• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ - Тунис

Тунис
  1. SOCIÉTÉ DU COMMERCE INTERNATIONAL DE TUNISIE

    Тунис

    Предприятието SOCIÉTÉ DU COMMERCE INTERNATIONAL DE TUNISIE, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на pasta and rice, и extra virgin olive oil. Седалището му е в/ъв Tunis, Тунис.

  2. SOUTH ORGANIC

    Тунис

    Предприятието SOUTH ORGANIC, e Производител, и работи в сферата на Плодове с ядки. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, dates, packaged dates, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kebili, Тунис.

  3. SOCIETE ADAM DE COMMERCE INTERNATIONAL ET SERVICES

    Тунис

    Предприятието SOCIETE ADAM DE COMMERCE INTERNATIONAL ET SERVICES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Напитки - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, dates, и packaged dates. Седалището му е в/ъв Kebili, Тунис.

  4. HARISSA FOOD QUALITY LABEL -TUNISIA

    Тунис

    Предприятието HARISSA FOOD QUALITY LABEL -TUNISIA, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Подправки, Пикантни подправки, Сосове, Хранeнe - внос-износ, Подправки, Пикантни подправки, и Сосове. Седалището му е в/ъв Tunis, Тунис.

  5. SAF TUNISIE

    Тунис

    Предприятието SAF TUNISIE, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Packing of fruits and vegetables, и dates. Седалището му е в/ъв Ben Arous, Тунис.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. JANOUBI SARL

    Тунис

    Предприятието JANOUBI SARL, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на sun-dried tomatoes. Седалището му е в/ъв Birlahmer, Тунис.

  2. NNSOURCING

    Тунис

    Предприятието NNSOURCING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на foodstuffs - import/export. Седалището му е в/ъв sousse, Тунис.

  3. BTC : BACCARI TRADE COMPANY

    Тунис

    Предприятието BTC : BACCARI TRADE COMPANY, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Agareb, Тунис.

  4. WIDE DISTRIBUTION

    Тунис

    Предприятието WIDE DISTRIBUTION, e Multi-Category, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени риби, Замразени и дълбоко замразени риби, sardine, granseole (spider crabs), и Crab meat. Седалището му е в/ъв La Marsa, Тунис.

  5. TUNISIANPEARL

    Тунис

    Предприятието TUNISIANPEARL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на industrial and commercial products. Седалището му е в/ъв Tunis, Тунис.

  1. HS TRADING

    Тунис

    Предприятието HS TRADING, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на food industry, dates, и olive oil. Седалището му е в/ъв Tunis, Тунис.

  2. ZRIG INTERNATIONAL TRADING COMPANY

    Тунис

    Предприятието ZRIG INTERNATIONAL TRADING COMPANY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на foodstuffs - import/export. Седалището му е в/ъв Zarzis, Тунис.

  1. STE SOTRACO

    Тунис

    Предприятието STE SOTRACO, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, spices, и Колбаси и осолени продукти. Седалището му е в/ъв Sfax, Тунис.

  2. LA PERLA TRADING

    Тунис

    Предприятието LA PERLA TRADING, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ben Arous, Тунис.

  3. AL-AGHALIBA IMPORT ET EXPORT

    Тунис

    Предприятието AL-AGHALIBA IMPORT ET EXPORT, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на vegetables. Седалището му е в/ъв Ben Arous, Тунис.

  4. TTSEXPORT

    Тунис

    Предприятието TTSEXPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на foodstuffs - import/export, marketing and export, и export management services. Седалището му е в/ъв Ariana, Тунис.

  5. ABITRADE

    Тунис

    Предприятието ABITRADE, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Tunis, Тунис.

  6. FIRSTAGROEXPORT

    Тунис

    Предприятието FIRSTAGROEXPORT, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sousse, Тунис.

  7. GREEN TUNISIA(ITC)

    Тунис

    Предприятието GREEN TUNISIA(ITC), e Подизпълнител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Hammamet, Тунис.

  8. CARAVAN EXPRESS

    Тунис

    Предприятието CARAVAN EXPRESS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на foodstuffs export, и food industry. Седалището му е в/ъв Tunis, Тунис.

  1. ETRADE

    Тунис

    Предприятието ETRADE, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Extra virgin organic olive oil, и Canned foods and of vegetables. Седалището му е в/ъв Tunis, Тунис.

  2. SOVAPO S.A

    Тунис

    Предприятието SOVAPO S.A, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на packaged dates. Седалището му е в/ъв Kebili, Тунис.

  3. TTREASURES

    Тунис

    Предприятието TTREASURES, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Tunis, Тунис.

  4. DIDON AGRO

    Тунис

    Предприятието DIDON AGRO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на extra virgin olive oil, и Fresh fruits and vegetables. Седалището му е в/ъв Ariana, Тунис.

  5. CENTRAL TRADE DISTRIBUTION

    Тунис

    Предприятието CENTRAL TRADE DISTRIBUTION, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на groceries. Седалището му е в/ъв tunis, Тунис.

  6. GUELLIM

    Тунис

    Предприятието GUELLIM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на spices, и spices for food. Седалището му е в/ъв Tunis, Тунис.

  7. EMTP

    Тунис

    Предприятието EMTP, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Seax, Тунис.

  8. ERRAHMA IMPORT EXPORT

    Тунис

    Предприятието ERRAHMA IMPORT EXPORT, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Firenze, Тунис.

  9. GLOBAL FRESH

    Тунис

    Предприятието GLOBAL FRESH, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sousse, Тунис.

  10. EVER TRADE

    Тунис

    Предприятието EVER TRADE, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ariana, Тунис.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно