• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранителна промишленост- разни производства - машини и техника

Резултати за

Разпространител - Хранителна промишленост- разни производства - машини и техника

Разпространител
  1. AR-TECH LTD

    Украйна

    Предприятието AR-TECH LTD, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Uzhgorod, Украйна.

  2. SACOPISA S.L.

    Испания

    Предприятието SACOPISA S.L., e Разпространител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sant Quirze Del Valles-Barcelona, Испания.

  3. GASER

    Испания

    Предприятието GASER, e Разпространител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарници - машини и техника, systems and equipment for butcher shops, Месарници - машини и техника, и supplies for delicatessens. Седалището му е в/ъв Salt-Girona, Испания.

  4. EACTECH®

    Португалия

    Предприятието EACTECH®, e Multi-Category, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на thermoforming machines, textile machinery, cutting and sewing machines, и tube filling machines. Седалището му е в/ъв Barcelos, Португалия.

  5. PASFIL MACHINES

    Турция

    Предприятието PASFIL MACHINES, e Разпространител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Тестени изделия - машини и техника, Производство на бисквити - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Тестени изделия - машини и техника, Производство на бисквити - машини и техника, и Амбалаж и опаковане - машини и техника. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BLUM NOVOTEST

    Франция

    Предприятието BLUM NOVOTEST, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента, Пирометрични датчици, Обща механика - работа с материали на клиента, Measuring equipment, и Пирометрични датчици. Седалището му е в/ъв Pessac, Франция.

  2. CAFES SOUBIRA

    Франция

    Предприятието CAFES SOUBIRA, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кафенета и барове - машини и техника, coffee-roasting, wholesale coffee, wholesale roasted and refined coffee, и Кафенета и барове - машини и техника. Седалището му е в/ъв Floirac, Франция.

  3. SUD OUEST MATERIEL BOISSONS

    Франция

    Предприятието SUD OUEST MATERIEL BOISSONS, e Разпространител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Безалкохолни напитки - машини и техника за индустрията, Напитки - машини и техника за индустрията, Професионални кафе-машини, Безалкохолни напитки - машини и техника за индустрията, Напитки - машини и техника за индустрията, Професионални кафе-машини, и glass washer. Седалището му е в/ъв Gradignan, Франция.

  4. ADRESSMONSTER.DE BY VITAS GMBH

    Германия

    Предприятието ADRESSMONSTER.DE BY VITAS GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bruchsal, Германия.

  5. A2TI

    Франция

    Предприятието A2TI, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Avignon Cedex 9, Франция.

  1. BECK CLIP SYSTEM SP. Z O.O.

    Полша

    Предприятието BECK CLIP SYSTEM SP. Z O.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на industrial machines. Седалището му е в/ъв Komorniki, Полша.

  2. ANDRITZ FIEDLER GMBH

    Германия

    Предприятието ANDRITZ FIEDLER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Обработващи машини за формоване, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Обработващи машини за формоване, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Regensburg, Германия.

  1. BAYSAN MAKINA

    Турция

    Предприятието BAYSAN MAKINA, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на baking systems and equipment. Седалището му е в/ъв Sakarya, Турция.

  2. F.I.M.A.

    Италия

    Предприятието F.I.M.A., e Разпространител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, pasta makers, и planetary mixers. Седалището му е в/ъв Senigallia, Италия.

  3. AVIMETA

    Франция

    Предприятието AVIMETA, e Разпространител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Магазини - подреждане, market stalls, Магазини - подреждане, и shelving. Седалището му е в/ъв Carpentras, Франция.

  4. SERVICE EQUIPEMENT WESCHER SA

    Швейцария

    Предприятието SERVICE EQUIPEMENT WESCHER SA, e Разпространител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Petit-Lancy, Швейцария.

  5. BROCH GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието BROCH GMBH & CO KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Миксери и машини за стриване за хранителната промишленост, ravioli makers, и Миксери и машини за стриване за хранителната промишленост. Седалището му е в/ъв OBERAUDORF, Германия.

  6. LUNGWITZ GMBH

    Германия

    Предприятието LUNGWITZ GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Magdeburg, Германия.

  7. ELOMEC GMBH

    Швейцария

    Предприятието ELOMEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Rheineck, Швейцария.

  8. GDH OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието GDH OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Hiltpoltstein, Германия.

  1. NORBERT HALLER GASTROMASCHINEN HANDEL UND KUNDENDIENST

    Австрия

    Предприятието NORBERT HALLER GASTROMASCHINEN HANDEL UND KUNDENDIENST, e Разпространител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Inzing, Австрия.

  2. A & G SALZBURG VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

    Австрия

    Предприятието A & G SALZBURG VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, e Разпространител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Salzburg, Австрия.

  3. F&F KÜCHENSYSTEME GMBH

    Швейцария

    Предприятието F&F KÜCHENSYSTEME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ostermundigen, Швейцария.

  4. PERTEN INSTRUMENTS GMBH

    Германия

    Предприятието PERTEN INSTRUMENTS GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Качествен контрол и сертификати. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, process control and industrial automation systems, и Moisture measuring instruments for the chemical industry. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

  5. HOSTETTLER & CO AG

    Швейцария

    Предприятието HOSTETTLER & CO AG, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Belp, Швейцария.

  6. GERMAN FOOD TEC GMBH

    Германия

    Предприятието GERMAN FOOD TEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Магнитно оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Магнити, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, Информатика - софтуер, Магнити, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

  7. PACKING24

    Германия

    Предприятието PACKING24, e Разпространител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Картонени и пластмасови кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба, Риби, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Картонени и пластмасови кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба. Седалището му е в/ъв Schöneiche, Германия.

  8. EDELSTAHLSHOPPING24 - VINCENZO RUGGIERO

    Германия

    Предприятието EDELSTAHLSHOPPING24 - VINCENZO RUGGIERO, e Производител, и работи в сферата на Промишлена кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bremen, Германия.

  9. MIROSLAV NOTA

    Германия

    Предприятието MIROSLAV NOTA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Scheyern, Германия.

  10. REEPACK VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH

    Германия

    Предприятието REEPACK VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Stutensee, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Разпространител - Хранителна промишленост- разни производства - машини и техника

Брой резултати

274 Фирми

Категория