Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • скоростни вариатори и редуктори на обороти

Резултати за

Скоростни вариатори и редуктори на обороти - Внос износ

 1. BCSA GEAR

  Франция

  Предприятието BCSA GEAR, e Производител, и работи в сферата на Ускорители на обороти. Освен това развива дейност и в сферата на Редуктори на обороти, Скоростни вариатори и редуктори на обороти, turbo multipliers, Редуктори на обороти, industrial reducers, и Скоростни вариатори и редуктори на обороти. Седалището му е в/ъв Vaulx-En-Velin, Франция.

 2. HANGZHOU FANGLUN DRIVE EQUIPMENT CO., LTD

  Китай

  Предприятието HANGZHOU FANGLUN DRIVE EQUIPMENT CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Скоростни вариатори и редуктори на обороти. Седалището му е в/ъв Hangzhou, Китай.

 3. MOTOTECNICA SAS

  Италия

  Предприятието MOTOTECNICA SAS, e Производител, и работи в сферата на Електродвигатели - променлив ток. Освен това развива дейност и в сферата на Скоростни вариатори и редуктори на обороти, brushless motors, Frequency regulators, Скоростни вариатори и редуктори на обороти, и variators. Седалището му е в/ъв San Giovanni In Persiceto, Италия.

 4. SEW EURODRIVE PORTUGAL - MOTORES REDUTORES, LDA

  Португалия

  Предприятието SEW EURODRIVE PORTUGAL - MOTORES REDUTORES, LDA, e Производител, и работи в сферата на Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти за металообработването, Скоростни вариатори и редуктори на обороти, Ръчни инструменти за металообработването, speed variators for transmissions, Скоростни вариатори и редуктори на обороти, и industrial reducers. Седалището му е в/ъв Mealhada, Португалия.

 5. REDIEN

  Франция

  Предприятието REDIEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Скоростни вариатори и редуктори на обороти. Седалището му е в/ъв Niort, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. SM-CYCLO FRANCE SAS

  Франция

  Предприятието SM-CYCLO FRANCE SAS, e Производител, и работи в сферата на Скоростни вариатори и редуктори на обороти. Освен това развива дейност и в сферата на Редуктори на обороти, Редуктори на обороти, reduction units, и hydraulic transmissions. Седалището му е в/ъв Serris, Франция.

 2. MERGER

  Франция

  Предприятието MERGER, e Производител, и работи в сферата на Скоростни вариатори и редуктори на обороти. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации, lifting accessories, leavening cabinets, и Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Corbas, Франция.

 3. INFRANOR ELECTRONICS SAS

  Франция

  Предприятието INFRANOR ELECTRONICS SAS, e Производител, и работи в сферата на Контрол и регулиране - уреди и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Скоростни вариатори и редуктори на обороти, Скоростни вариатори и редуктори на обороти, servo motors, и hydraulic adjustment motors. Седалището му е в/ъв Lourdes, Франция.

 4. UNIVERSAL MOTORS - EQUIPAMENTOS ELECTROMECANICOS S A

  Португалия

  Предприятието UNIVERSAL MOTORS - EQUIPAMENTOS ELECTROMECANICOS S A, e Производител, и работи в сферата на ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТАЛАЦИИ. Освен това развива дейност и в сферата на Скоростни вариатори и редуктори на обороти, electric motors, и Скоростни вариатори и редуктори на обороти. Седалището му е в/ъв Vila Do Conde, Португалия.

 5. MOTOVARIO SA

  Франция

  Предприятието MOTOVARIO SA, e Производител, и работи в сферата на Скоростни вариатори и редуктори на обороти. Освен това развива дейност и в сферата на Редуктори на обороти, Двигатели-редуктори, Редуктори на обороти, Двигатели-редуктори, variators, и adjustable speed control motors. Седалището му е в/ъв Genas, Франция.

 1. AXOMECA

  Франция

  Предприятието AXOMECA, e Разпространител, и работи в сферата на Скоростни вариатори и редуктори на обороти. Освен това развива дейност и в сферата на Пиньони, electric motors, Bearings, Пиньони, и cpm bearings. Седалището му е в/ъв Aubagne, Франция.

