Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • рязане на пластмаси - машини

Резултати за

Рязане на пластмаси - машини - Внос износ

 1. SOLLEX AB

  Швеция

  Предприятието SOLLEX AB, e Multi-Category, и работи в сферата на Рязане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени метални остриета и ножове, Промишлени метални остриета и ножове, Industrial blades, и blades for cutting plastic film. Седалището му е в/ъв Malmö, Швеция.

 2. INAN PLASTIK MAKINALARI

  Турция

  Предприятието INAN PLASTIK MAKINALARI, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Рязане на пластмаси - машини, и Рязане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Tekirdag Turkey, Турция.

 3. HANGZHOU FANGYUAN PLASTICS MACHINERY CO.,LTD

  Китай

  Предприятието HANGZHOU FANGYUAN PLASTICS MACHINERY CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Рязане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника, styrofoam, и Амбалаж и опаковане - машини и техника. Седалището му е в/ъв Hangzhou, Китай.

 4. METZNER MASCHINENBAU GMBH

  Германия

  Предприятието METZNER MASCHINENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Рязане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на working rubber, Foam cutting machines, и cutters for rubber. Седалището му е в/ъв Neu-Ulm, Германия.

 5. FRCNCTEC

  Франция

  Предприятието FRCNCTEC, e Разпространител, и работи в сферата на Рязане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на laser cutting, CNC milling machine, и Plasma cutting. Седалището му е в/ъв Le Plessis-Belleville, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. FREZALUKS

  Латвия

  Предприятието FREZALUKS, e Производител, и работи в сферата на Рязане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на CNC milling. Седалището му е в/ъв Riga, Латвия.

 2. MASCHINENBAU BARDOWICK GMBH

  Германия

  Предприятието MASCHINENBAU BARDOWICK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Рязане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на cutters for rubber, и shearing machines. Седалището му е в/ъв Bardowick, Германия.

 3. ROLF SCHLICHT GMBH

  Германия

  Предприятието ROLF SCHLICHT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Рязане на пластмаси - машини, Нарязване на каучук и пластмаса, Рязане на пластмаси - машини, и Нарязване на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Reinfeld/holstein, Германия.

 4. CORMAK

  Полша

  Предприятието CORMAK, e Производител, и работи в сферата на Рязане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на steel forming machines, laser for metal heat treatment, и textile-cutting lasers. Седалището му е в/ъв Siedlce, Полша.

 5. NMA

  Франция

  Предприятието NMA, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Рязане на пластмаси - машини, Рязане на пластмаси - машини, Processing of plastics, и primary and semi-finished plastic products. Седалището му е в/ъв Plan D'orgon, Франция.

 1. ESMAK ESKIN MAKINA SAN.TIC.LTD.STI.

  Турция

  Предприятието ESMAK ESKIN MAKINA SAN.TIC.LTD.STI., e Производител, и работи в сферата на Насипване в торби - машини и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Рязане на пластмаси - машини, Пластмасови материи - машини за индустрията, Рязане на пластмаси - машини, и Пластмасови материи - машини за индустрията. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. MICROTEC LABORGERÄTE GMBH

  Германия

  Предприятието MICROTEC LABORGERÄTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Рязане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Walldorf, Германия.

 1. APPLICATIONS PLASTIQUES DU RHONE

  Франция

  Предприятието APPLICATIONS PLASTIQUES DU RHONE, e Производител, и работи в сферата на Форми и модели. Освен това развива дейност и в сферата на Форми за пластмасови материи и каучук, Рязане на пластмаси - машини, Форми за пластмасови материи и каучук, Рязане на пластмаси - машини, и injection. Седалището му е в/ъв Saint-Symphorien-D'ozon, Франция.

 2. VELOX-TRADE

  Полша

  Предприятието VELOX-TRADE, e Производител, и работи в сферата на Рязане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Odolanów, Полша.

 3. STOBRA JAKUB KRAWCZUK

  Полша

  Предприятието STOBRA JAKUB KRAWCZUK, e Производител, и работи в сферата на Рязане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Kraków, Полша.

 4. SISO - SOLUTIONS INDUSTRIELLES MÉTAUX ET PLASTIQUES

  Франция

  Предприятието SISO - SOLUTIONS INDUSTRIELLES MÉTAUX ET PLASTIQUES, e Подизпълнител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Рязане на пластмаси - машини, non-ferrous metal cutting, и Рязане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Vaulx En Velin, Франция.

 5. HANZATEC SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието HANZATEC SP. Z O.O., e Подизпълнител, и работи в сферата на Рязане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на semi-finished items, chemical products for leather goods, cnc cut, и machining with automatic lathes. Седалището му е в/ъв Gdańsk, Полша.

