Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • тютюн - машини и техника за индустрията

Резултати за

Тютюн - машини и техника за индустрията - Внос износ

 1. INSPIRE COMMERCIAL KITCHEN SOLUTIONS

  Обединеното кралство

  Предприятието INSPIRE COMMERCIAL KITCHEN SOLUTIONS, e Multi-Category, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Тютюн - машини и техника за индустрията, Професионални кухни - машини и техника, Тютюн - машини и техника за индустрията, Професионални кухни - машини и техника, Mechanical ventilation, и Cold rooms. Седалището му е в/ъв Middlesbrough, Обединеното кралство.

 2. D3 TEKNIK

  Турция

  Предприятието D3 TEKNIK, e Производител, и работи в сферата на Тютюн - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Atasehir, Турция.

 3. K G DISTRIBUTORS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието K G DISTRIBUTORS LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тютюн и изделия за пушачи. Освен това развива дейност и в сферата на Тютюн - машини и техника за индустрията, и Тютюн - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Whitley Bay, Обединеното кралство.

 4. A&V REFRIGERATION CORPORATION

  САЩ

  Предприятието A&V REFRIGERATION CORPORATION, e Производител, и работи в сферата на Тютюн - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на water ice block and flake machines, ice shards, industrial machines, и ice-makers for shops, bars, restaurants. Седалището му е в/ъв Hialeah, САЩ.

 5. HERBAS D.O.O.

  Хърватия

  Предприятието HERBAS D.O.O., e Производител, и работи в сферата на Селскостопански машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Тютюн - машини и техника за индустрията, medicinal herbs, food industry driers, и Тютюн - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Pitomača, Хърватия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. TMQS GMBH

  Германия

  Предприятието TMQS GMBH, e Multi-Category, и работи в сферата на Тютюн - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Büchen, Германия.

 2. STOPFMASCHINESHOP

  Холандия

  Предприятието STOPFMASCHINESHOP, e Разпространител, и работи в сферата на Тютюн - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Maastricht, Холандия.

 3. NO.1 EJUICE

  Обединеното кралство

  Предприятието NO.1 EJUICE, e Производител, и работи в сферата на Тютюн - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Bexley, Обединеното кралство.

 4. AIRINOTEC GMBH

  Германия

  Предприятието AIRINOTEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хранителни изделия и напитки - съставки. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия - машини за преработка, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Тютюн - машини и техника за индустрията, Хартия - машини за преработка, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, и Тютюн - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Bayreuth, Германия.

 5. ORCHID TOBACCO MACHINERY DUBAI

  Обединени арабски емирства

  Предприятието ORCHID TOBACCO MACHINERY DUBAI, e Производител, и работи в сферата на Тютюн - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Dubai, Обединени арабски емирства.

 1. WINICKER & LIEBER E.K.

  Германия

  Предприятието WINICKER & LIEBER E.K., e Производител, и работи в сферата на Тютюн - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на mechanical cutting machines for raw tobacco, и tobacco cutting machines. Седалището му е в/ъв Varel, Германия.

 2. PRIMPOL

  Полша

  Предприятието PRIMPOL, e Производител, и работи в сферата на Тютюн - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Poraj, Полша.

 1. MUZER MAKINA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Турция

  Предприятието MUZER MAKINA SAN. VE TIC. LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Тютюн - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 2. PADILLA SERVENDING S.L.

  Испания

  Предприятието PADILLA SERVENDING S.L., e Разпространител, и работи в сферата на Тютюн - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 3. GALA INTERNATIONAL TRADING

  Италия

  Предприятието GALA INTERNATIONAL TRADING, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Тютюн - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Greve In Chianti, Италия.

 4. TUNIBRIDGE

  Тунис

  Предприятието TUNIBRIDGE, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Тютюн - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на numerical control machine tools for bending sheet metal, и mechanical bending press for sheet metal. Седалището му е в/ъв Tunis, Тунис.

 5. SHANGHAI PINXING EXPLOSION-PROOF MOTOR GROUP

  Китай

  Предприятието SHANGHAI PINXING EXPLOSION-PROOF MOTOR GROUP, e Производител, и работи в сферата на Тютюн - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Shanghai, Китай.

 6. CENTRAMAN

  Мароко

  Предприятието CENTRAMAN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Тютюн - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Casablanca, Мароко.

 7. SCHLUMBERGER INC

  САЩ

  Предприятието SCHLUMBERGER INC, e Разпространител, и работи в сферата на Тютюн - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Alaska, САЩ.

 8. TOBACCOLAND AUTOMATENGESELLSCHAFT MBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието TOBACCOLAND AUTOMATENGESELLSCHAFT MBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Тютюн и изделия за пушачи. Освен това развива дейност и в сферата на Тютюн - машини и техника за индустрията, Тютюн - машини и техника за индустрията, и supplies for tobacco growing. Седалището му е в/ъв Mönchengladbach, Германия.

 1. YUSUF FAJJAL

  Турция

  Предприятието YUSUF FAJJAL, e Производител, и работи в сферата на Тютюн - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 2. RIPS INTERNATIONAL LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието RIPS INTERNATIONAL LTD, и работи в сферата на Тютюн и изделия за пушачи. Освен това развива дейност и в сферата на Тютюн, Тютюн - машини и техника за индустрията, Тютюн, и Тютюн - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Cheltenham, Обединеното кралство.

 3. BLAKEMAR BRIARS

  Обединеното кралство

  Предприятието BLAKEMAR BRIARS, и работи в сферата на Тютюн и изделия за пушачи. Освен това развива дейност и в сферата на Тютюн, Тютюн - машини и техника за индустрията, Тютюн, и Тютюн - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Towcester, Обединеното кралство.

 4. MONTRADE S.R.L.

  Италия

  Предприятието MONTRADE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Тютюн - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на machines for the production of cigarette filters, и tobacco cutting machines. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

 5. SHENZHEN ZHONGLICHANG TECHNOLOGY CO., LTD

  Китай

  Предприятието SHENZHEN ZHONGLICHANG TECHNOLOGY CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Тютюн - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Shenzhen, Китай.

 6. CIGARETTE BINS DIRECT

  Обединеното кралство

  Предприятието CIGARETTE BINS DIRECT, и работи в сферата на Тютюн и изделия за пушачи. Освен това развива дейност и в сферата на Тютюн, Тютюн - машини и техника за индустрията, Тютюн, и Тютюн - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Walsall, Обединеното кралство.

 7. COMAS S.P.A.

  Италия

  Предприятието COMAS S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Тютюн - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на dryers for raw tobacco, и plants and equipment for tobacco fermentation. Седалището му е в/ъв Silea, Италия.

 8. SOLVAIR LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието SOLVAIR LTD, e Производител, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Тютюн - машини и техника за индустрията, и Тютюн - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Littleborough, Обединеното кралство.

 9. SHANGHAI TOBACCO MACHINERY COMPANY

  Китай

  Предприятието SHANGHAI TOBACCO MACHINERY COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Тютюн - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на tobacco packers. Седалището му е в/ъв Shanghai, Китай.

 10. AREVALO.CL

  Чили

  Предприятието AREVALO.CL, e Разпространител, и работи в сферата на Тютюн - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Santiago, Чили.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Тютюн - машини и техника за индустрията - Внос износ

Брой резултати

5913 Фирми

Категория