• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - агенти

Резултати за

Внос-износ - агенти - Румъния

Румъния
  1. EAST EUROPEAN ENTERPRISE

    Румъния

    Предприятието EAST EUROPEAN ENTERPRISE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Targu Mures, Румъния.

  2. INTERTRUST CONSULTING

    Румъния

    Предприятието INTERTRUST CONSULTING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги за фирми. Освен това развива дейност и в сферата на Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Икономика и политика - проучвания и изследвания, Внос-износ - агенти, Фирмени подаръци, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Икономика и политика - проучвания и изследвания, Внос-износ - агенти, и Фирмени подаръци. Седалището му е в/ъв Cluj-Napoca, Румъния.

  3. IB CARGO

    Румъния

    Предприятието IB CARGO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Въздушни товари, Фрахтоване, Пътен транспорт - организация, Внос-износ - агенти, Въздушни товари, Фрахтоване, Пътен транспорт - организация, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Voluntari, Румъния.

  4. MIIMPORTA RAPPRESENTANZE SRL

    Румъния

    Предприятието MIIMPORTA RAPPRESENTANZE SRL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Прозорци от алуминий. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - агенти, door and window, PVC Window - Door, Внос-износ - агенти, и window manufacturers. Седалището му е в/ъв Bucuresti, Румъния.

  5. COREXIM FOREIGN TRADE COMPANY SRL

    Румъния

    Предприятието COREXIM FOREIGN TRADE COMPANY SRL, и работи в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - агенти, Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - агенти, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Bucharest, Румъния.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SC MEFIN BUCURESTI SA

    Румъния

    Предприятието SC MEFIN BUCURESTI SA, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на точноизмервателни инструменти, Внос-износ - агенти, Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ на точноизмервателни инструменти, Внос-износ - агенти, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Bucharest, Румъния.

  2. ISA FB IMPEX SRL

    Румъния

    Предприятието ISA FB IMPEX SRL, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Bucharest, Румъния.

  3. COMTURIST

    Румъния

    Предприятието COMTURIST, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Безмитен - международна търговия, и Безмитен - международна търговия. Седалището му е в/ъв Bucuresti, Румъния.

  4. ARLL GROUP OF COMPANIES

    Румъния

    Предприятието ARLL GROUP OF COMPANIES, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Borca, Румъния.

  5. IDEAL COMPANY

    Румъния

    Предприятието IDEAL COMPANY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Bistrita, Румъния.

  1. SC ALEX SRL

    Румъния

    Предприятието SC ALEX SRL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Zamostea, Румъния.

  2. KD ASIALINK

    Румъния

  1. AUTO LOGEX S.R.L.

    Румъния

    Verified by europages badge

    Предприятието AUTO LOGEX S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Земеделски продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Плодове с ядки, Гайки, Хранeнe - внос-износ, walnut, Земеделие - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Плодове с ядки. Седалището му е в/ъв Sahateni, Румъния.

  2. M.D. PRACTIC COMPANY SRL

    Румъния

  3. SC ALL MOON SRL

    Румъния

    Предприятието SC ALL MOON SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lugoj, Румъния.

  4. PERGO S A

    Румъния

    Предприятието PERGO S A, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Четки, Облекло - внос-износ, Четки, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Oradea, Румъния.

  5. DE SILVA INTERMED

    Румъния

    Предприятието DE SILVA INTERMED, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bucuresti, Румъния.

  6. TREI G EXPORT

    Румъния

    Предприятието TREI G EXPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Oradea, Румъния.

  7. SC TREI G RETAIL EXPRES SRL

    Румъния

    Предприятието SC TREI G RETAIL EXPRES SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Млечни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Снабдяване - храна, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Снабдяване - храна, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Oradea, Румъния.

  8. SC ANICONS SRL

    Румъния

    Предприятието SC ANICONS SRL, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Vanju Mare, Румъния.

  1. FILMIR-PROD SRL

    Румъния

    Предприятието FILMIR-PROD SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите, Снабдяване - храна, Амбалаж - предприятия, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Търговия в супер- и хипермаркетите, Снабдяване - храна, Амбалаж - предприятия, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Bacau, Румъния.

  2. MAGAZIN4U

    Румъния

    Предприятието MAGAZIN4U, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Arad, Румъния.

  3. CENTRUL COMERCIAL UNIC

    Румъния

  4. METMA TRADING EXIM SRL

    Румъния

    Предприятието METMA TRADING EXIM SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на стъкло и стъкларски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Торове и препарати за обогатяване на почвите, Метални мебели, Домашни мебели, Химия - внос-износ, Торове и препарати за обогатяване на почвите, Метални мебели, Домашни мебели, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bucuresti Sectorul 6, Румъния.

  5. QUICK PHARMA SRL

    Румъния

    Предприятието QUICK PHARMA SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Лекарства. Освен това развива дейност и в сферата на Фармация - внос-износ, Внос-износ - химия и фармация, Фармация - внос-износ, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Bucuresti, Румъния.

  6. AGRO EXPERT SRL

    Румъния

    Предприятието AGRO EXPERT SRL, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Торове и препарати за обогатяване на почвите, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Торове и препарати за обогатяване на почвите. Седалището му е в/ъв Cluj Napoca, Румъния.

  7. EUROAVIPO S A

    Румъния

  8. 3X3 SRL

    Румъния

  9. NOVA-TIM SRL

    Румъния

    Предприятието NOVA-TIM SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Timisoara, Румъния.

  10. BEGACOM MEMBRA A BEGA GRUP

    Румъния

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Внос-износ - агенти - Румъния

Брой резултати

40 Фирми

Страни