 2. AUTOUKŁAD

  Полша

  Предприятието AUTOUKŁAD, e Multi-Category, и работи в сферата на Превозни средства - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Климатици за превозни средства, Скоростни вариатори и редуктори на обороти, Климатици за превозни средства, shock absorbers for trains, motor vehicle repair shops, и Скоростни вариатори и редуктори на обороти. Седалището му е в/ъв Tomaszowice, Полша.

 1. ELECTRODIS AVIGNON - GROUPE ETN

  Франция

  Предприятието ELECTRODIS AVIGNON - GROUPE ETN, e Разпространител, и работи в сферата на Скоростни вариатори и редуктори на обороти. Освен това развива дейност и в сферата на electrical engineering, Automation and instrumentation, и sensors. Седалището му е в/ъв Entraigues Sur La Sorgue, Франция.

 2. NITRAM

  Франция

  Предприятието NITRAM, e Производител, и работи в сферата на Скоростни вариатори и редуктори на обороти. Освен това развива дейност и в сферата на Батерии, current inverters, и Батерии. Седалището му е в/ъв Cloyes, Франция.

 3. 360 RETAIL SUPPLIES LTD.

  Малта

  Предприятието 360 RETAIL SUPPLIES LTD., e Разпространител, и работи в сферата на Скоростни вариатори и редуктори на обороти. Освен това развива дейност и в сферата на road and motorway traffic control and regulation supplies, industrial shelving, и forklift trucks and lpg-powered transporters for handling merchandise. Седалището му е в/ъв Zebbug, Малта.

 4. MARTINENA S.L.

  Испания

  Предприятието MARTINENA S.L., e Производител, и работи в сферата на Скоростни вариатори и редуктори на обороти. Освен това развива дейност и в сферата на worm reduction gears, coaxial reducers, manufacture and repair of speed reduction units, и electric motors. Седалището му е в/ъв Olite, Испания.

 5. AKPINAR REDUKTOR MOTOR MAKINA

  Турция

  Предприятието AKPINAR REDUKTOR MOTOR MAKINA, e Производител, и работи в сферата на Скоростни вариатори и редуктори на обороти. Освен това развива дейност и в сферата на motor brakes, speed reducers, Gearboxes, и Engines. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 6. WITTENSTEIN

  Франция

  Предприятието WITTENSTEIN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Скоростни вариатори и редуктори на обороти. Освен това развива дейност и в сферата на Редуктори на обороти, Редуктори на обороти, и racks. Седалището му е в/ъв Eaubonne, Франция.

 7. ABM SYSTEMES D'ENTRAINEMENT

  Франция

  Предприятието ABM SYSTEMES D'ENTRAINEMENT, e Производител, и работи в сферата на Скоростни вариатори и редуктори на обороти. Освен това развива дейност и в сферата на Двигатели-редуктори, Двигатели-редуктори, frequency converters, и three-phase ups. Седалището му е в/ъв Illzach, Франция.

 8. UNITEC-D GMBH

  Германия

  Предприятието UNITEC-D GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлена кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Скоростни вариатори и редуктори на обороти, industrial maintenance, industrial motor spare parts, Скоростни вариатори и редуктори на обороти, и axial piston pumps. Седалището му е в/ъв Gersthofen, Германия.

 1. DANFOSS COMMERCIAL COMPRESSORS

  Франция

  Предприятието DANFOSS COMMERCIAL COMPRESSORS, e Производител, и работи в сферата на Скоростни вариатори и редуктори на обороти. Освен това развива дейност и в сферата на Frequency regulators, Speed regulator, Industrial maintenance audit, и mechanical workshop. Седалището му е в/ъв Trévoux Cédex, Франция.

