTÜRK KONTRAPLAK LTD.ŞTI.

  Турция

  Предприятието ÖZTÜRK KONTRAPLAK LTD.ŞTI., e Разпространител, и работи в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 5. COOMANS

  Белгия

  Предприятието COOMANS, e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Промишлена дървесина, Производство на шперплат - машини и съоръжения, Нерендосан бичен дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Промишлена дървесина, Производство на шперплат - машини и съоръжения, и Нерендосан бичен дървен материал. Седалището му е в/ъв Laakdal, Белгия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. RUDOLF ROST SPERRHOLZ GMBH

  Германия

  Предприятието RUDOLF ROST SPERRHOLZ GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Фурнировани плоскости и многопластов шперплат, Фурнировани плоскости и многопластов шперплат, и Wood for cladding. Седалището му е в/ъв Rellingen, Германия.

 2. AKTASLAR KONTRAPLAK VE KERESTE NAK. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Турция

  Предприятието AKTASLAR KONTRAPLAK VE KERESTE NAK. SAN. VE TIC. LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на poplar, plywood, и pine plywood. Седалището му е в/ъв Tokat, Турция.

 3. PAPAWOOD

  Гърция

  Предприятието PAPAWOOD, e Производител, и работи в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Дървен материал - изделия, veneered wood, veneering, timber-built, и Дървен материал - изделия. Седалището му е в/ъв Xanthi, Гърция.

 4. FERGANA KERESTE

  Турция

  Предприятието FERGANA KERESTE, e Производител, и работи в сферата на Фурниране - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения, Дървен материал за фурнир, manufacturing of plywood, Производство на шперплат - машини и съоръжения, Дървен материал за фурнир, и plywood. Седалището му е в/ъв İnegöl, Турция.

 5. CMB SRL

  Италия

  Предприятието CMB SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Производствен и строителен контрол, Производство на шперплат - машини и съоръжения, Строителни материали - машини и техника за индустрията, fastening accessories for all insulation materials, Производствен и строителен контрол, Производство на шперплат - машини и съоръжения, и Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Casagiove, Италия.

 1. SOMEGA

  Испания

  Предприятието SOMEGA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на stainless steel bench, и metallographic machine. Седалището му е в/ъв Pontevedra, Испания.

 2. MMW FEMIPARI ZRT.

  Унгария

  Предприятието MMW FEMIPARI ZRT., и работи в сферата на Авиационна и космическа индустрия - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения, Машини за производство на PVC и алуминиева дограма, Хартия - производство, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Производство на шперплат - машини и съоръжения, Машини за производство на PVC и алуминиева дограма, Хартия - производство, и Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Marcali, Унгария.

 1. AVRASYA KONTRPLAK SAN. TIC. LTD STI.

  Турция

  Предприятието AVRASYA KONTRPLAK SAN. TIC. LTD STI., e Производител, и работи в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на veneer plywood. Седалището му е в/ъв Samsun, Турция.

 2. CHAUDRO TECHNIC

  Франция

  Предприятието CHAUDRO TECHNIC, e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения, и Производство на шперплат - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Authon Du Perche, Франция.

 3. JIGSEA

  Румъния

  Предприятието JIGSEA, e Производител, и работи в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Galati, Румъния.

 4. BASTAN TECNOLOGIES S.L

  Испания

  Предприятието BASTAN TECNOLOGIES S.L, e Производител, и работи в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Sant Pere De Ribes, Испания.

 5. BAYOU

  Турция

  Предприятието BAYOU, e Производител, и работи в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 6. INDUSTRIAS EMONZÓN

  Испания

  Предприятието INDUSTRIAS EMONZÓN, и работи в сферата на Фурнировани плоскости и многопластов шперплат. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения, и Производство на шперплат - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Ateca, Испания.

 7. FABRICADOS INDUSTRIALES VIFESA SL

  Испания

  Предприятието FABRICADOS INDUSTRIALES VIFESA SL, e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения, и Производство на шперплат - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Talavera De La Reina, Испания.

 8. HK-PRÄZISIONSTECHNIK GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Германия

  Предприятието HK-PRÄZISIONSTECHNIK GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения, и Производство на шперплат - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Oberndorf, Германия.

 1. INDUSTRIA DE MAQUINARIA LUZZISA SL

  Испания

  Предприятието INDUSTRIA DE MAQUINARIA LUZZISA SL, e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения, и Производство на шперплат - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Puig, Испания.

 2. MOUTENET SAS

  Франция

  Предприятието MOUTENET SAS, e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения, и Производство на шперплат - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Les Nans, Франция.

 3. LETERME DISTRIBUTION

  Франция

  Предприятието LETERME DISTRIBUTION, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения, и Производство на шперплат - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Rouen, Франция.

 4. OPTARE GROUP LTD

  Обединеното кралство

 5. KONTSAS KONTRPLAK SAN. VE TIC.A .S

  Турция

 6. WOOD INTERNATIONAL (FAR EAST) LTD

  Обединеното кралство

 7. SE DES ETS CHEVASSU SAS

  Франция

 8. MACULLO SA

  Швейцария

 9. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Южна Корея

  Verified by europages badge

  Хлебопекарната и сладкарската промишленост използват "машина за ориз" Сладката машина SYP Rice може да бъде класифицирана като машина за печене или машина за сладкарски изделия. Ние сме производство на оризова торта мак машина. Тази натурална машина за изпичане на зърнени култури произвежда зърнени чипове или торта, използващи само 100% естествено зърно, например ориз, кафяв ориз, царевица, ечемик и т.н. Ориз машината може да произвежда чипс от картофи, соев боб или др. Боб палет. Тъй като 100% зърнена закуска е отлична за хранителните съдържания и получава добра репутация от потребителите, тя е лесна за комерсиализация. Нашата серия SYP има компактен дизайн и превъзходно удобство за използване. Също така е лесно да се контролира времето, дебелината и формата и поради това се използва широко от магазините до фабриките. Той също така се нарича като ориз торта машина, пука машина, изскочи машина торта, машина за ориз поп, царевица торта машина, puffing машина, puffed торта машина, корейски машина за торта ориз, поп машина и т.н.

 10. DAMS MACHINE

  Турция

  Verified by europages badge

  Предприятието DAMS MACHINE, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хлебопроизводство - машини и материали, Механични нощви за хлебопроизводство, сладкарство, Миксери и машини за стриване за хранителната промишленост, Хранене - машини и съоръжения, Тестени изделия - машини и техника, Хлебопроизводство - машини и материали, Bag sealing machine, Механични нощви за хлебопроизводство, сладкарство, и Bakery machine. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Производство на шперплат - машини и съоръжения - Внос износ

Брой резултати

64 Фирми

Категория