• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ - Румъния

Румъния
  1. SMART CLAUPACK SRL

    Румъния

    Verified by europages badge

    Предприятието SMART CLAUPACK SRL, e Производител, и работи в сферата на Биологична - хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни опаковки, Опаковане, Търговско опаковане по поръчка, Пикантни подправки, Подправки, Гайки, Ароматични растения, Хранителни екстракти, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Targoviste, Румъния.

  2. GRADINA SEMPERVIRENS ( THE OLD GREEN GARDENS)

    Румъния

    Предприятието GRADINA SEMPERVIRENS ( THE OLD GREEN GARDENS), e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на new potatoes, carrots, и celery. Седалището му е в/ъв Galati, Румъния.

  3. BINATURIO

    Румъния

    Предприятието BINATURIO, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ovidiu, Румъния.

  4. TRP INTERNATIONAL

    Румъния

    Предприятието TRP INTERNATIONAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на onions, cabbage, potatoes, и Potato Chips. Седалището му е в/ъв Cihei, Румъния.

  5. FRESH-FRUITS LOGISTICS SRL

    Румъния

    Предприятието FRESH-FRUITS LOGISTICS SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на distribution and retail trade associations. Седалището му е в/ъв Berceni, Румъния.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FLORUT EMIL SRL

    Румъния

    Предприятието FLORUT EMIL SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Международна търговия - консултации. Освен това развива дейност и в сферата на Енергия - инсталации и съоръжения за производство, Енергия и суровини - услуги за промишлеността, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Минерали, Енергия - инсталации и съоръжения за производство, Енергия и суровини - услуги за промишлеността, Плодове и зеленчуци - внос-износ, и Минерали. Седалището му е в/ъв Oradea, Румъния.

  2. DARIMAR SYSTEM SRL

    Румъния

    Предприятието DARIMAR SYSTEM SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Картофи, и Картофи. Седалището му е в/ъв Comeat, Румъния.

  3. DYNOMIKE SRL

    Румъния

    Предприятието DYNOMIKE SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пресни кокошки и пилета. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bucharesti, Румъния.

  4. S.C. MICROFRUITS SRL

    Румъния

    Предприятието S.C. MICROFRUITS SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Международен търговски пътен транспорт, и Международен търговски пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Branesti, Румъния.

  5. MEGAFRUCT MAIAMAX SRL

    Румъния

    Предприятието MEGAFRUCT MAIAMAX SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Matca, Румъния.

  1. PROFSTART FRUIT SRL

    Румъния

    Предприятието PROFSTART FRUIT SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fresh fruit, и distributors of fresh vegetables. Седалището му е в/ъв Matca, Румъния.

  2. SC ROMALDO SRL

    Румъния

    Предприятието SC ROMALDO SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Timisoara, Румъния.

  1. SC TOP CONSERV FRUCT SRL

    Румъния

    Предприятието SC TOP CONSERV FRUCT SRL, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Pickles. Седалището му е в/ъв Bobota, Румъния.

  2. SC MARIVLA VEGETABLE SRL

    Румъния

    Предприятието SC MARIVLA VEGETABLE SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Matca, Румъния.

  3. SC ALIRO-BIOFUNGHI SRL

    Румъния

    Предприятието SC ALIRO-BIOFUNGHI SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale of mushrooms, и frozen mushroom. Седалището му е в/ъв BEIUS, Румъния.

  4. OCEAN SPA SRL

    Румъния

    Предприятието OCEAN SPA SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import, и Directory Import Export Edition Multimedia Databases. Седалището му е в/ъв Bucharest, Румъния.

  5. MILTIADIS FARMAS SRL

    Румъния

    Предприятието MILTIADIS FARMAS SRL, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв COSTESTI, Румъния.

  6. SC SALUNI FRUCT SRL

    Румъния

    Предприятието SC SALUNI FRUCT SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Deva, Румъния.