Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • разрушаване - машини и техника

Резултати за

Разрушаване - машини и техника - Внос износ

 1. TREVI BENNE SPA

  Италия

  Verified by europages badge

  Trevi Benne spa offers all the advantages that come with 30 years' experience in the earthworks machinery sector. It takes skill and dedication to keep up with all the sector's innovations. Excavation and demolition work, excavators, demolition hooks, cutters, dump trucks, demolition machinery, dump trucks and quick-release fasteners, earth moving machinery spare parts, demolition hooks and crushing machinery, iron cutters.

 2. DH LUX RECYCLING

  Люксембург

  Verified by europages badge

  Предприятието DH LUX RECYCLING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Старо желязо - събиране и рециклиране, Разрушаване - машини и техника, Обработка и рециклиране на отпадъци, Старо желязо - събиране и рециклиране, Разрушаване - машини и техника, и Обработка и рециклиране на отпадъци. Седалището му е в/ъв Kopstal, Люксембург.

 3. MYSCRAPMACHINE

  Люксембург

  Verified by europages badge

  Предприятието MYSCRAPMACHINE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Метали - събиране и рециклиране. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране - машини и инсталации, Разрушаване - машини и техника, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Каменотрошачки и мелачки, Автокранове, Рециклиране - машини и инсталации, Collection, recycling, elimination waste, building work, и Recycling equipment. Седалището му е в/ъв Luxembourg, Люксембург.

 4. ROTAIR SPA

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието ROTAIR SPA, e Производител, и работи в сферата на Компресори. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации и съоръжения за хидравлични маслени системи, Разрушаване - машини и техника, reciprocating compressors, diesel compressors, RAMPICAR, accessories for compressors, Инсталации и съоръжения за хидравлични маслени системи, electric compressors, и mechanical, pneumatic and hydraulic equipment. Седалището му е в/ъв Caraglio, Италия.

 5. RINK

  Германия

  Предприятието RINK, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Разрушаване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Neunkirchen-Seelscheid, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. BISELLO MOVIMENTO TERRA DI BISELLO PIERENZO & C. S.N.C.

  Италия

  Предприятието BISELLO MOVIMENTO TERRA DI BISELLO PIERENZO & C. S.N.C., и работи в сферата на Разрушаване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на excavators, breakers, building machinery and equipment, и formwork. Седалището му е в/ъв Agugliaro, Италия.

 2. WEB MASCHINEN- UND GERAETEHANDEL GMBH

  Германия

  Предприятието WEB MASCHINEN- UND GERAETEHANDEL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Преносими механични инструменти за домашни поправки. Освен това развива дейност и в сферата на Разрушаване - машини и техника, Ремъци за повдигане и подреждане на товари, Почистващи устройства под високо налягане, Маностати, Разрушаване - машини и техника, Ремъци за повдигане и подреждане на товари, Почистващи устройства под високо налягане, и Маностати. Седалището му е в/ъв Sehnde, Германия.

 3. GROUPE DONITIAN SA

  Франция

  Предприятието GROUPE DONITIAN SA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кранове и мостови кранове. Освен това развива дейност и в сферата на Самоходни кранове, Елеватори с кошове, Разрушаване - изпълнители, Разрушаване - машини и техника, Самоходни кранове, Елеватори с кошове, Разрушаване - изпълнители, и Разрушаване - машини и техника. Седалището му е в/ъв LORMONT, Франция.

 4. DEMOLTECH SRL

  Италия

  Предприятието DEMOLTECH SRL, e Производител, и работи в сферата на Разрушаване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Modugno, Италия.

 5. DÉMOLITION ET DEBARRAS

  Франция

  Предприятието DÉMOLITION ET DEBARRAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Разрушаване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Разрушаване - изпълнители, и Разрушаване - изпълнители. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

 1. COSMO

  Белгия

  Предприятието COSMO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Разрушаване - изпълнители, Разрушаване - машини и техника, Разрушаване - изпълнители, building demolition, Разрушаване - машини и техника, и jack hammers for excavations. Седалището му е в/ъв Baasrode, Белгия.

 2. VACOMET

  Белгия

  Предприятието VACOMET, e Подизпълнител, и работи в сферата на Разрушаване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Разрушаване - изпълнители, building demolition, Разрушаване - изпълнители, transport of demolition material, и demolition hammer hire. Седалището му е в/ъв Roeselare, Белгия.

 1. OBRAS Y SERVICIOS MÁLAGA

  Испания

  Предприятието OBRAS Y SERVICIOS MÁLAGA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Огнеупорни строителни разтвори и цименти, Разрушаване - машини и техника, masonry service, minor building jobs, Огнеупорни строителни разтвори и цименти, и Разрушаване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Coin, Испания.

