• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ - Румъния

Румъния
  1. AUTO LOGEX S.R.L.

    Румъния

    Verified by europages badge

    Предприятието AUTO LOGEX S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Земеделски продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Плодове с ядки, Гайки, Хранeнe - внос-износ, walnut, Земеделие - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Плодове с ядки. Седалището му е в/ъв Sahateni, Румъния.

  2. SC EVER TRADE SRL

    Румъния

    Предприятието SC EVER TRADE SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Фитосанитария - препарати, и Фитосанитария - препарати. Седалището му е в/ъв Iasi, Румъния.

  3. FARMABIOMED SRL

    Румъния

    Предприятието FARMABIOMED SRL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Билкови чайове, Хранeнe - внос-износ, Диетичнa и биологичнa хранa, Кафенета и барове - машини и техника, Билкови чайове, Хранeнe - внос-износ, Диетичнa и биологичнa хранa, и Кафенета и барове - машини и техника. Седалището му е в/ъв Flamanzi, Румъния.

  4. EUROTRADER BUSINESS SRL

    Румъния

    Предприятието EUROTRADER BUSINESS SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки, Замразени и дълбоко замразени меса, Месо в консерва, Месо и колбаси, Напитки, Замразени и дълбоко замразени меса, Месо в консерва, и Месо и колбаси. Седалището му е в/ъв Bucuresti, Румъния.

  5. ECO PARTNERS

    Румъния

    Предприятието ECO PARTNERS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на organic farming, organic wheat, food ingredients, и seed oil. Седалището му е в/ъв Popesti-Leordeni, Румъния.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HESPERIS DISTRIBUTION GROUP

    Румъния

    Предприятието HESPERIS DISTRIBUTION GROUP, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bucuresti, Румъния.

  2. SC GALATEX OIL IMPORT SRL

    Румъния

    Предприятието SC GALATEX OIL IMPORT SRL, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на sunflower oil, fresh vegetables, fresh fruit, и cheese. Седалището му е в/ъв Galati, Румъния.

  3. SC TREI G RETAIL EXPRES SRL

    Румъния

    Предприятието SC TREI G RETAIL EXPRES SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Млечни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Снабдяване - храна, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Снабдяване - храна, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Oradea, Румъния.

  4. EURO TEAM INTERNATIONAL ADVICES SRL

    Румъния

    Предприятието EURO TEAM INTERNATIONAL ADVICES SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на food sector distribution. Седалището му е в/ъв Bucharest, Румъния.

  5. LORDAS FRANCE

    Румъния

    Предприятието LORDAS FRANCE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на flavours for bakery products, и bakery. Седалището му е в/ъв Glina, Румъния.

  1. NATIM TRADE SRL

    Румъния

    Предприятието NATIM TRADE SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, Шампанско и пенливи вина, Вина, Напитки - внос-износ, Шампанско и пенливи вина, Вина, и alcoholic beverages. Седалището му е в/ъв Bucharest, Румъния.

  2. FILMIR-PROD SRL

    Румъния

    Предприятието FILMIR-PROD SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите, Снабдяване - храна, Амбалаж - предприятия, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Търговия в супер- и хипермаркетите, Снабдяване - храна, Амбалаж - предприятия, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Bacau, Румъния.

  1. BIO BUCOVINA PLANT SRL

    Румъния

    Предприятието BIO BUCOVINA PLANT SRL, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове с ядки, и Плодове с ядки. Седалището му е в/ъв Campulung Moldovenesc, Румъния.

  2. SC WOW FRESH SRL

    Румъния

    Предприятието SC WOW FRESH SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import of fruit, import of vegetables, new potatoes, и apples. Седалището му е в/ъв arad, Румъния.

  3. SEGRA DISTRIBUTION SRL

    Румъния

    Предприятието SEGRA DISTRIBUTION SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове с ядки, Бисквити, walnuts, Плодове с ядки, и Бисквити. Седалището му е в/ъв Bucuresti, Румъния.

  4. CRETA NETWORK

    Румъния

    Предприятието CRETA NETWORK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на extra virgin olive oil, и food sector distribution. Седалището му е в/ъв Bucharest, Румъния.

  5. LAZER MATKET SRL

    Румъния

    Предприятието LAZER MATKET SRL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Brasov, Румъния.

  6. OVISIM IMPEX SRL

    Румъния

    Предприятието OVISIM IMPEX SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, Хранeнe - внос-износ, Метални домакински принадлежности, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Botosani, Румъния.

  7. NMD ZET ZONE

    Румъния

    Предприятието NMD ZET ZONE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import of foodstuffs. Седалището му е в/ъв Bucharest, Румъния.

  8. NMD ZET ZONE SRL

    Румъния

    Предприятието NMD ZET ZONE SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на sunflower oil. Седалището му е в/ъв Bucharest, Румъния.

  1. ANALITEC

    Румъния

    Предприятието ANALITEC, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale organic foods, и healthy biscuits. Седалището му е в/ъв Bucharest, Румъния.

  2. TREI G EXPORT

    Румъния

    Предприятието TREI G EXPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Oradea, Румъния.

  3. ALIMENT EXPERT CONCEPT SRL

    Румъния

    Предприятието ALIMENT EXPERT CONCEPT SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bucharest, Румъния.

  4. NOVA-TIM SRL

    Румъния

    Предприятието NOVA-TIM SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Timisoara, Румъния.

  5. CRONA COM SRL

    Румъния

    Предприятието CRONA COM SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Focsani, Румъния.

  6. SC AGRITEHNICA MARA SRL

    Румъния

    Предприятието SC AGRITEHNICA MARA SRL, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на pasta factory. Седалището му е в/ъв Miresu Mare, Maramures, Румъния.

  7. SC ROM HONEY GROUP SRL

    Румъния

    Предприятието SC ROM HONEY GROUP SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Iasi, Румъния.

  8. RAMSTORG

    Румъния

    Предприятието RAMSTORG, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale of fruit. Седалището му е в/ъв Bucharest, Румъния.

  9. LEGUME SI FRUCTE YASMIN-SHADOW S.R.L

    Румъния

    Предприятието LEGUME SI FRUCTE YASMIN-SHADOW S.R.L, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на food supermarkets with traditional sales. Седалището му е в/ъв Timisoara, Румъния.

  10. FRESH STOC SRL

    Румъния

    Предприятието FRESH STOC SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bacau, Румъния.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хранeнe - внос-износ - Румъния

Брой резултати

67 Фирми

Страни