• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • услуги по турбинно сондиране

Резултати за

Услуги по турбинно сондиране - Внос износ

 1. WERNER MITSCHELE GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието WERNER MITSCHELE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по турбинно сондиране. Седалището му е в/ъв Pleidelsheim, Германия.

 2. RSB RATIONELLE STAHLBEARBEITUNG GMBH & CO KG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието RSB RATIONELLE STAHLBEARBEITUNG GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Услуги по турбинно сондиране. Седалището му е в/ъв Merkers, Германия.

 3. ZW HYDRAULIK AG

  Швейцария

  Предприятието ZW HYDRAULIK AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по турбинно сондиране. Седалището му е в/ъв Rümlingen, Швейцария.

 4. SANCHEZ BETONBOHR-UND SÄGETECHNIK

  Германия

  Предприятието SANCHEZ BETONBOHR-UND SÄGETECHNIK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по турбинно сондиране. Седалището му е в/ъв Murr, Германия.

 5. PFLEGHAR GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието PFLEGHAR GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фрезоване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Фрезоване - металообработващи машини, Подвижни седла (на струг), Услуги по турбинно сондиране, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Фрезоване - металообработващи машини, и Подвижни седла (на струг). Седалището му е в/ъв Baienfurt, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. PETER MERTEN GESELLSCHAFT M.B.H. PRÄZISIONSTECHNIK

  Австрия

  Предприятието PETER MERTEN GESELLSCHAFT M.B.H. PRÄZISIONSTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Струговане на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Фрезоване на стомани и метали, Вътрешно струговане на стоманени и метални отвори, Преносими механични шлифовъчни машини, Услуги по турбинно сондиране, Фрезоване на стомани и метали, Вътрешно струговане на стоманени и метални отвори, Преносими механични шлифовъчни машини, и Услуги по турбинно сондиране. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

 2. LONGHI GIOVANNI E LORIS DI LONGHI GIOVANNI E C. S.N.C.

  Италия

  Предприятието LONGHI GIOVANNI E LORIS DI LONGHI GIOVANNI E C. S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кладенци - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Rio Saliceto, Италия.

 3. SEA PERFORAZIONI S.N.C. DI SAVASTA A. E TORELLI S.

  Италия

  Предприятието SEA PERFORAZIONI S.N.C. DI SAVASTA A. E TORELLI S., и работи в сферата на Кладенци - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Campagnola Emilia, Италия.

 4. OBERTO S.R.L.

  Италия

  Предприятието OBERTO S.R.L., и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Savigliano, Италия.

 5. M.C.S. S.R.L.

  Италия

  Предприятието M.C.S. S.R.L., и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

 1. MAPPO GEOGNOSTICA - S.R.L.

  Италия

  Предприятието MAPPO GEOGNOSTICA - S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почви - анализ. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Altopascio, Италия.

 2. MARCHESELLI DANIELE

  Италия

  Предприятието MARCHESELLI DANIELE, и работи в сферата на Домашни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Водноелектрически централи, Услуги по турбинно сондиране, Водноелектрически централи, и Услуги по турбинно сондиране. Седалището му е в/ъв Crevalcore, Италия.

 1. MIRA SERVICE S.R.L.

  Италия

  Предприятието MIRA SERVICE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Полагане на основи - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Mogliano, Италия.

 2. PIAZZOLLA RUGGIERO & FIGLI S.R.L.

  Италия

  Предприятието PIAZZOLLA RUGGIERO & FIGLI S.R.L., и работи в сферата на Кладенци - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Barletta, Италия.

 3. BOTTI ELIO

  Италия

  Предприятието BOTTI ELIO, e Производител, и работи в сферата на Кладенци - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Adria, Италия.

 4. B & B GEOLOGICAL CENTER DI BELLIA A. E BELLA L. S.N.C.

  Италия

  Предприятието B & B GEOLOGICAL CENTER DI BELLIA A. E BELLA L. S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Освен това развива дейност и в сферата на Почви - анализ, Услуги по турбинно сондиране, Почви - анализ, и Услуги по турбинно сондиране. Седалището му е в/ъв Canicatti', Италия.

 5. ITAL SONDA S.R.L.

  Италия

  Предприятието ITAL SONDA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Sant'agata Li Battiati, Италия.

 6. PIGLI

  Италия

  Предприятието PIGLI, e Производител, и работи в сферата на Помпи. Освен това развива дейност и в сферата на Кладенци - конструкция, Услуги по турбинно сондиране, Кладенци - конструкция, и Услуги по турбинно сондиране. Седалището му е в/ъв Calenzano, Италия.

 7. I.GE.M. S.R.L.

  Италия

  Предприятието I.GE.M. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв San Prisco, Италия.

 8. PILU PIETRINO

  Италия

  Предприятието PILU PIETRINO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Помпи. Освен това развива дейност и в сферата на Кладенци - конструкция, Услуги по турбинно сондиране, Кладенци - конструкция, и Услуги по турбинно сондиране. Седалището му е в/ъв Padru, Италия.

 1. LUMA PERFORAZIONI S.R.L.

  Италия

  Предприятието LUMA PERFORAZIONI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Полагане на основи - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Montorio Al Vomano, Италия.

 2. F.LLI VINCIGUERRA PERFORAZIONI S.R.L.

  Италия

  Предприятието F.LLI VINCIGUERRA PERFORAZIONI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв San Felice A Cancello, Италия.

 3. GEOLAVORI S.R.L.

  Италия

  Предприятието GEOLAVORI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Este, Италия.

 4. EREDI S.R.L.

  Италия

  Предприятието EREDI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Caccamo, Италия.

 5. FORMATO ERNESTO

  Италия

  Предприятието FORMATO ERNESTO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кладенци - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Velletri, Италия.

 6. PAG S.R.L.

  Италия

  Предприятието PAG S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв San Miniato, Италия.

 7. TRANZA GINO

  Италия

  Предприятието TRANZA GINO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Marrubiu, Италия.

 8. BAIO FABIO

  Италия

  Предприятието BAIO FABIO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почви - анализ. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Villa D'adda, Италия.

 9. PIGNATARO PIERINO

  Италия

  Предприятието PIGNATARO PIERINO, и работи в сферата на Кладенци - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Terranova Da Sibari, Италия.

 10. IDROSUD DEI FRATELLI DE RIGGI & C. S.N.C.

  Италия

  Предприятието IDROSUD DEI FRATELLI DE RIGGI & C. S.N.C., и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Atena Lucana, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Услуги по турбинно сондиране - Внос износ

Брой резултати

636 Фирми