 2. WIECHA SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието WIECHA SP. Z O.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти. Освен това развива дейност и в сферата на Метални покрития за стоманобетон, Разрушаване - машини и техника, Полагане на основи - строителни работи, Метални покрития за стоманобетон, Разрушаване - машини и техника, façade scraping, и Полагане на основи - строителни работи. Седалището му е в/ъв Słowik, Полша.

 3. IMPRESA GOBBI

  Италия

  Предприятието IMPRESA GOBBI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Разрушаване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Technical demolitions, и road works signalling and control equipment. Седалището му е в/ъв Podenzano, Италия.

 4. BÖHM ENGINEERING GMBH

  Германия

  Предприятието BÖHM ENGINEERING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Разрушаване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

 5. CARVALHO COIMBRA & ESTEVES, LDA.

  Португалия

  Предприятието CARVALHO COIMBRA & ESTEVES, LDA., e Разпространител, и работи в сферата на Разрушаване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на hydraulic hammers. Седалището му е в/ъв Faião, Португалия.

 6. IMPIANTI INDUSTRIALI SRL

  Италия

  Предприятието IMPIANTI INDUSTRIALI SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Разрушаване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Наем на промишлени съоръжения, Строителни отпадъци - рециклиране, Наем на промишлени съоръжения, и Строителни отпадъци - рециклиране. Седалището му е в/ъв Dalmine, Италия.

 7. VEGA HYDRAULIC BREAKERS

  Турция

  Предприятието VEGA HYDRAULIC BREAKERS, e Производител, и работи в сферата на Разрушаване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 8. VTN EUROPE S.P.A.

  Италия

  Предприятието VTN EUROPE S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Минно разработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Разрушаване - машини и техника, hydraulic shears, и Разрушаване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Pojana Maggiore, Италия.

 1. SVEN SUCHERT BAUMASCHINEN ZUBEHÖR

  Германия

  Предприятието SVEN SUCHERT BAUMASCHINEN ZUBEHÖR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Разрушаване - машини и техника, Кошове и грайфери, Разрушаване - машини и техника, и Кошове и грайфери. Седалището му е в/ъв Oelsnitz, Германия.

 2. ITALIADEMOLITORI S.R.L.

  Италия

  Предприятието ITALIADEMOLITORI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Разрушаване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на hydraulic hammers, и Stone crushers. Седалището му е в/ъв Bitonto, Италия.

 3. FAVA DAVIES

  Италия

  Предприятието FAVA DAVIES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Разрушаване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пътища - строителство, earthmoving, road works, Пътища - строителство, и demolitions. Седалището му е в/ъв Cison Di Valmarino, Италия.

 4. VISIBILITY AGENCY

  Обединеното кралство

  Предприятието VISIBILITY AGENCY, e Разпространител, и работи в сферата на Разрушаване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Nottingham, Обединеното кралство.

 5. F.H.U. DOBROWOLSKI DOBROWOLSKI ŁUKASZ

  Полша

  Предприятието F.H.U. DOBROWOLSKI DOBROWOLSKI ŁUKASZ, e Multi-Category, и работи в сферата на Наемане и поправка на селскостопански машини. Освен това развива дейност и в сферата на Разрушаване - машини и техника, excavator hire, construction digger and machinery rental, Разрушаване - машини и техника, и earthmoving. Седалището му е в/ъв Jejkowice, Полша.

 6. KAMECKI RADOSŁAW. ROBOTY ZIEMNE I DROGOWE

  Полша

  Предприятието KAMECKI RADOSŁAW. ROBOTY ZIEMNE I DROGOWE, e Multi-Category, и работи в сферата на Терасиране - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Разрушаване - машини и техника, street cutters, Aggregate - building and public works, Разрушаване - машини и техника, и earthmoving. Седалището му е в/ъв Elblag, Полша.

 7. CORIMAG SRL

  Италия

  Предприятието CORIMAG SRL, e Производител, и работи в сферата на Разрушаване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bosconero, Италия.

 8. AUTODEMOLIZIONI ROMA PIPPO E CLAUDIO

  Италия

  Предприятието AUTODEMOLIZIONI ROMA PIPPO E CLAUDIO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Разрушаване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

 9. VAN DEN BERG METAL GMBH

  Германия

  Предприятието VAN DEN BERG METAL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Разрушаване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Разрушаване - изпълнители, Scrap metal business, civil and industrial demolitions, Разрушаване - изпълнители, и scrap collection. Седалището му е в/ъв Düsseldorf, Германия.

 10. KS INDUSTRIE UND HANDELS GMBH

  Германия

  Предприятието KS INDUSTRIE UND HANDELS GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Разрушаване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Erfurt, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Разрушаване - машини и техника - Внос износ

Брой резултати

30 485 Фирми

Категория