• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ - Украйна

Украйна
  1. BARGY UKRAINE

    Украйна

    Verified by europages badge

    Предприятието BARGY UKRAINE, e Производител, и работи в сферата на Диетичнa - хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Здраве и възстановяване, Протеини - хранителни подобрители, Витамини и провитамини, Диетичнa и биологичнa хранa, Хранeнe - внос-износ, healthy and natural food, energy bars, vegan food, и Nutritional foods. Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

  2. SMAKULI

    Украйна

    Verified by europages badge

    Предприятието SMAKULI, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Бисквити, Бисквитени изделия, Солени бисквити и хапки, Бисквити, biscuit production, biscuit factory, Бисквитени изделия, biscuit, и gluten-free product. Седалището му е в/ъв Lviv, Украйна.

  3. PE VIMAR-TRADE

    Украйна

    Предприятието PE VIMAR-TRADE, e Производител, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Хранeнe - внос-износ, flour, и cereal middlings. Седалището му е в/ъв Kharkov, Украйна.

  4. AGENTSTVO OPTOVICH PRODAGH ELENA IVANENKO

    Украйна

    Предприятието AGENTSTVO OPTOVICH PRODAGH ELENA IVANENKO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на food distribution, Wholesale production and sales, intermediation for import-export, и administration consultants. Седалището му е в/ъв Borispol, Украйна.

  5. SWEETENERGY

    Украйна

    Предприятието SWEETENERGY, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Squashes, и packaged pumpkins. Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GC PRIORITET

    Украйна

    Предприятието GC PRIORITET, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

  2. PRODHOLDING

    Украйна

    Предприятието PRODHOLDING, e Производител, и работи в сферата на Яйца. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, hen egg, и class a eggs. Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

  3. VOSTOCHNY KARAVAN

    Украйна

    Предприятието VOSTOCHNY KARAVAN, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на oriental objects. Седалището му е в/ъв Kharkov, Украйна.

  4. ROMIRO LTD

    Украйна

    Предприятието ROMIRO LTD, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на sunflower oil, и food-grade flour. Седалището му е в/ъв Lviv, Украйна.

  5. ECO START GROUP

    Украйна

    Предприятието ECO START GROUP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на foodstuffs - import/export, beans, и sunflower seed. Седалището му е в/ъв Khmelnytskyi, Украйна.

  1. MAEL PRIVATE LIMITED

    Украйна

    Предприятието MAEL PRIVATE LIMITED, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на chicken. Седалището му е в/ъв Lviv, Украйна.

  2. ATTUAL

    Украйна

    Предприятието ATTUAL, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Odessa, Украйна.

  1. ENTERPRISE SELPROM LTD

    Украйна

    Предприятието ENTERPRISE SELPROM LTD, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Peas, и millet. Седалището му е в/ъв Merefa, Украйна.

  2. STO PUDIV

    Украйна

    Предприятието STO PUDIV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на short durum pasta, и cereal packing. Седалището му е в/ъв Kharkiv, Украйна.

  3. SPE FIRM YAMUNA

    Украйна

    Предприятието SPE FIRM YAMUNA, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Rivne, Украйна.

  4. ROCK LANE LLC

    Украйна

    Предприятието ROCK LANE LLC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на sunflower oil. Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

  5. LLC MITLIFE

    Украйна

    Предприятието LLC MITLIFE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Масло. Освен това развива дейност и в сферата на Захар, Хранeнe - внос-износ, flour, cereal packing, Захар, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

  6. LLC "KR INGREDIENTS"

    Украйна

    Предприятието LLC "KR INGREDIENTS", e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на vegetable products. Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

  7. STORE FOOD DISTRIBUTION

    Украйна

    Предприятието STORE FOOD DISTRIBUTION, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на food distribution. Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

  8. TPH FOOD

    Украйна

    Предприятието TPH FOOD, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

  1. EXIMFOOD LLC

    Украйна

    Предприятието EXIMFOOD LLC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Odessa, Украйна.

  2. TRUA INTERNATIONAL LLC

    Украйна

    Предприятието TRUA INTERNATIONAL LLC, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Vinnitsa, Украйна.

  3. LLC VINAGRO

    Украйна

    Предприятието LLC VINAGRO, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

  4. VARIATOR

    Украйна

    Предприятието VARIATOR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kharkiv, Украйна.

  5. UKRINTORG

    Украйна

    Предприятието UKRINTORG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

  6. PJSC CHUMAK

    Украйна

    Предприятието PJSC CHUMAK, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

  7. DIVALL-PLUS

    Украйна

    Предприятието DIVALL-PLUS, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на breadcrumbs, и sweets. Седалището му е в/ъв Boyarka, Украйна.

  8. MARCHENKO YU.V.

    Украйна

    Предприятието MARCHENKO YU.V., e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на sunflower seed. Седалището му е в/ъв Kharkov, Украйна.

  9. NADIYA LTD

    Украйна

    Предприятието NADIYA LTD, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на barley cereals, и cerial flakes. Седалището му е в/ъв Pervomaiskiy, Украйна.

  10. TELKO UKRAINE

    Украйна

    Предприятието TELKO UKRAINE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на chemical acidifiers for the food industry, и chemical emulsifying agents for the food industry. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хранeнe - внос-износ - Украйна

Брой резултати

97 Фирми