• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • специални чугуни

Резултати за

Специални чугуни - Внос износ

 1. IRAZINC SL

  Испания

  Предприятието IRAZINC SL, e Производител, и работи в сферата на Специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Отливки от специални и качествени стомани, zinc, и Отливки от специални и качествени стомани. Седалището му е в/ъв Erandiogoikoa (erandio)-Bizkaia, Испания.

 2. ELECTROACEROS SA

  Испания

  Предприятието ELECTROACEROS SA, и работи в сферата на Стоманолеярство. Освен това развива дейност и в сферата на Специални чугуни, ferrous metal and alloy machining, steel and alloys, Специални чугуни, и moulding. Седалището му е в/ъв Pamplona-Navarra, Испания.

 3. FONDERIE E OFFICINE MECCANICHE TACCONI SPA

  Италия

  Предприятието FONDERIE E OFFICINE MECCANICHE TACCONI SPA, e Производител, и работи в сферата на Специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Формоване на стомани и метали, sferoid iron casting, spheroidal cast iron, Формоване на стомани и метали, и foundry. Седалището му е в/ъв Santa Maria Degli Angeli-Assisi, Италия.

 4. FONDERIE D'ABILLY

  Франция

  Предприятието FONDERIE D'ABILLY, e Производител, и работи в сферата на Сурови и специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Специални чугуни, Пещи за термообработка, Специални чугуни, и Пещи за термообработка. Седалището му е в/ъв Abilly, Франция.

 5. FONDERIE MORA GAVARDO SPA

  Италия

  Предприятието FONDERIE MORA GAVARDO SPA, e Производител, и работи в сферата на Сурови и специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Специални чугуни, Стоманолеярство, Специални чугуни, и Стоманолеярство. Седалището му е в/ъв Gavardo, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. SOCIETE NOUVELLE DES FONDERIES ET ALELIERS SALIN

  Франция

  Предприятието SOCIETE NOUVELLE DES FONDERIES ET ALELIERS SALIN, e Производител, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Сурови и специални чугуни, Специални чугуни, Сурови и специални чугуни, Специални чугуни, steel moulding, и Finishing work on metals. Седалището му е в/ъв Dammarie-Sur-Saulx, Франция.

 2. NIKOPOL CRANE AND MACHINERY PLANT

  Украйна

  Предприятието NIKOPOL CRANE AND MACHINERY PLANT, e Производител, и работи в сферата на Специални чугуни. Седалището му е в/ъв Nikopol, Dnepropetrovsk, Украйна.

 3. TEKDOKSAN FOUNDRY

  Турция

  Предприятието TEKDOKSAN FOUNDRY, e Производител, и работи в сферата на Специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на manhole covers. Седалището му е в/ъв Kayseri, Турция.

 4. NDC FOUNDRY

  Франция

  Предприятието NDC FOUNDRY, e Производител, и работи в сферата на Специални чугуни. Седалището му е в/ъв Rochefort-sur-mer, Франция.

 5. DOGANCI DOKUM

  Турция

  Предприятието DOGANCI DOKUM, e Производител, и работи в сферата на Специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на grey cast iron, spheroidal cast iron, и steel moulding. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 1. FONDERIES DE SOUGLAND

  Франция

  Предприятието FONDERIES DE SOUGLAND, e Multi-Category, и работи в сферата на Специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Отливки от специални и качествени стомани, hardened steel, steel, Alloy cast iron, и Отливки от специални и качествени стомани. Седалището му е в/ъв Saint Michel, Франция.

 2. VDM GIESSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието VDM GIESSTECHNIK GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на stainless steel, turned small parts, flanges, и Stainless steel flanges. Седалището му е в/ъв Schüttorf, Германия.

 1. SACHSEN GUSS GMBH

  Германия

  Предприятието SACHSEN GUSS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Сурови и специални чугуни, Сурови чугуни, Специални чугуни, Благородни и ценни метали, Сурови и специални чугуни, Сурови чугуни, Специални чугуни, и Благородни и ценни метали. Седалището му е в/ъв Chemnitz, Германия.

 2. FONDERIE GHIRINGHELLI SRL

  Италия

  Предприятието FONDERIE GHIRINGHELLI SRL, e Производител, и работи в сферата на Специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на nodular cast iron electric foundry. Седалището му е в/ъв Besnate, Италия.

 3. U.C.B. FRANCE

  Франция

  Предприятието U.C.B. FRANCE, e Разпространител, и работи в сферата на Сурови чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Специални чугуни, pig iron, Специални чугуни, и international metal trading. Седалището му е в/ъв Communay, Франция.

