• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • промишлен диамант

Резултати за

Промишлен диамант - Внос износ

 1. DIPROTEX

  Франция

  Предприятието DIPROTEX, e Производител, и работи в сферата на Промишлен диамант. Освен това развива дейност и в сферата на Абразивни шлифовъчни инструменти, Diamond powder, Diamond working - machinery and equipment, diamond-tipped grinding wheels, и Абразивни шлифовъчни инструменти. Седалището му е в/ъв Saint Egreve, Франция.

 2. DANYANG LONGWAY TOOLS CO.,LTD

  Китай

  Предприятието DANYANG LONGWAY TOOLS CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Промишлен диамант. Освен това развива дейност и в сферата на diamond blades, и circular blades. Седалището му е в/ъв Danyang, Китай.

 3. MASNADA DIAMANT INDUSTRIE

  Франция

  Предприятието MASNADA DIAMANT INDUSTRIE, e Производител, и работи в сферата на Инструменти от диамант. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлен диамант, Остриета за обработващи машини, Промишлен диамант, Остриета за обработващи машини, и cutters. Седалището му е в/ъв Besançon, Франция.

 4. DIOP

  Белгия

  Предприятието DIOP, e Производител, и работи в сферата на Промишлен диамант. Освен това развива дейност и в сферата на Технически диаманти, Стомани и метали - формоване и нарязване, CBN with metal binder, Технически диаманти, diamonds cut, и Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Ranst, Белгия.

 5. HEGER GMBH EXCELLENT DIAMOND TOOLS

  Германия

  Предприятието HEGER GMBH EXCELLENT DIAMOND TOOLS, e Производител, и работи в сферата на Технически диаманти. Освен това развива дейност и в сферата на Естествени абразиви, Ръчни безмоторни инструменти за електротехниката, Промишлен диамант, Инструменти и железария, Естествени абразиви, Ръчни безмоторни инструменти за електротехниката, Промишлен диамант, и Инструменти и железария. Седалището му е в/ъв Heitersheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. SUN MARKETING GROUP

  САЩ

  Предприятието SUN MARKETING GROUP, e Производител, и работи в сферата на Промишлен диамант. Седалището му е в/ъв Berkeley, САЩ.

 2. MANCINI UTENSILI SRL

  Италия

  Предприятието MANCINI UTENSILI SRL, e Производител, и работи в сферата на Инструменти от диамант. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлен диамант, и Промишлен диамант. Седалището му е в/ъв Pesaro, Италия.

 3. EPHOR DISTRIBUTION SÀRL

  Швейцария

  Предприятието EPHOR DISTRIBUTION SÀRL, e Multi-Category, и работи в сферата на Промишлен диамант. Освен това развива дейност и в сферата на Скъпоценни камъни, и Скъпоценни камъни. Седалището му е в/ъв Mörigen, Швейцария.

 4. JPT DIAMOND TOOLS

  Индия

  Предприятието JPT DIAMOND TOOLS, e Производител, и работи в сферата на Промишлен диамант. Седалището му е в/ъв Aurangabad, Индия.

 5. DIAMOND INNOVATIONS INC. INTERNATIONAL SALES

  Германия

  Предприятието DIAMOND INNOVATIONS INC. INTERNATIONAL SALES, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Инструменти от диамант, Промишлен диамант, Преносими механични инструменти, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Инструменти от диамант, и Промишлен диамант. Седалището му е в/ъв Frankfurt, Германия.

 1. TIANJIN HONGRUN MACHINERY CO,.LTD

  Китай

  Предприятието TIANJIN HONGRUN MACHINERY CO,.LTD, e Производител, и работи в сферата на Промишлен диамант. Седалището му е в/ъв Tianjin, Китай.

 2. CUSTODIAM SA

  Белгия

  Предприятието CUSTODIAM SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлен диамант. Седалището му е в/ъв Ath, Белгия.

 1. GSI HEADQUARTERS AND THE LABORATORY

  САЩ

  Предприятието GSI HEADQUARTERS AND THE LABORATORY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлен диамант. Седалището му е в/ъв New York, САЩ.

 2. ADT

  Белгия

  Предприятието ADT, и работи в сферата на Инструменти от диамант. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлен диамант, Промишлен диамант, и Diamond working - machinery and equipment. Седалището му е в/ъв Grobbendonk, Белгия.

