• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци

Резултати за

Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци - Внос износ

 1. SC N&A TRADE SRL

  Румъния

  Предприятието SC N&A TRADE SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пробиване и сондиране - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Сондажни услуги, Кладенци - конструкция, Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Сондажни услуги, Кладенци - конструкция, и Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Sibiu, Румъния.

 2. OBERTO S.R.L.

  Италия

  Предприятието OBERTO S.R.L., и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Savigliano, Италия.

 3. PIETRO SUCCIO S.R.L.

  Италия

  Предприятието PIETRO SUCCIO S.R.L., и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Поливни инсталации, Напоителни системи, Поливни инсталации, и Напоителни системи. Седалището му е в/ъв Asti, Италия.

 4. DELL'ORSO APPALTI S.R.L.

  Италия

  Предприятието DELL'ORSO APPALTI S.R.L., и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Camerano, Италия.

 5. F.R.S. FONDAZIONI E RICERCHE NEL SOTTOSUOLO S.A.S.

  Италия

  Предприятието F.R.S. FONDAZIONI E RICERCHE NEL SOTTOSUOLO S.A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. BARLETTA GIUSEPPE

  Италия

  Предприятието BARLETTA GIUSEPPE, e Подизпълнител, и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци, Сонди за вадене на скални проби, Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци, и Сонди за вадене на скални проби. Седалището му е в/ъв Ispani, Италия.

 2. M.C.S. S.R.L.

  Италия

  Предприятието M.C.S. S.R.L., и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

 3. TRANZA GINO

  Италия

  Предприятието TRANZA GINO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Marrubiu, Италия.

 4. TECNODRENI DI BELLINZONA STEFANO & C. (S.A.S.)

  Италия

  Предприятието TECNODRENI DI BELLINZONA STEFANO & C. (S.A.S.), и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци, Сонди за вадене на скални проби, Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци, и Сонди за вадене на скални проби. Седалището му е в/ъв Montebello Della Battaglia, Италия.

 5. I.GE.M. S.R.L.

  Италия

  Предприятието I.GE.M. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв San Prisco, Италия.

 1. SIROL S.N.C. DI OCCELLI GUIDO E C.

  Италия

  Предприятието SIROL S.N.C. DI OCCELLI GUIDO E C., e Производител, и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Farigliano, Италия.

 2. TECNOGEO S.N.C. DI LUCA RODRIGUEZ E COSTANTINO LUCI

  Италия

  Предприятието TECNOGEO S.N.C. DI LUCA RODRIGUEZ E COSTANTINO LUCI, и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

 1. ZHEJIANG RONGDA EXPLOSION- PROOF ELECTRIC CO.,LTD

  Китай

  Предприятието ZHEJIANG RONGDA EXPLOSION- PROOF ELECTRIC CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Wenzhou, Китай.

 2. IDROMILAN S.R.L.

  Италия

  Предприятието IDROMILAN S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив, Газ - инсталации и съоръжения за добив, Вода - инсталации и съоръжения за добив, и Газ - инсталации и съоръжения за добив. Седалището му е в/ъв Corsico, Италия.

 3. FIUMANO TOMA TRIVELLAZIONI S.R.L.

  Италия

  Предприятието FIUMANO TOMA TRIVELLAZIONI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Matera, Италия.

 4. SANNA MARIO E VENTURI S.N.C.

  Италия

  Предприятието SANNA MARIO E VENTURI S.N.C., и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Alghero, Италия.

 5. G.P. FONDAZIONI SPECIALI S.R.L.

  Италия

  Предприятието G.P. FONDAZIONI SPECIALI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Osimo, Италия.

 6. VENTURA VINCENZO

  Италия

  Предприятието VENTURA VINCENZO, и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Gela, Италия.

 7. ITAL SONDA S.R.L.

  Италия

  Предприятието ITAL SONDA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Sant'agata Li Battiati, Италия.

 8. ING. MARIO BERLANDA S.A.S.

  Италия

  Предприятието ING. MARIO BERLANDA S.A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Padova, Италия.

 1. PAG S.R.L.

  Италия

  Предприятието PAG S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв San Miniato, Италия.

 2. GEOSONDAGGI

  Италия

  Предприятието GEOSONDAGGI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Giardini Naxos, Италия.

 3. IDROSUD DEI FRATELLI DE RIGGI & C. S.N.C.

  Италия

  Предприятието IDROSUD DEI FRATELLI DE RIGGI & C. S.N.C., и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Atena Lucana, Италия.

 4. GEOUMBRIA SERVICE S.N.C.

  Италия

  Предприятието GEOUMBRIA SERVICE S.N.C., e Подизпълнител, и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Gualdo Cattaneo, Италия.

 5. TEKNOSONDA S.R.L.

  Италия

  Предприятието TEKNOSONDA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Lamezia Terme, Италия.

 6. GEONEBRODI S.R.L.

  Италия

  Предприятието GEONEBRODI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Capo D'orlando, Италия.

 7. IMPRESA SONDEDILE S.R.L.

  Италия

  Предприятието IMPRESA SONDEDILE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Rieti, Италия.

 8. PERAZZOLI DRILLING S.R.L.

  Италия

  Предприятието PERAZZOLI DRILLING S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Cortemaggiore, Италия.

 9. SCALZO ANTONIO

  Италия

  Предприятието SCALZO ANTONIO, e Подизпълнител, и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв San Cataldo, Италия.

 10. GEOTECNICA LAVORI S.R.L.

  Италия

  Предприятието GEOTECNICA LAVORI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Perugia, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци - Внос износ

Брой резултати

145 Фирми