• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • самолетни двигатели

Резултати за

Самолетни двигатели - Внос износ

 1. SAFRAN

  Франция

  Предприятието SAFRAN, e Производител, и работи в сферата на Самолетни двигатели. Освен това развива дейност и в сферата на Аеронавтика - съоръжения, Аеронавтика - съоръжения, и aeronautics. Седалището му е в/ъв Paris Cedex 15, Франция.

 2. PIPISTREL D.O.O.

  Словения

  Предприятието PIPISTREL D.O.O., e Производител, и работи в сферата на Авиационна и космическа индустрия - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство за авиацията, Самолетни двигатели, Котелно производство за авиацията, и Самолетни двигатели. Седалището му е в/ъв Ajdovščina, Словения.

 3. LOMA AIR

  Белгия

  Предприятието LOMA AIR, e Multi-Category, и работи в сферата на Авиационна и космическа индустрия - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Самолетни двигатели, Самолетни двигатели, supplies for aeronautical applications, accessories for aircraft, и supplies for aeronautical maintenance. Седалището му е в/ъв Heist Op Den Berg, Белгия.

 4. GOMOLZIG FLUGZEUGWARTUNG BREITSCHEID

  Германия

  Предприятието GOMOLZIG FLUGZEUGWARTUNG BREITSCHEID, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Авиационна и космическа индустрия - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Самолетни двигатели, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, Летища - съоръжения, Кораби - поправка и поддръжка, Самолетни двигатели, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, Летища - съоръжения, и Кораби - поправка и поддръжка. Седалището му е в/ъв Breitscheid, Германия.

 5. UL - FLUGZEUGBAU QUANDER

  Германия

  Предприятието UL - FLUGZEUGBAU QUANDER, e Производител, и работи в сферата на Авиационна и космическа индустрия - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Самолетни двигатели, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, Електроника за авиацията, Наем на промишлени съоръжения, Самолетни двигатели, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, Електроника за авиацията, и Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Petershagen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. HB-FLUGTECHNIK GESMBH

  Австрия

  Предприятието HB-FLUGTECHNIK GESMBH, e Производител, и работи в сферата на Репрография - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Авиационна и космическа индустрия - строителство, Самолетни двигатели, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, Летища - съоръжения, Авиационна и космическа индустрия - строителство, Самолетни двигатели, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, и Летища - съоръжения. Седалището му е в/ъв Haid, Австрия.

 2. FLUGZEUGSERVICE VON ROTZ AG

  Швейцария

  Предприятието FLUGZEUGSERVICE VON ROTZ AG, e Разпространител, и работи в сферата на Авиационна и космическа индустрия - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Самолетни двигатели, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, Кораби - поправка и поддръжка, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Самолетни двигатели, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, Кораби - поправка и поддръжка, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Bad Ragaz, Швейцария.

 3. ALC SPECZAKAZ

  Беларус

  Предприятието ALC SPECZAKAZ, e Търговец на едро, и работи в сферата на Самолетни двигатели. Освен това развива дейност и в сферата на Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, Аеронавтика - съоръжения, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, Аеронавтика - съоръжения, aeronautic systems service, и aviation industry supplies. Седалището му е в/ъв Minsk, Беларус.

 4. PORTA AIR SERVICE GMBH & CO KG

  Германия

  Предприятието PORTA AIR SERVICE GMBH & CO KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Авиационна и космическа индустрия - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Самолетни двигатели, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, Летища - съоръжения, Електроника за авиацията, Самолетни двигатели, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, Летища - съоръжения, и Електроника за авиацията. Седалището му е в/ъв Porta Westfalica, Германия.

 5. SWISS AVIATION SERVICES AG

  Швейцария

  Предприятието SWISS AVIATION SERVICES AG, e Разпространител, и работи в сферата на Авиационна и космическа индустрия - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Самолетни двигатели, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, Аеронавтика - съоръжения, Електроника за авиацията, Самолетни двигатели, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, Аеронавтика - съоръжения, и Електроника за авиацията. Седалището му е в/ъв Volketswil, Швейцария.

 1. ROMAN WELLER

  Германия

  Предприятието ROMAN WELLER, e Производител, и работи в сферата на Авиационна и космическа индустрия - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Самолетни двигатели, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, Електроника за авиацията, Пътнически въздушен транспорт, Самолетни двигатели, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, Електроника за авиацията, и Пътнически въздушен транспорт. Седалището му е в/ъв Bibersfeld, Германия.

 2. KÜRZI AVIONICS AG

  Швейцария

  Предприятието KÜRZI AVIONICS AG, e Разпространител, и работи в сферата на Авиационна и космическа индустрия - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Самолетни двигатели, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, Електричество - компоненти и части, Докове и складове, Самолетни двигатели, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, Електричество - компоненти и части, и Докове и складове. Седалището му е в/ъв Lommis, Швейцария.

 1. BEECHCRAFT BERLIN AVIATION GMBH

  Германия

  Предприятието BEECHCRAFT BERLIN AVIATION GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Авиационна и космическа индустрия - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Самолетни двигатели, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, Летища - съоръжения, Електроника за авиацията, Самолетни двигатели, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, Летища - съоръжения, и Електроника за авиацията. Седалището му е в/ъв Schönefeld, Германия.

 2. DS-AIR SERVICE GMBH

  Германия

  Предприятието DS-AIR SERVICE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Авиационна и космическа индустрия - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Самолетни двигатели, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, Летища - съоръжения, Електроника за авиацията, Самолетни двигатели, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, Летища - съоръжения, и Електроника за авиацията. Седалището му е в/ъв Bremerhaven, Германия.