 3. DIATECH S.R.O.

  Чехия

  Предприятието DIATECH S.R.O., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Скъпоценни камъни и минерали. Освен това развива дейност и в сферата на Инструменти от диамант, Промишлен диамант, Механични абразиви, Инструменти от диамант, Промишлен диамант, и Механични абразиви. Седалището му е в/ъв Praha 9, Чехия.

 4. QUANZHOU JDK DIAMOND TOOLS CO.,LTD.

  Китай

  Предприятието QUANZHOU JDK DIAMOND TOOLS CO.,LTD., e Производител, и работи в сферата на Промишлен диамант. Седалището му е в/ъв Quanzhou, Китай.

 5. SOURCING HAND INTERNATIONAL LTD.

  Китай

  Предприятието SOURCING HAND INTERNATIONAL LTD., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Промишлен диамант. Освен това развива дейност и в сферата на cut granite. Седалището му е в/ъв Xiamen, Китай.

 6. FINGLEE DIAMOND TOOLS CO.,LTD

  Китай

  Предприятието FINGLEE DIAMOND TOOLS CO.,LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлен диамант. Освен това развива дейност и в сферата на diamond-tipped and polishing tools for marble. Седалището му е в/ъв Quanzhou, Китай.

 7. FOSHAN BK PRECISON TOOL CO.,LTD

  Китай

  Предприятието FOSHAN BK PRECISON TOOL CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Промишлен диамант. Седалището му е в/ъв Ronggui, Китай.

 8. POMDI - HERRAMIENTAS DE DIAMANTE SA

  Испания

  Предприятието POMDI - HERRAMIENTAS DE DIAMANTE SA, e Производител, и работи в сферата на Промишлен диамант. Освен това развива дейност и в сферата на tools. Седалището му е в/ъв Meco, Испания.

 1. VINAY GEMS

  Индия

  Предприятието VINAY GEMS, e Производител, и работи в сферата на Промишлен диамант. Седалището му е в/ъв Surat, Индия.

 2. URMA

  Италия

  Предприятието URMA, e Производител, и работи в сферата на Инструменти от диамант. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлен диамант, Инструменти и железария, Промишлен диамант, и Инструменти и железария. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

 3. URMA ROLLS

  Италия

  Предприятието URMA ROLLS, e Производител, и работи в сферата на Промишлен диамант. Освен това развива дейност и в сферата на fans for the refrigeration industry. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

 4. D.S.D. S.R.L.

  Италия

  Предприятието D.S.D. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Промишлен диамант. Освен това развива дейност и в сферата на precious stones for timepieces, и semi-precious stones for watchmaking. Седалището му е в/ъв Vigevano, Италия.

 5. STONE SERVICE S.R.L.

  Италия

  Предприятието STONE SERVICE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Промишлен диамант. Освен това развива дейност и в сферата на diamond-coated tools for working marble, granite and stone. Седалището му е в/ъв Misterbianco, Италия.

 6. CHENGDU B-TO-O SUPERHARD MATERIAL CO.,LTD

  Китай

  Предприятието CHENGDU B-TO-O SUPERHARD MATERIAL CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Промишлен диамант. Седалището му е в/ъв Chengdu, Китай.

 7. HESON DIAMANT FEILEN GMBH

  Германия

  Предприятието HESON DIAMANT FEILEN GMBH, и работи в сферата на Инструменти от диамант. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлен диамант, и Промишлен диамант. Седалището му е в/ъв Keltern, Германия.

 8. ALSAMA FOR FOOD

  Египет

  Предприятието ALSAMA FOR FOOD, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлен диамант, и Промишлен диамант. Седалището му е в/ъв Sharkia, Египет.

 9. GUVEN FRESH

  Турция

  Предприятието GUVEN FRESH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлен диамант. Освен това развива дейност и в сферата на packed apples. Седалището му е в/ъв Isparta, Турция.

 10. MARCRIST DIAMANTWERKZEUGE VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Германия

  Предприятието MARCRIST DIAMANTWERKZEUGE VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, e Производител, и работи в сферата на Инструменти от диамант. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлен диамант, и Промишлен диамант. Седалището му е в/ъв Waldshut-Tiengen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Промишлен диамант - Внос износ

Брой резултати

56 Фирми