• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • земеделие - внос-износ

Резултати за

Земеделие - внос-износ - Северна Македония

Северна Македония
  1. ELEKTRONSKI ZELEN PAZAR DOOEL RESEN

    Северна Македония

    Предприятието ELEKTRONSKI ZELEN PAZAR DOOEL RESEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на intermediation for import-export. Седалището му е в/ъв Resen, Северна Македония.

  2. TAURUS FARMS

    Северна Македония

    Предприятието TAURUS FARMS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, БИОЛОГИЧЕСКО СЕЛСКО СТОПАНСТВО, Земеделие - внос-износ, organic agricultural products, и БИОЛОГИЧЕСКО СЕЛСКО СТОПАНСТВО. Седалището му е в/ъв Bogdanci, Северна Македония.

  3. LEVA-STENA

    Северна Македония

    Предприятието LEVA-STENA, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, packaged watermelons, import/export, production and sale of fruit and vegetables, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Novo Selo, Северна Македония.

  4. BIOFRUIT DOOEL

    Северна Македония

    Предприятието BIOFRUIT DOOEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Radovis, Северна Македония.

  5. EZO FRUIT

    Северна Македония

    Предприятието EZO FRUIT, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Strumica, Северна Македония.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AGRO GAMA

    Северна Македония

    Предприятието AGRO GAMA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Fruit and vegetable trade. Седалището му е в/ъв Strumica, Северна Македония.

  2. ELMIDO

    Северна Македония

    Предприятието ELMIDO, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на export of vegetables. Седалището му е в/ъв Strumitsa, Северна Македония.

  3. MATRIX GROUP DOOEL

    Северна Македония

    Предприятието MATRIX GROUP DOOEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на apples. Седалището му е в/ъв Resen, Северна Македония.

  4. ELEGANTFRESH

    Северна Македония

    Предприятието ELEGANTFRESH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Strumica, Северна Македония.

  5. ZIRONI DOOEL STRUMICA

    Северна Македония

    Предприятието ZIRONI DOOEL STRUMICA, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Gevgelija, Северна Македония.

  1. TRIKOTAZA PELISTER

    Северна Македония

    Предприятието TRIKOTAZA PELISTER, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bitola, Северна Македония.

  2. YDFGFCGVBH

    Северна Македония

    Предприятието YDFGFCGVBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, wholesale fabrics, clothing fabrics, Внос-износ - текстил и облекло, и industrial fabrics. Седалището му е в/ъв Skopje, Северна Македония.

  1. AVANTGARDE TEXTIL SERVICE

    Северна Македония

    Предприятието AVANTGARDE TEXTIL SERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Stip, Северна Македония.