Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • уреди за пресоване и смилане на отпадъци

Резултати за

Уреди за пресоване и смилане на отпадъци - Внос износ

 1. NARA MACHINERY CO. LTD. ZWEIGNIEDERLASSUNG EUROPA

  Германия

  Verified by europages badge

  Welcome to Nara Machinery CO., LTD.'s European branch. Thank you for your interest in our products. We will be happy to answer any questions you may have. Contact us now! We are continually building on our research into grinding, drying and nanotechnology to bring you new and optimised processes.

 2. MACFAB SYSTEMS LTD

  Ирландия

  Verified by europages badge

  Предприятието MACFAB SYSTEMS LTD, e Производител, и работи в сферата на Уреди за пресоване и смилане на отпадъци. Освен това развива дейност и в сферата на Vertical balers, baling presses, compactors cardboard baler, drum crushers, Glass crusher, Balers, bale presses, vertical compactors, waste compactor design, и plants and equipment for industrial waste. Седалището му е в/ъв Carrickmacross,, Ирландия.

 3. ECOLOGIA ESPOSITO

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието ECOLOGIA ESPOSITO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени отпадъци - намаляване на замърсяването. Освен това развива дейност и в сферата на Уреди за пресоване и смилане на отпадъци, и Уреди за пресоване и смилане на отпадъци. Седалището му е в/ъв Volla, Италия.

 4. IDS ENVIRONNEMENT

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието IDS ENVIRONNEMENT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управление на промишлени отпадъци. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране на картон, Обработка и рециклиране на отпадъци, Уреди за пресоване и смилане на отпадъци, cardboard balls, bale presses, plastic press, cardboard removal, cardboard removal, и Рециклиране на картон. Седалището му е в/ъв St Trivier De Courtes, Франция.

 5. AB-EX

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието AB-EX, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Уреди за пресоване и смилане на отпадъци. Седалището му е в/ъв Bramsche, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. IDEAL TECHNOLOGIES

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието IDEAL TECHNOLOGIES, e Multi-Category, и работи в сферата на Рециклиране - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Управление на промишлени отпадъци, Рециклиране на опаковки, Промишлени сушилни машини и центрофуги, Уреди за пресоване и смилане на отпадъци, Управление на промишлени отпадъци, Рециклиране на опаковки, Промишлени сушилни машини и центрофуги, и Уреди за пресоване и смилане на отпадъци. Седалището му е в/ъв Rambouillet, Франция.

 2. STRAUTMANN UMWELTTECHNIK GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието STRAUTMANN UMWELTTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Уреди за пресоване и смилане на отпадъци. Седалището му е в/ъв Glandorf, Германия.

 3. GETECHA GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието GETECHA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Уреди за пресоване и смилане на отпадъци. Седалището му е в/ъв Aschaffenburg, Германия.

 4. PAPENBROCK ENTSORGUNGSTECHNIK

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието PAPENBROCK ENTSORGUNGSTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Уреди за пресоване и смилане на отпадъци. Седалището му е в/ъв Bad Iburg, Германия.

 5. BARRADAS GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието BARRADAS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Уреди за пресоване и смилане на отпадъци. Освен това развива дейност и в сферата на LI-ION battery recycling, EV battery recycling, tyre recycling, Used tyre recycling, WEEE recycling, Refrigerator recycling, Machine building and plant construction, Service, и Used machines. Седалището му е в/ъв Dortmund, Германия.

 1. AUSTROPRESSEN - ROITHER MASCHINENBAU GESMBH

  Австрия

  Предприятието AUSTROPRESSEN - ROITHER MASCHINENBAU GESMBH, e Производител, и работи в сферата на Уреди за пресоване и смилане на отпадъци. Освен това развива дейност и в сферата на Bale presses for waste disposal, Baling presses, hydraulic, и compactors. Седалището му е в/ъв Seewalchen, Австрия.

 2. ALTERVAL

  Франция

  Предприятието ALTERVAL, e Производител, и работи в сферата на Уреди за пресоване и смилане на отпадъци. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране - машини и инсталации, bale presses, Рециклиране - машини и инсталации, grinder shredders, и reuse of wood waste. Седалището му е в/ъв Epouville, Франция.

 1. AGICOM- PEDERGNANA OG

  Австрия

  Предприятието AGICOM- PEDERGNANA OG, e Разпространител, и работи в сферата на Старо желязо - събиране и рециклиране. Освен това развива дейност и в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Уреди за пресоване и смилане на отпадъци, plants for recovering and recycling rubber from waste, plants for recovering and recycling metals from waste, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, и Уреди за пресоване и смилане на отпадъци. Седалището му е в/ъв Puch Bei Hallein, Австрия.

 2. COMITEC S.R.L.

  Италия

  Предприятието COMITEC S.R.L., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Топлоизолационни мазилки. Освен това развива дейност и в сферата на Уреди за пресоване и смилане на отпадъци, и Уреди за пресоване и смилане на отпадъци. Седалището му е в/ъв Godega Di Sant'urbano, Италия.