 4. PRIVATE JOINT STOCK COMPANY METALYT

  Украйна

  Предприятието PRIVATE JOINT STOCK COMPANY METALYT, e Производител, и работи в сферата на Специални чугуни. Седалището му е в/ъв Kirovograd, Украйна.

 5. INDUSA ASESORES, S.L.

  Испания

  Предприятието INDUSA ASESORES, S.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Специални чугуни. Седалището му е в/ъв Salinas. Castrillon. Asturias. Spain, Испания.

 6. COOLE BUTTONS AUS ÖSTERREICH

  Австрия

  Предприятието COOLE BUTTONS AUS ÖSTERREICH, e Производител, и работи в сферата на Специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Сигнализация - пана и табели, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Подаръци, сувенири и рекламни изделия, Сигнализация - пана и табели, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, и Подаръци, сувенири и рекламни изделия. Седалището му е в/ъв Strannersdorf, Австрия.

 7. LA FONDERIE CHAROLLAISE

  Франция

  Предприятието LA FONDERIE CHAROLLAISE, e Производител, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Сурови чугуни, Специални чугуни, Ковки чугуни, Сурови чугуни, Специални чугуни, и Ковки чугуни. Седалището му е в/ъв Genelard, Франция.

 8. BUTTONS BESTELLEN BEI DEN BUTTONPROFIS.CH

  Австрия

  Предприятието BUTTONS BESTELLEN BEI DEN BUTTONPROFIS.CH, e Производител, и работи в сферата на Специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Сигнализация - пана и табели, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Подаръци, сувенири и рекламни изделия, Сигнализация - пана и табели, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, и Подаръци, сувенири и рекламни изделия. Седалището му е в/ъв Sankt Veit An Der Glan, Австрия.

 1. GARFELLA CARSI SL

  Испания

  Предприятието GARFELLA CARSI SL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Специални чугуни. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

 2. BILBOBUL STAINLESS STEEL CASTING

  Испания

  Предприятието BILBOBUL STAINLESS STEEL CASTING, e Производител, и работи в сферата на Специални чугуни. Седалището му е в/ъв Arrigorriaga, Испания.

 3. WB WHITE FOUNDRY

  Обединеното кралство

  Предприятието WB WHITE FOUNDRY, и работи в сферата на Чугун - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Изливане на статуи и предмети на изкуството, Специални чугуни, Сурови и специални чугуни, Тръби от чугун, Изливане на статуи и предмети на изкуството, Специални чугуни, Сурови и специални чугуни, и Тръби от чугун. Седалището му е в/ъв Brighouse, Обединеното кралство.

 4. FUMOAL 96, SL.

  Испания

  Предприятието FUMOAL 96, SL., e Производител, и работи в сферата на Специални чугуни. Седалището му е в/ъв Sentmenat (barcelona), Испания.

 5. DMT TEKNIK

  Турция

  Предприятието DMT TEKNIK, e Подизпълнител, и работи в сферата на Специални чугуни. Седалището му е в/ъв Karatay/Konya, Турция.

 6. ALLROUND BUTTONS HÄSELI & HILTI GMBH

  Швейцария

  Предприятието ALLROUND BUTTONS HÄSELI & HILTI GMBH, e Производител, и работи в сферата на Специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Сигнализация - пана и табели, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Сигнализация - пана и табели, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Офис - материали и пособия. Седалището му е в/ъв Basel, Швейцария.

 7. MDZ DÖKÜM LTD.ŞTI.

  Турция

  Предприятието MDZ DÖKÜM LTD.ŞTI., e Производител, и работи в сферата на Специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Cast iron street furniture, machinery and equipment for producing reinforced concrete and cement articles, forged steels, и valves. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 8. EJ ITALIA SRL

  Италия

  Предприятието EJ ITALIA SRL, e Производител, и работи в сферата на Специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на cast iron foundry, и spheroidal graphite cast iron manhole covers. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

 9. KARL NITSCH GESELLSCHAFT M.B.H.

  Австрия

  Предприятието KARL NITSCH GESELLSCHAFT M.B.H., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Специални чугуни. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

 10. KEMPTENER EISENGIESSEREI ADAM HÖNIG AG

  Германия

  Предприятието KEMPTENER EISENGIESSEREI ADAM HÖNIG AG, и работи в сферата на Сурови и специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Специални чугуни, и Специални чугуни. Седалището му е в/ъв Kempten , Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Специални чугуни - Внос износ

Брой резултати

2377 Фирми