• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • сплав- разширяваща се при застиване - ламарина

Резултати за

Търговец На Едро - Сплав- разширяваща се при застиване - ламарина

Търговец на едро
  1. CLAESSENS WETTSTEIN ET FILS

    Белгия

    Предприятието CLAESSENS WETTSTEIN ET FILS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни стомани, Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина, Огъване на стомани и метали, Тръби от стомана, Строителни стомани, Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина, Огъване на стомани и метали, и Тръби от стомана. Седалището му е в/ъв Vise, Белгия.

  2. ALBA SIDERURGICA S.R.L.

    Италия

    Предприятието ALBA SIDERURGICA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина. Освен това развива дейност и в сферата на galvanised fences and panels, punched plate, и iron products. Седалището му е в/ъв Masera' Di Padova, Италия.

  3. METAL SERVICE ZWEVEGEM

    Белгия

    Предприятието METAL SERVICE ZWEVEGEM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина. Седалището му е в/ъв Zwevegem, Белгия.

  4. AS.SER.VIS

    Франция

    Предприятието AS.SER.VIS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина, Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина, и international metal trading. Седалището му е в/ъв Argiesans, Франция.

  5. SIA VNT SYSTEM

    Латвия

    Предприятието SIA VNT SYSTEM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина. Освен това развива дейност и в сферата на trumpet, и armatures. Седалището му е в/ъв Riga, Латвия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. METAL MILANO S.R.L.

    Италия

  2. ALUMINIUM (BAR & SHEET) LIMITED

    Обединеното кралство