Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • разсадници - инсталации

Резултати за

Разсадници - инсталации - Внос износ

 1. DILL GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието DILL GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Разсадници - инсталации. Седалището му е в/ъв Ehningen, Германия.

 2. FOGSIS IKLIMLENDIRME MAK. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Турция

  Предприятието FOGSIS IKLIMLENDIRME MAK. SAN. VE TIC. LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Разсадници - инсталации. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 3. ECO SERA SISTEMLERI

  Турция

  Предприятието ECO SERA SISTEMLERI, e Производител, и работи в сферата на Оранжерии и стъклени покриви. Освен това развива дейност и в сферата на Парникови растения, Разсадници - инсталации, Селско стопанство - техника и машини, greenhouses for market gardening, Парникови растения, Разсадници - инсталации, и Селско стопанство - техника и машини. Седалището му е в/ъв Mersin, Турция.

 4. WOLFGANG KÖHLER

  Австрия

  Предприятието WOLFGANG KÖHLER, e Производител, и работи в сферата на Разсадници - инсталации. Седалището му е в/ъв Eichgraben, Австрия.

 5. INVERNADEROS Y VIVEROS

  Испания

  Предприятието INVERNADEROS Y VIVEROS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Разсадници - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на heating for greenhouses, greenhouses for floriculture and gardening, и nursery greenhouses. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. SPACE HOUSE SERA SISTEMLERI

  Турция

  Предприятието SPACE HOUSE SERA SISTEMLERI, e Производител, и работи в сферата на Парникови растения. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници - инсталации, greenhouse products, nursery greenhouses, boilers for greenhouses, и Разсадници - инсталации. Седалището му е в/ъв Antalya, Турция.

 2. SERA MARKETIM

  Турция

  Предприятието SERA MARKETIM, e Производител, и работи в сферата на Разсадници - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на sheep's milk cheeses, greenhouse products, и glasshouse covers. Седалището му е в/ъв Antalya, Турция.

 3. D.R.S.IMPIANTI

  Италия

  Предприятието D.R.S.IMPIANTI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Разсадници - инсталации. Седалището му е в/ъв Capaccio, Италия.

 4. ACM GREENHOUSE CO LTD

  Испания

  Предприятието ACM GREENHOUSE CO LTD, и работи в сферата на Оранжерии и стъклени покриви. Освен това развива дейност и в сферата на Оранжерии за ускорен растеж, Градинарство и цветарство, Отопление за оранжерии, Разсадници - инсталации, Оранжерии за ускорен растеж, Градинарство и цветарство, Отопление за оранжерии, и Разсадници - инсталации. Седалището му е в/ъв San Javier, Испания.

 5. DIETER DENZER GARTENBAU INHABER STEPHAN PLESSE

  Германия

  Предприятието DIETER DENZER GARTENBAU INHABER STEPHAN PLESSE, e Производител, и работи в сферата на Оранжерии и стъклени покриви. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници - инсталации, и Разсадници - инсталации. Седалището му е в/ъв Gochsheim, Германия.

 1. SISTEMAS DR INVERNADEROS

  Испания

  Предприятието SISTEMAS DR INVERNADEROS, e Производител, и работи в сферата на Разсадници - инсталации. Седалището му е в/ъв Campo Real, Испания.

 2. SFAAS: SNAIL FARMING AND AGRICULTURAL SUPPLIES

  Гърция

  Предприятието SFAAS: SNAIL FARMING AND AGRICULTURAL SUPPLIES, e Производител, и работи в сферата на Разсадници - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на greenhouses, и snail breeding. Седалището му е в/ъв Sofia, Гърция.

 1. CASADO SAS

  Франция

  Предприятието CASADO SAS, e Производител, и работи в сферата на Разсадници - инсталации. Седалището му е в/ъв Douville, Франция.

 2. METAAL- EN KUNSTSTOFFEN INDUSTRIE SNELDER B.V.

  Холандия

  Предприятието METAAL- EN KUNSTSTOFFEN INDUSTRIE SNELDER B.V., e Производител, и работи в сферата на Оранжерии и стъклени покриви. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници - инсталации, и Разсадници - инсталации. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

 3. OPJ HANDEL A/S

  Дания

  Предприятието OPJ HANDEL A/S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Оранжерии и стъклени покриви. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници - инсталации, и Разсадници - инсталации. Седалището му е в/ъв Odense S, Дания.

 4. CLAIE

  Франция

  Предприятието CLAIE, e Производител, и работи в сферата на Оранжерии и стъклени покриви. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници - инсталации, и Разсадници - инсталации. Седалището му е в/ъв Varades, Франция.

 5. INDUSTRIAS METALICAS AGRICOLAS S.A.

  Испания

  Предприятието INDUSTRIAS METALICAS AGRICOLAS S.A., e Производител, и работи в сферата на Оранжерии и стъклени покриви. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници - инсталации, и Разсадници - инсталации. Седалището му е в/ъв Galar, Испания.

 6. SERRES PRETAMO

  Франция

  Предприятието SERRES PRETAMO, e Производител, и работи в сферата на Разсадници - инсталации. Седалището му е в/ъв La Framboisiere, Франция.

 7. AGRO TECHNICAL SUPPLIES SIA

  Латвия

  Предприятието AGRO TECHNICAL SUPPLIES SIA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Торове и препарати за обогатяване на почвите. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Разсадници - инсталации, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, и Разсадници - инсталации. Седалището му е в/ъв Adazi, Латвия.

 8. DALSEM TURKEY DALSER LTD STI

  Турция

  Предприятието DALSEM TURKEY DALSER LTD STI, e Производител, и работи в сферата на Разсадници - инсталации. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 1. KALE POLYESTER SAN. TIC. LTD. STI.

  Турция

  Предприятието KALE POLYESTER SAN. TIC. LTD. STI., и работи в сферата на Оранжерии и стъклени покриви. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници - инсталации, и Разсадници - инсталации. Седалището му е в/ъв Antalya, Турция.

 2. VAN DER MEER & VAN DER AREND B.V.

  Холандия

  Предприятието VAN DER MEER & VAN DER AREND B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Оранжерии и стъклени покриви. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници - инсталации, и Разсадници - инсталации. Седалището му е в/ъв Wateringen, Холандия.

 3. VIEMOSE-DRIBOGA A/S

  Дания

  Предприятието VIEMOSE-DRIBOGA A/S, e Производител, и работи в сферата на Оранжерии и стъклени покриви. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници - инсталации, и Разсадници - инсталации. Седалището му е в/ъв Tommerup, Дания.

 4. INSTITUTO TECNOLOGICO EUROPEO S.L.

  Испания

 5. ANGEL CANO MARTINEZ ESPANA SA

  Испания

 6. AGROMIRA SOCIEDAD LIMITADA.

  Испания

 7. ALUMINIUM IRELAND LIMITED

  Ирландия

 8. FINT CORPORATION SA

  България

 9. GOMES, BERTA JESUS PEREIRA

  Португалия

 10. C.G. ZUURBIER BEHEER B.V.

  Холандия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно

Намерете оферта за

Филтри

Резултати за

Разсадници - инсталации - Внос износ

Брой резултати

155 Фирми