 6. POLAR-MOHR MASCHINENVERTRIEBSGESELLSCHAFT GMBH & CO KG

  Германия

  Предприятието POLAR-MOHR MASCHINENVERTRIEBSGESELLSCHAFT GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Рязане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и материали за подвързване, Машини и материали за подвързване, systems, machinery and equipment for paper and cardboard finishing and treatment, cutting machines, и automatic cutters. Седалището му е в/ъв Hofheim, Германия.

 7. P & F WARTACZ. DOSTAWCA MASZYN DLA PRZETWORCOW TWORZYW SZTUCZNYCH

  Полша

  Предприятието P & F WARTACZ. DOSTAWCA MASZYN DLA PRZETWORCOW TWORZYW SZTUCZNYCH, и работи в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - машини и техника за индустрията, Рязане на пластмаси - машини, Екструзия на пластмаси - машини, Пластмасови материи - машини за индустрията, Пластмаси - машини и техника за индустрията, Рязане на пластмаси - машини, Екструзия на пластмаси - машини, и Пластмасови материи - машини за индустрията. Седалището му е в/ъв Wroclaw, Полша.

 8. HOLES MÛANYAG-SIKLÓCSAPÁGY KFT.

  Унгария

  Предприятието HOLES MÛANYAG-SIKLÓCSAPÁGY KFT., e Производител, и работи в сферата на Рязане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Manufacturer of plastic protective end fittings, Plastic parts, и manufacture of plastics. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

 1. FUSTELLIFICIO MILANO DI AIELLO DANIEL

  Италия

  Предприятието FUSTELLIFICIO MILANO DI AIELLO DANIEL, e Производител, и работи в сферата на Рязане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на punching tools, die-cutting machine dies, и plexiglass work. Седалището му е в/ъв Rozzano, Италия.

 2. PACKMASCHINEN WERNER ZUMBROCK

  Германия

  Предприятието PACKMASCHINEN WERNER ZUMBROCK, e Разпространител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, Рязане на пластмаси - машини, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Пластмасови материи - машини за индустрията, Рязане на пластмаси - машини, Поставяне на знаци и етикети - машини, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Hamm, Германия.

 3. ILATEC GMBH

  Германия

  Предприятието ILATEC GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Рязане на пластмаси - машини, Фасониране и подвързване - машини и техника, Внос-износ на обработващи машини, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Рязане на пластмаси - машини, Фасониране и подвързване - машини и техника, Внос-износ на обработващи машини, и Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Седалището му е в/ъв Nufringen, Германия.

 4. BLACKMAN & WHITE LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието BLACKMAN & WHITE LTD, e Производител, и работи в сферата на Рязане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Maldon, Обединеното кралство.

 5. WELDING ENGINEERS LTD

  Швейцария

  Предприятието WELDING ENGINEERS LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Производство на консерви - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Пластмасови материи - машини за индустрията, Рязане на пластмаси - машини, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Пластмасови материи - машини за индустрията, и Рязане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Genève, Швейцария.

 6. FREEMAN SCHWABE MACHINERY

  САЩ

  Предприятието FREEMAN SCHWABE MACHINERY, и работи в сферата на Обработващи машини за промишлено разрязване. Освен това развива дейност и в сферата на Нарязване на хартия - машини и техника, Обработващи машини за разрязване, Кроячни машини, текстил, Рязане на пластмаси - машини, Нарязване на хартия - машини и техника, Обработващи машини за разрязване, Кроячни машини, текстил, и Рязане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Cincinnati, САЩ.

 7. PLASMAQ-MAQUINAS E EQUIPAMENTOS PARA A INDUSTRIA DE PLASTICOS, LDA.

  Португалия

  Предприятието PLASMAQ-MAQUINAS E EQUIPAMENTOS PARA A INDUSTRIA DE PLASTICOS, LDA., e Производител, и работи в сферата на Рязане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Гранулиране на пластмаси - машини, Екструзия на пластмаси - машини, Леене под налягане на пластмаси - машини, Гранулиране на пластмаси - машини, и Екструзия на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Leiria, Португалия.

 8. BS PLASTIQUES

  Франция

  Предприятието BS PLASTIQUES, и работи в сферата на Пластмасови материи - домашни артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Рязане на пластмаси - машини, Каучук и пластмаса - преработване, и Рязане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв St Priest En Jarez, Франция.

 9. TYNIC AUTOMATION

  Австралия

  Предприятието TYNIC AUTOMATION, e Производител, и работи в сферата на Рязане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаса - изделия за механиката, Пластмаса - изделия за механиката, Plastic, и Conveyors for productes with high temperatures. Седалището му е в/ъв Brisbane, Австралия.

 10. DELTA PLASTIC

  Франция

  Предприятието DELTA PLASTIC, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Рязане на пластмаси - машини, Пластмаси - опаковки, и Рязане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Annecy Le Vieux, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Рязане на пластмаси - машини - Внос износ

Брой резултати

1838 Фирми