Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • риболовни кораби - строителство

Резултати за

Риболовни кораби - строителство - Внос износ

 1. INTERBALT, UAB

  Литва

  Предприятието INTERBALT, UAB, e Производител, и работи в сферата на Кораби - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Риболовни кораби - строителство, Корабостроителници - строителство, Заваряване на стомани и метали - извършителни работи, Спояване на стомани и метали, Риболовни кораби - строителство, Корабостроителници - строителство, Заваряване на стомани и метали - извършителни работи, и Спояване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв KLAIPEDA, Литва.

 2. JANNOT MARINE PROPELLERS

  Мароко

  Предприятието JANNOT MARINE PROPELLERS, e Производител, и работи в сферата на Леене на мед, бронз и месинг. Освен това развива дейност и в сферата на Риболовни кораби - строителство, propeller, marine engines and ship propeller units, и Риболовни кораби - строителство. Седалището му е в/ъв Tanger, Мароко.

 3. TRANSMETAL INDUSTRIE

  Франция

  Предприятието TRANSMETAL INDUSTRIE, e Производител, и работи в сферата на Риболовни кораби - строителство. Седалището му е в/ъв Saint Mandrier Sur Mer, Франция.

 4. PLASTI PECHE

  Франция

  Предприятието PLASTI PECHE, и работи в сферата на Макари-скрипец и лебедки. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроене, Риболовни кораби - строителство, Корабостроене, и Риболовни кораби - строителство. Седалището му е в/ъв L Aiguillon Sur Mer, Франция.

 5. SANI CONFORT

  Тунис

  Предприятието SANI CONFORT, и работи в сферата на Риболовни кораби - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Екскурзионни плавателни съдове, и Екскурзионни плавателни съдове. Седалището му е в/ъв Sfax, Тунис.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. KARSTULAN VENE JARVINEN KY

  Финландия

  Предприятието KARSTULAN VENE JARVINEN KY, e Производител, и работи в сферата на Ремаркета за превоз на плавателни съдове. Освен това развива дейност и в сферата на Сглобяеми лодки, Моторници, Риболовни кораби - строителство, Сглобяеми лодки, Моторници, и Риболовни кораби - строителство. Седалището му е в/ъв Karstula, Финландия.

 2. WIMBI BOATS

  Франция

  Предприятието WIMBI BOATS, e Производител, и работи в сферата на Риболовни кораби - строителство. Седалището му е в/ъв Chennevieres-Sur-Marne, Франция.

 3. OESTBORNHOLMS KUTTERSERVICE APS

  Дания

  Предприятието OESTBORNHOLMS KUTTERSERVICE APS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Риболовни кораби - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Сглобяеми лодки, и Сглобяеми лодки. Седалището му е в/ъв Nexoe, Дания.

 4. DARRAGH LTD

  Ирландия

  Предприятието DARRAGH LTD, e Производител, и работи в сферата на Екскурзионни плавателни съдове. Освен това развива дейност и в сферата на Риболовни кораби - строителство, и Риболовни кораби - строителство. Седалището му е в/ъв Monaghan, Ирландия.

 5. MOONEY (BOATS) LTD

  Ирландия

  Предприятието MOONEY (BOATS) LTD, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Риболовни кораби - строителство, и Риболовни кораби - строителство. Седалището му е в/ъв Donegal, Ирландия.

 1. CHANTIER NAVAL CROISICAIS

  Франция

  Предприятието CHANTIER NAVAL CROISICAIS, e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Риболовни кораби - строителство, и Риболовни кораби - строителство. Седалището му е в/ъв Le Croisic, Франция.

 2. MACDUFF SHIPYARDS LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието MACDUFF SHIPYARDS LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Риболовни кораби - строителство, и Риболовни кораби - строителство. Седалището му е в/ъв Macduff, Обединеното кралство.

 1. FISCHEREIGENOSSENSCHAFT PEENEMÜNDUNG FREEST E.G.

  Германия

  Предприятието FISCHEREIGENOSSENSCHAFT PEENEMÜNDUNG FREEST E.G., e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Риболовни кораби - строителство, и Риболовни кораби - строителство. Седалището му е в/ъв Kröslin, Германия.

 2. DRASSANES I DISENY SA

  Испания

  Предприятието DRASSANES I DISENY SA, e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Риболовни кораби - строителство, и Риболовни кораби - строителство. Седалището му е в/ъв Vilanova I La Geltru, Испания.

