• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • сондажни услуги за добив на газ

Резултати за

Сондажни услуги за добив на газ - Внос износ

 1. APZEM INDIA ENGINEERING

  Индия

  Предприятието APZEM INDIA ENGINEERING, e Производител, и работи в сферата на Сондажни услуги за добив на газ. Седалището му е в/ъв Chennai, Индия.

 2. ZHENGZHOU LD DIAMOND PRODUCTS CO., LTD

  Китай

  Предприятието ZHENGZHOU LD DIAMOND PRODUCTS CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Сондажни услуги за добив на газ. Седалището му е в/ъв ZHENGZHOU, Китай.

 3. SERVICIOS ALTERNATIVOS COOPERATIVOS (SEALCO), R.L.

  Венецуела

  Предприятието SERVICIOS ALTERNATIVOS COOPERATIVOS (SEALCO), R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Сондажни услуги за добив на газ. Освен това развива дейност и в сферата на heat treatment of metals. Седалището му е в/ъв PUNTO FIJO, Венецуела.

 4. TOP DRILL

  Южна Корея

  Предприятието TOP DRILL, e Производител, и работи в сферата на Сондажни услуги за добив на газ. Седалището му е в/ъв Siheung-si, Gyeonggi-do, Korea, Южна Корея.

 5. PERENCO RIO DEL REY

  Камерун

  Предприятието PERENCO RIO DEL REY, e Производител, и работи в сферата на Сондажни услуги за добив на газ. Седалището му е в/ъв Douala, Камерун.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. MORELLO NICOLA

  Италия

 2. IMMONILIARE ONDA BLU S.A.S. DI GENTILINI MAURO E C.

  Италия

 3. IDROMILAN S.R.L.

  Италия

  Предприятието IDROMILAN S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив, Газ - инсталации и съоръжения за добив, Вода - инсталации и съоръжения за добив, и Газ - инсталации и съоръжения за добив. Седалището му е в/ъв Corsico, Италия.

 4. TOTAL E & P MAURITANIE

  Франция

 5. RETIA

  Франция

 1. TOTAL E & P IRAN

  Франция

 2. PATERNA-SERVICES

  Франция

 1. TERMAGAS

  Испания

  Предприятието TERMAGAS, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Газ и нефт - добив, Услуги, свързани с добива на нефт и газ, Бутан, Пропан, Газ и нефт - добив, Услуги, свързани с добива на нефт и газ, Бутан, и Пропан. Седалището му е в/ъв ZARAGOZA, Испания.

 2. CLIVEDEN PETROLEUM SA

  Швейцария

  Предприятието CLIVEDEN PETROLEUM SA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Енергия и суровини - услуги за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Газ и нефт - добив, Услуги, свързани с добива на нефт и газ, Газ и нефт - добив, и Услуги, свързани с добива на нефт и газ. Седалището му е в/ъв Conches, Швейцария.

 3. SWEDPARTS HAMBURG

  Германия

  Предприятието SWEDPARTS HAMBURG, и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Освен това развива дейност и в сферата на Газ и нефт - добив, Услуги, свързани с добива на нефт и газ, Газопроводи и нефтопроводи - инсталации, Нефтохимическо производство - инсталации и техника, Газ и нефт - добив, Услуги, свързани с добива на нефт и газ, Газопроводи и нефтопроводи - инсталации, и Нефтохимическо производство - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

 4. TANAFT SP ZOO

  Швейцария

  Предприятието TANAFT SP ZOO, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги, свързани с добива на нефт и газ, fuel, и Услуги, свързани с добива на нефт и газ. Седалището му е в/ъв Warsaw, Швейцария.

Филтри

Резултати за

Сондажни услуги за добив на газ - Внос износ

Брой резултати

16 Фирми