• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • услуги по пробиване на сондажни кладенци

Резултати за

Услуги по пробиване на сондажни кладенци - Внос износ

 1. ZIPP INDUSTRIES GMBH & CO. KG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието ZIPP INDUSTRIES GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Bochum, Германия.

 2. RAMILLI CRISTIAN & C. S.N.C.

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието RAMILLI CRISTIAN & C. S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Сондиране - инсталации, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, и Сондиране - инсталации. Седалището му е в/ъв Santarcangelo Di Romagna, Италия.

 3. BÜRO FÜR GEOTECHNIK (BFG) MICHAEL BECHTOLD

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието BÜRO FÜR GEOTECHNIK (BFG) MICHAEL BECHTOLD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Bonn, Германия.

 4. DIETER HÄSELBARTH E.K.

  Германия

  Предприятието DIETER HÄSELBARTH E.K., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Kretzschau, Германия.

 5. MAGER BRUNNEN UND PUMPENSERVICE

  Германия

  Предприятието MAGER BRUNNEN UND PUMPENSERVICE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Mörfelden-Walldorf, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. BARTOLINI ROBERTO & ANDREA S.N.C.

  Италия

  Предприятието BARTOLINI ROBERTO & ANDREA S.N.C., и работи в сферата на Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Кладенци - конструкция, asbestos removal, rat extermination, Кладенци - конструкция, и electric submersible pumps. Седалището му е в/ъв Follonica, Италия.

 2. HETTMANNSPERGER BOHRGESELLSCHAFT MBH

  Германия

  Предприятието HETTMANNSPERGER BOHRGESELLSCHAFT MBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Ötigheim, Германия.

 3. BRUNNENBAU SCHAB

  Германия

  Предприятието BRUNNENBAU SCHAB, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Wilhelmsdorf, Германия.

 4. SC N&A TRADE SRL

  Румъния

  Предприятието SC N&A TRADE SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пробиване и сондиране - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Сондажни услуги, Кладенци - конструкция, Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Сондажни услуги, Кладенци - конструкция, и Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Sibiu, Румъния.

 5. CALDA. ODWIERTY GEOTERMALNE

  Полша

  Предприятието CALDA. ODWIERTY GEOTERMALNE, e Multi-Category, и работи в сферата на Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Кладенци - конструкция, и Кладенци - конструкция. Седалището му е в/ъв Przodkowo, Полша.

 1. BRUNNENBOHR TEAM NORD

  Германия

  Предприятието BRUNNENBOHR TEAM NORD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Meine, Германия.

 2. AQUA DEWULF

  Белгия

  Предприятието AQUA DEWULF, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Поливни инсталации, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Помпи, Поливни инсталации, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Помпи, и water purification and treatment. Седалището му е в/ъв Loppem, Белгия.

 1. AMCAL

  Белгия

  Предприятието AMCAL, e Производител, и работи в сферата на Пневматични - инсталации и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Пневматични дрелки, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Пневматични дрелки, pumps, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, и installation of pumps. Седалището му е в/ъв Lichtervelde, Белгия.

 2. APER-VERMEULEN

  Белгия

  Предприятието APER-VERMEULEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пробиване и сондиране - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Кладенци - конструкция, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Помпи, Кладенци - конструкция, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, и Помпи. Седалището му е в/ъв Lichtervelde, Белгия.

 3. YOUCOND

  Италия

  Предприятието YOUCOND, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Дезинфекция и стерилизация - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Facilities management services, cleaning services for condominiums, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, и installation of condominium antennas. Седалището му е в/ъв Tivoli, Италия.

 4. FORAJE PUTURI FORAMAT

  Румъния

  Предприятието FORAJE PUTURI FORAMAT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Пробиване и сондиране - строителни работи, Сондажни услуги, Кладенци - конструкция, Услуги по управление на сондажи, Пробиване и сондиране - строителни работи, Сондажни услуги, Кладенци - конструкция, и Услуги по управление на сондажи. Седалището му е в/ъв Bucuresti, Румъния.

 5. FRATELLI MOLÈ S.R.L.

  Италия

  Предприятието FRATELLI MOLÈ S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Chiaramonte Gulfi, Италия.

 6. TIPFOR SRL

  Румъния

  Предприятието TIPFOR SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пробиване и сондиране - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Сондажни услуги, Автоматични чешми, Геотермия - инсталации, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Сондажни услуги, Автоматични чешми, Геотермия - инсталации, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Timisoara, Румъния.

 7. AVSDRILL

  Португалия

  Предприятието AVSDRILL, e Производител, и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Пробиване и сондиране - строителни работи, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, и Пробиване и сондиране - строителни работи. Седалището му е в/ъв Lisboa, Португалия.

 8. QINGDAO WONTIDE CO.,LTD.

  Китай

  Предприятието QINGDAO WONTIDE CO.,LTD., e Производител, и работи в сферата на Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Oil well pumping. Седалището му е в/ъв Qingdao, Китай.

 1. EDIL PALI SOC. COOP.

  Италия

  Предприятието EDIL PALI SOC. COOP., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на drilling and excavating wells, artesian well maintenance, private water wells, и industrial water wells. Седалището му е в/ъв Ceccano, Италия.

 2. BAOJI YUANHENG OILFIELD EQUIPMENT CO. LTD

  Китай

  Предприятието BAOJI YUANHENG OILFIELD EQUIPMENT CO. LTD, e Производител, и работи в сферата на Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Baoji, Китай.

 3. WERNER STUCKMANN GMBH

  Германия

  Предприятието WERNER STUCKMANN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Werl, Германия.

 4. SANA FONDATIONS

  Белгия

  Предприятието SANA FONDATIONS, e Производител, и работи в сферата на Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Сондажни услуги, Сондажни услуги, и Geothermics. Седалището му е в/ъв Naninne, Белгия.

 5. KOSUN

  Китай

  Предприятието KOSUN, e Производител, и работи в сферата на Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Xi'an, Китай.

 6. INSTEKO

  Полша

  Предприятието INSTEKO, e Производител, и работи в сферата на Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на well drilling for the building trade, и heat pumps. Седалището му е в/ъв Janowo, Полша.

 7. SCARDIGLI POZZI

  Италия

  Предприятието SCARDIGLI POZZI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Кладенци - конструкция, drilling and excavating wells, и Кладенци - конструкция. Седалището му е в/ъв San Miniato, Италия.

 8. ITAL SONDA S.R.L.

  Италия

  Предприятието ITAL SONDA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Sant'agata Li Battiati, Италия.

 9. EURO GEO DRILLING S.R.L.

  Италия

  Предприятието EURO GEO DRILLING S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на well drilling, и artesian well drilling. Седалището му е в/ъв Bibbona, Италия.

 10. LONGHI GIOVANNI E LORIS DI LONGHI GIOVANNI E C. S.N.C.

  Италия

  Предприятието LONGHI GIOVANNI E LORIS DI LONGHI GIOVANNI E C. S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кладенци - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Rio Saliceto, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Услуги по пробиване на сондажни кладенци - Внос износ

Брой резултати

245 Фирми