 3. SUFFOLK TRIMMERS LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието SUFFOLK TRIMMERS LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Риболовни кораби - строителство, и Риболовни кораби - строителство. Седалището му е в/ъв Bury St Edmunds, Обединеното кралство.

 4. ASTILLEROS CATA S.L.

  Испания

  Предприятието ASTILLEROS CATA S.L., e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Екскурзионни плавателни съдове, Риболовни кораби - строителство, Екскурзионни плавателни съдове, и Риболовни кораби - строителство. Седалището му е в/ъв Castellon, Испания.

 5. SPENCER-CARTER (PROPERTIES) LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието SPENCER-CARTER (PROPERTIES) LTD, e Производител, и работи в сферата на Риболовни кораби - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Риболовни принадлежности, и Риболовни принадлежности. Седалището му е в/ъв Falmouth, Обединеното кралство.

 6. JOSÉ MARIA VILARINHO PESCAS, LDA.

  Португалия

  Предприятието JOSÉ MARIA VILARINHO PESCAS, LDA., и работи в сферата на Риболовни кораби - строителство. Седалището му е в/ъв Gafanha Da Nazaré, Португалия.

 7. OCEANOMAR GUINÉE

  Гвинея

  Предприятието OCEANOMAR GUINÉE, e Производител, и работи в сферата на Риболовни кораби - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на caught sea fish. Седалището му е в/ъв Conakry, Гвинея.

 8. WESTPLAST AS

  Норвегия

  Предприятието WESTPLAST AS, e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Риболовни кораби - строителство, и Риболовни кораби - строителство. Седалището му е в/ъв Leinøy, Норвегия.

 1. ANTÓNIO CONDE & COMPANHIA, S.A.

  Португалия

  Предприятието ANTÓNIO CONDE & COMPANHIA, S.A., и работи в сферата на Риболовни кораби - строителство. Седалището му е в/ъв Gafanha Da Nazaré, Португалия.

 2. PESCAS ROTA DO VENTO LDA.

  Португалия

  Предприятието PESCAS ROTA DO VENTO LDA., и работи в сферата на Риболовни кораби - строителство. Седалището му е в/ъв Matosinhos, Португалия.

 3. SOC PESCA SILVA VIEIRA LDA.

  Португалия

  Предприятието SOC PESCA SILVA VIEIRA LDA., и работи в сферата на Риболовни кораби - строителство. Седалището му е в/ъв Gafanha Da Encarnação, Португалия.

 4. PESCARIAS RIO NOVO PRINCIPE LDA.

  Португалия

  Предприятието PESCARIAS RIO NOVO PRINCIPE LDA., и работи в сферата на Риболовни кораби - строителство. Седалището му е в/ъв Gafanha Da Encarnação, Португалия.

 5. BÅTSERVICE VERFT AS

  Норвегия

  Предприятието BÅTSERVICE VERFT AS, e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Риболовни кораби - строителство, и Риболовни кораби - строителство. Седалището му е в/ъв Mandal, Норвегия.

 6. SOC PESCA NOVO HORIZONTE LDA.

  Португалия

  Предприятието SOC PESCA NOVO HORIZONTE LDA., и работи в сферата на Риболовни кораби - строителство. Седалището му е в/ъв Mira, Португалия.

 7. PESCARIAS GONDOMAR GONZALEZ & COVELO, LDA.

  Португалия

  Предприятието PESCARIAS GONDOMAR GONZALEZ & COVELO, LDA., и работи в сферата на Риболовни кораби - строителство. Седалището му е в/ъв Carreço, Португалия.

 8. FRØYSTAD FISKEVEGN AS

  Норвегия

  Предприятието FRØYSTAD FISKEVEGN AS, e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Риболовни кораби - строителство, и Риболовни кораби - строителство. Седалището му е в/ъв Bølandet, Норвегия.

 9. IRMÃOS FONTELA LDA.

  Португалия

  Предприятието IRMÃOS FONTELA LDA., и работи в сферата на Риболовни кораби - строителство. Седалището му е в/ъв Viana Do Castelo, Португалия.

 10. SOC LISBONENSE PESCA BACALHAU LDA.

  Португалия

  Предприятието SOC LISBONENSE PESCA BACALHAU LDA., и работи в сферата на Риболовни кораби - строителство. Седалището му е в/ъв Coimbra, Португалия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Риболовни кораби - строителство - Внос износ

Брой резултати

343 Фирми