 3. EUROPAVIA (SUISSE) SA HOLDING

  Швейцария

  Предприятието EUROPAVIA (SUISSE) SA HOLDING, e Разпространител, и работи в сферата на Авиационна и космическа индустрия - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Самолетни двигатели, Пътнически въздушен транспорт, Хеликоптери, чартъри - пътнически транспорт, Въздушен превоз на стоки, Самолетни двигатели, Пътнически въздушен транспорт, Хеликоптери, чартъри - пътнически транспорт, и Въздушен превоз на стоки. Седалището му е в/ъв Bern, Швейцария.

 4. BUSEL MAKINA SAN.TIC.LTD.STI

  Турция

  Предприятието BUSEL MAKINA SAN.TIC.LTD.STI, e Производител, и работи в сферата на Самолетни двигатели. Освен това развива дейност и в сферата на precision turning. Седалището му е в/ъв Eskisehir, Турция.

 5. ACG AIR-CRAFT GMBH

  Германия

  Предприятието ACG AIR-CRAFT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Авиационна и космическа индустрия - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Самолетни двигатели, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, Летища - съоръжения, Електроника за авиацията, Самолетни двигатели, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, Летища - съоръжения, и Електроника за авиацията. Седалището му е в/ъв Allendorf, Германия.

 6. SCHAFFRAN PROPELLER + SERVICE GMBH

  Германия

  Предприятието SCHAFFRAN PROPELLER + SERVICE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Авиационна и космическа индустрия - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Самолетни двигатели, Кораби - поправка и поддръжка, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Кораби - уреди и съоръжения, Самолетни двигатели, Кораби - поправка и поддръжка, Корабостроителници - поправка и поддръжда, и Кораби - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

 7. INTELISANO AVIATION GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието INTELISANO AVIATION GMBH & CO. KG, e Разпространител, и работи в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Авиационна и космическа индустрия - строителство, Самолетни двигатели, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, Аеронавтика - съоръжения, Авиационна и космическа индустрия - строителство, Самолетни двигатели, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, и Аеронавтика - съоръжения. Седалището му е в/ъв Oftersheim, Германия.

 8. EICHENBERGER AVIATION AG

  Швейцария

  Предприятието EICHENBERGER AVIATION AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Авиационна и космическа индустрия - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Самолетни двигатели, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, Летища, Докове и складове, Самолетни двигатели, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, Летища, и Докове и складове. Седалището му е в/ъв Urdorf, Швейцария.

 1. EADS DEUTSCHLAND GMBH

  Германия

  Предприятието EADS DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Авиационна и космическа индустрия - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Самолетни двигатели, и Самолетни двигатели. Седалището му е в/ъв Ottobrunn, Германия.

 2. ALOIS KERN MASCHINENBAU

  Германия

  Предприятието ALOIS KERN MASCHINENBAU, и работи в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка на промишлени съоръжения, Самолетни двигатели, Турбини, Поправка на промишлени съоръжения, Самолетни двигатели, и Турбини. Седалището му е в/ъв Beutelsbach, Германия.

 3. GROB AEROSPACE GMBH

  Германия

  Предприятието GROB AEROSPACE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Самолетни двигатели. Седалището му е в/ъв Tussenhausen, Германия.

 4. MB ELECTRONIC AG

  Германия

  Предприятието MB ELECTRONIC AG, и работи в сферата на Посредник по международни превози. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - уреди и съоръжения, Самолетни двигатели, Компоненти и части за големи електродомакински уреди, Кораби - уреди и съоръжения, Самолетни двигатели, и Компоненти и части за големи електродомакински уреди. Седалището му е в/ъв München, Германия.

 5. BERNRADER MESSTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието BERNRADER MESSTECHNIK GMBH, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Тютюн, Комуникация, Самолетни двигатели, Тютюн, Комуникация, и Самолетни двигатели. Седалището му е в/ъв Germering, Германия.

 6. IEG INFORMATIC ENGINEERING GMBH

  Германия

  Предприятието IEG INFORMATIC ENGINEERING GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Авиационна и космическа индустрия - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Самолетни двигатели, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, Аеронавтика - съоръжения, Електричество - компоненти и части, Самолетни двигатели, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, Аеронавтика - съоръжения, и Електричество - компоненти и части. Седалището му е в/ъв Weingarten, Германия.

 7. BINDER MOTORENBAU GMBH

  Германия

  Предприятието BINDER MOTORENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Двигатели с вътрешно горене. Освен това развива дейност и в сферата на Авиационна и космическа индустрия - строителство, Самолетни двигатели, Авиационна и космическа индустрия - строителство, и Самолетни двигатели. Седалището му е в/ъв Ostheim, Германия.

 8. ITP IN SERVICE SUPPORT

  Испания

  Предприятието ITP IN SERVICE SUPPORT, e Производител, и работи в сферата на Самолетни двигатели. Седалището му е в/ъв Ajalvir, Испания.

 9. CLASSIC WINGS

  Обединеното кралство

  Предприятието CLASSIC WINGS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Самолетни двигатели. Освен това развива дейност и в сферата на flying club, и aircraft maintenance. Седалището му е в/ъв Cambridge, Обединеното кралство.

 10. PARADELTAGERMANY

  Германия

  Предприятието PARADELTAGERMANY, e Производител, и работи в сферата на Авиационна и космическа индустрия - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Самолетни двигатели, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, Електроника за авиацията, Наем на промишлени съоръжения, Самолетни двигатели, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, Електроника за авиацията, и Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Aurich, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Самолетни двигатели - Внос износ

Брой резултати

99 Фирми