 2. EBM-PAPST ZEITLAUF GMBH & CO. KG.

  Германия

  Предприятието EBM-PAPST ZEITLAUF GMBH & CO. KG., e Производител, и работи в сферата на Колела и колелца. Освен това развива дейност и в сферата на Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери, Механични трансмисии и компоненти, Скоростни вариатори и редуктори на обороти, Двигатели-редуктори, Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери, Механични трансмисии и компоненти, Скоростни вариатори и редуктори на обороти, и Двигатели-редуктори. Седалището му е в/ъв Lauf, Германия.

 3. RIDUTTORI ITALIA SRL

  Италия

  Предприятието RIDUTTORI ITALIA SRL, и работи в сферата на Скоростни вариатори и редуктори на обороти. Освен това развива дейност и в сферата на Редуктори на обороти, orthogonal reducers, epicyclic reduction gears, Редуктори на обороти, и special reducers. Седалището му е в/ъв Schio (Vi), Италия.

 4. GTD GETRIEBETECHNIK DESSAU GMBH

  Германия

  Предприятието GTD GETRIEBETECHNIK DESSAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Колела и колелца. Освен това развива дейност и в сферата на Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери, Механични трансмисии и компоненти, Скоростни вариатори и редуктори на обороти, Двигатели-редуктори, Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери, Механични трансмисии и компоненти, Скоростни вариатори и редуктори на обороти, и Двигатели-редуктори. Седалището му е в/ъв Dessau-Roßlau, Германия.

 5. LAFINTO AS

  Норвегия

  Предприятието LAFINTO AS, и работи в сферата на Пружини. Освен това развива дейност и в сферата на Скоростни вариатори и редуктори на обороти, Спирачки, спирачни механизми със сервоусилватели и аксесоари, Съединители (амбреажи), Гуми и аксесоари, Скоростни вариатори и редуктори на обороти, Спирачки, спирачни механизми със сервоусилватели и аксесоари, Съединители (амбреажи), и Гуми и аксесоари. Седалището му е в/ъв Gressvik, Норвегия.

 6. ZAMBELLO RIDUTTORI 2 S.R.L.

  Италия

  Предприятието ZAMBELLO RIDUTTORI 2 S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Скоростни вариатори и редуктори на обороти. Освен това развива дейност и в сферата на Редуктори на обороти, extrusion of plastic materials, Редуктори на обороти, и special reducers. Седалището му е в/ъв Lendinara, Италия.

 7. WITTENSTEIN SPA

  Италия

  Предприятието WITTENSTEIN SPA, и работи в сферата на Скоростни вариатори и редуктори на обороти. Освен това развива дейност и в сферата на Редуктори на обороти, servo motors, Редуктори на обороти, и brushless motors. Седалището му е в/ъв Sesto San Giovanni (Mi), Италия.

 8. DINAMIC OIL GMBH

  Германия

  Предприятието DINAMIC OIL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Колела и колелца. Освен това развива дейност и в сферата на Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери, Механични трансмисии и компоненти, Скоростни кутии за превозни средства, Скоростни вариатори и редуктори на обороти, Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери, Механични трансмисии и компоненти, Скоростни кутии за превозни средства, и Скоростни вариатори и редуктори на обороти. Седалището му е в/ъв Karlsdorf-Neuthard, Германия.

 9. A.T.M. TRANSMISSIONS DI RANDAZZO NADIA

  Италия

  Предприятието A.T.M. TRANSMISSIONS DI RANDAZZO NADIA, и работи в сферата на Скоростни вариатори и редуктори на обороти. Освен това развива дейност и в сферата на three-phase electric motors, pulleys, trapezoidal rubber belts, и profiles. Седалището му е в/ъв Fiorano Modenese, Италия.

 10. BONDIOLI & PAVESI S.P.A.

  Италия

  Предприятието BONDIOLI & PAVESI S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Скоростни вариатори и редуктори на обороти. Освен това развива дейност и в сферата на Вентили за санитарна тръбна арматура, Клапани за пневматична техника, Вентили за санитарна тръбна арматура, и Клапани за пневматична техника. Седалището му е в/ъв Suzzara, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Скоростни вариатори и редуктори на обороти - Внос износ

Брой резултати

143 Фирми