 3. GRUPO CODESA COMPACSA, S.L.

  Испания

  Предприятието GRUPO CODESA COMPACSA, S.L., e Производител, и работи в сферата на Метални контейнери. Освен това развива дейност и в сферата на Уреди за пресоване и смилане на отпадъци, Блиндирани врати и промишлени противопожарни препятствия, garbage compactors, Уреди за пресоване и смилане на отпадъци, и Блиндирани врати и промишлени противопожарни препятствия. Седалището му е в/ъв Castellar Del Valles, Испания.

 4. EUREC ENVIRONMENTAL TECHNOLOGY GMBH

  Германия

  Предприятието EUREC ENVIRONMENTAL TECHNOLOGY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Уреди за пресоване и смилане на отпадъци. Седалището му е в/ъв Krayenberggemeinde, Германия.

 5. ENTSORGUNGSTECHNIK ZEHETLEITNER GMBH

  Австрия

  Предприятието ENTSORGUNGSTECHNIK ZEHETLEITNER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Уреди за пресоване и смилане на отпадъци. Седалището му е в/ъв Meggenhofen, Австрия.

 6. BEMA VERPACKUNGSABFALL DEUTSCHLAND GMBH

  Германия

  Предприятието BEMA VERPACKUNGSABFALL DEUTSCHLAND GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Уреди за пресоване и смилане на отпадъци. Седалището му е в/ъв Niefern-Öschelbronn, Германия.

 7. DRUIDS PROCESS TECHNOLOGY

  Испания

  Предприятието DRUIDS PROCESS TECHNOLOGY, e Производител, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Уреди за пресоване и смилане на отпадъци, metal waste reclamation, Уреди за пресоване и смилане на отпадъци, re-use of plastic waste, и reuse of wood waste. Седалището му е в/ъв Granollers, Испания.

 8. NIELSEN-ARAMIS GROUP

  Тунис

  Предприятието NIELSEN-ARAMIS GROUP, e Производител, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Уреди за пресоване и смилане на отпадъци, Сортиране на отпадъци - машини и техника, Уреди за пресоване и смилане на отпадъци, Сортиране на отпадъци - машини и техника, и bale presses. Седалището му е в/ъв Tunis, Тунис.

 1. SE SHREDDERS

  Турция

  Предприятието SE SHREDDERS, e Производител, и работи в сферата на Уреди за пресоване и смилане на отпадъци. Седалището му е в/ъв Bolu, Турция.

 2. BINOLOGY LLC

  Русия

  Предприятието BINOLOGY LLC, e Производител, и работи в сферата на Сортиране на отпадъци - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кофи за боклук, контейнери за отпадъци, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Уреди за пресоване и смилане на отпадъци, Кофи за боклук, контейнери за отпадъци, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Уреди за пресоване и смилане на отпадъци, и waste collection containers. Седалището му е в/ъв Moscow, Русия.

 3. PINI SRL

  Италия

  Предприятието PINI SRL, e Производител, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Уреди за пресоване и смилане на отпадъци, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Уреди за пресоване и смилане на отпадъци, vertical compactors, и Waste compacting installations. Седалището му е в/ъв Gerenzano, Италия.

 4. SMELLWELL VERTRIEBS GMBH

  Австрия

  Предприятието SMELLWELL VERTRIEBS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Уреди за пресоване и смилане на отпадъци. Седалището му е в/ъв Altach, Австрия.

 5. FRANZ KAHL GMBH

  Германия

  Предприятието FRANZ KAHL GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Уреди за пресоване и смилане на отпадъци. Седалището му е в/ъв Frankfurt, Германия.

 6. KADANT PAAL GMBH

  Германия

  Предприятието KADANT PAAL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Уреди за пресоване и смилане на отпадъци. Освен това развива дейност и в сферата на Хидравлични преси, Chain conveyors, Baling presses, hydraulic, replacement press parts, и Хидравлични преси. Седалището му е в/ъв Georgsmarienhütte, Германия.

 7. WEIMA MASCHINENBAU GMBH

  Германия

  Предприятието WEIMA MASCHINENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Уреди за пресоване и смилане на отпадъци. Освен това развива дейност и в сферата на brick makers, grinder shredders, и shredders. Седалището му е в/ъв Ilsfeld, Германия.

 8. CEYSSENS

  Белгия

  Предприятието CEYSSENS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Уреди за пресоване и смилане на отпадъци. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, waste disposal, и waste collection containers. Седалището му е в/ъв Bree, Белгия.

 9. SINKY

  Франция

  Предприятието SINKY, e Разпространител, и работи в сферата на Уреди за пресоване и смилане на отпадъци. Седалището му е в/ъв Millery, Франция.

 10. CONTAINERS IMBRECHTS GEBROEDERS

  Белгия

  Предприятието CONTAINERS IMBRECHTS GEBROEDERS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Уреди за пресоване и смилане на отпадъци, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Уреди за пресоване и смилане на отпадъци, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, containers for warehousing and storage, и waste collection containers. Седалището му е в/ъв Kampenhout, Белгия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно

Намерете оферта за

Филтри

Резултати за

Уреди за пресоване и смилане на отпадъци - Внос износ

Брой резултати

167 Фирми

Категория