• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • сондажни услуги

Резултати за

Сондажни услуги - Внос износ

 1. TORCAMES

  Португалия

  Verified by europages badge

  Предприятието TORCAMES, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Сондажни услуги, Стомани, Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари, Месинг, Фрезоване и струговане на каучук и пластмаса, Струговане на стомани и метали, CNC 4-axis milling work, CNC aluminum processing, и CNC milling. Седалището му е в/ъв Espinhel Águeda, Португалия.

 2. PUYANG ZHONGSHI GROUP CO., LTD

  Китай

  Предприятието PUYANG ZHONGSHI GROUP CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Сондажни услуги. Седалището му е в/ъв 371, Китай.

 3. ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS

  Турция

  Предприятието ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS, e Производител, и работи в сферата на Сондажни услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Открито разработване - машини и техника, Услуги, свързани с минното разработване, Открито разработване - машини и техника, и Услуги, свързани с минното разработване. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 4. WELVREUGD

  Холандия

  Предприятието WELVREUGD, e Подизпълнител, и работи в сферата на Сондажни услуги. Седалището му е в/ъв Maasland, Холандия.

 5. FORALUX

  Люксембург

  Предприятието FORALUX, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Бетон - машини и инсталации за приготвяне. Освен това развива дейност и в сферата на Пробиване и рязане на стоманобетон, Сондажни услуги, Пробиване и рязане на стоманобетон, controlled demolitions, Concrete and floor screed milling, и Сондажни услуги. Седалището му е в/ъв Kehlen, Люксембург.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. HONE ALL PRECISION LTD.

  Обединеното кралство

  Предприятието HONE ALL PRECISION LTD., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Вътрешно струговане на стоманени и метални отвори. Освен това развива дейност и в сферата на Сондажни услуги, Обща механика - работа с материали на клиента, Безшевни тръби от черни метали, Сондажни услуги, machining jobs to drawing, Обща механика - работа с материали на клиента, и Безшевни тръби от черни метали. Седалището му е в/ъв Leighton Buzzard, Обединеното кралство.

 2. AANNEMINGEN A.B.W.

  Белгия

  Предприятието AANNEMINGEN A.B.W., e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Пробиване и рязане на стоманобетон, Сондажни услуги, Пробиване и рязане на стоманобетон, Сондажни услуги, road works, и Sanitation. Седалището му е в/ъв Waregem, Белгия.

 3. S.M.P.

  Франция

  Предприятието S.M.P., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Сондажни услуги. Седалището му е в/ъв Château Renard, Франция.

 4. SMET GROUP

  Белгия

  Предприятието SMET GROUP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Сондажни услуги. Освен това развива дейност и в сферата на installation of sewers and sewage systems, и plots drilled. Седалището му е в/ъв Dessel, Белгия.

 5. AMERY

  Белгия

  Предприятието AMERY, e Производител, и работи в сферата на Водопроводни и канализационни работи - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, Сондажни услуги, Електричество - строителни работи, Сондажни услуги, earthmoving work, и earthmoving. Седалището му е в/ъв Diksmuide, Белгия.

 1. DANBAR DRILLING

  Обединеното кралство

  Предприятието DANBAR DRILLING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Сондажни услуги. Седалището му е в/ъв Pemberton, Wigan, Обединеното кралство.

 2. FORAJE PUTURI FORAMAT

  Румъния

  Предприятието FORAJE PUTURI FORAMAT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Пробиване и сондиране - строителни работи, Сондажни услуги, Кладенци - конструкция, Услуги по управление на сондажи, Пробиване и сондиране - строителни работи, Сондажни услуги, Кладенци - конструкция, и Услуги по управление на сондажи. Седалището му е в/ъв Bucuresti, Румъния.

 1. SC N&A TRADE SRL

  Румъния

  Предприятието SC N&A TRADE SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пробиване и сондиране - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Сондажни услуги, Кладенци - конструкция, Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Сондажни услуги, Кладенци - конструкция, и Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Sibiu, Румъния.

 2. METTY WEYRICH & FILS

  Люксембург

  Предприятието METTY WEYRICH & FILS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Сградова покривка - строителни работи, Сондажни услуги, Сградова покривка - строителни работи, metalwork, insulation, и Сондажни услуги. Седалището му е в/ъв Vianden, Люксембург.

 3. K-BORINGEN

  Белгия

  Предприятието K-BORINGEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Сондажни услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Тунели - строителни работи, Тунели - строителни работи, pipes, pipes for drilling, и tunnel construction. Седалището му е в/ъв Hasselt, Белгия.

 4. GEBO

  Белгия

  Предприятието GEBO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пробиване и сондиране - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Кладенци - конструкция, Сондажни услуги, Кладенци - конструкция, plots drilled, drills for digging wells, и Сондажни услуги. Седалището му е в/ъв Dessel, Белгия.

 5. PGB-EUROPE

  Белгия

  Предприятието PGB-EUROPE, e Производител, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Закрепване - материал, Сондажни услуги, anchorage systems, Закрепване - материал, и Сондажни услуги. Седалището му е в/ъв Melle, Белгия.

 6. ALPDRILL GMBH

  Германия

  Предприятието ALPDRILL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Сондажни услуги. Седалището му е в/ъв Achern, Германия.

 7. GÉOPROS LAPOINTE

  Канада

  Предприятието GÉOPROS LAPOINTE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Сондажни услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Geothermics, Boreholes, и wells. Седалището му е в/ъв Sherbrooke, Канада.

 8. BLONDIAU MICHEL

  Белгия

  Предприятието BLONDIAU MICHEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Маркучи и тръби от пластмасова материя, Сондажни услуги, excavation work for drainage systems, restoring plumbing, Маркучи и тръби от пластмасова материя, и Сондажни услуги. Седалището му е в/ъв Naast, Белгия.

 1. ENVIROTOP

  Белгия

  Предприятието ENVIROTOP, e Производител, и работи в сферата на Намаляване замърсяването на околната среда - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Сондажни услуги, Превоз на отпадъци, Сондажни услуги, core-sampling, water purification, и Превоз на отпадъци. Седалището му е в/ъв Trois-Ponts, Белгия.

 2. KROCKTOOLS

  Испания

  Предприятието KROCKTOOLS, e Производител, и работи в сферата на Сондажни услуги. Седалището му е в/ъв Sant Salvador De Guardiola, Испания.

 3. TIPFOR SRL

  Румъния

  Предприятието TIPFOR SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пробиване и сондиране - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Сондажни услуги, Автоматични чешми, Геотермия - инсталации, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Сондажни услуги, Автоматични чешми, Геотермия - инсталации, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Timisoara, Румъния.

 4. AGORA ROCK DRILL A.S.

  Турция

  Предприятието AGORA ROCK DRILL A.S., e Производител, и работи в сферата на Сондажни услуги. Освен това развива дейност и в сферата на drilling, drilling in rock, rock breakers, и mining products. Седалището му е в/ъв Yenimahalle, Турция.

 5. HEBEI ZHANKUI DRILLING EQUIPMENT CO., LTD

  Китай

  Предприятието HEBEI ZHANKUI DRILLING EQUIPMENT CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Сондажни услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Drill bits. Седалището му е в/ъв Cangzhou, Китай.

 6. PROMISE GROUP

  Египет

  Предприятието PROMISE GROUP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Сондажни услуги. Освен това развива дейност и в сферата на water well drilling. Седалището му е в/ъв Giza, Египет.

 7. DATC EUROPE

  Франция

  Предприятието DATC EUROPE, e Производител, и работи в сферата на Сондажни услуги. Седалището му е в/ъв BESANCON, Франция.

 8. EURODRILL

  Люксембург

  Предприятието EURODRILL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Сондажни услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Полагане на основи - строителни работи, Полагане на основи - строителни работи, и special foundations. Седалището му е в/ъв Diekirch, Люксембург.

 9. JANSEN

  Белгия

  Предприятието JANSEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Сондажни услуги. Седалището му е в/ъв Merksplas, Белгия.

 10. HAKO BORINGEN

  Белгия

  Предприятието HAKO BORINGEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Сондажни услуги. Седалището му е в/ъв Hasselt, Белгия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Сондажни услуги - Внос износ

Брой резултати

306 Фирми