• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • услуги по турбинно сондиране

Резултати за

Услуги по турбинно сондиране - Внос износ

 1. ZW HYDRAULIK AG

  Швейцария

  Verified by europages badge

  Предприятието ZW HYDRAULIK AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по турбинно сондиране. Седалището му е в/ъв Rümlingen, Швейцария.

 2. WERNER MITSCHELE GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието WERNER MITSCHELE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по турбинно сондиране. Седалището му е в/ъв Pleidelsheim, Германия.

 3. RSB RATIONELLE STAHLBEARBEITUNG GMBH & CO KG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието RSB RATIONELLE STAHLBEARBEITUNG GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Услуги по турбинно сондиране. Седалището му е в/ъв Merkers, Германия.

 4. PFLEGHAR GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието PFLEGHAR GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фрезоване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Фрезоване - металообработващи машини, Подвижни седла (на струг), Услуги по турбинно сондиране, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Фрезоване - металообработващи машини, и Подвижни седла (на струг). Седалището му е в/ъв Baienfurt, Германия.

 5. SANCHEZ BETONBOHR-UND SÄGETECHNIK

  Германия

  Предприятието SANCHEZ BETONBOHR-UND SÄGETECHNIK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по турбинно сондиране. Седалището му е в/ъв Murr, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. PETER MERTEN GESELLSCHAFT M.B.H. PRÄZISIONSTECHNIK

  Австрия

  Предприятието PETER MERTEN GESELLSCHAFT M.B.H. PRÄZISIONSTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Струговане на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Фрезоване на стомани и метали, Вътрешно струговане на стоманени и метални отвори, Преносими механични шлифовъчни машини, Услуги по турбинно сондиране, Фрезоване на стомани и метали, Вътрешно струговане на стоманени и метални отвори, Преносими механични шлифовъчни машини, и Услуги по турбинно сондиране. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

 2. I.GE.M. S.R.L.

  Италия

  Предприятието I.GE.M. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв San Prisco, Италия.

 3. BOTTI ELIO

  Италия

  Предприятието BOTTI ELIO, e Производител, и работи в сферата на Кладенци - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Adria, Италия.

 4. SANNA MARIO E VENTURI S.N.C.

  Италия

  Предприятието SANNA MARIO E VENTURI S.N.C., и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Alghero, Италия.

 5. MARCHESELLI DANIELE

  Италия

  Предприятието MARCHESELLI DANIELE, и работи в сферата на Домашни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Водноелектрически централи, Услуги по турбинно сондиране, Водноелектрически централи, и Услуги по турбинно сондиране. Седалището му е в/ъв Crevalcore, Италия.

 1. G.P. FONDAZIONI SPECIALI S.R.L.

  Италия

  Предприятието G.P. FONDAZIONI SPECIALI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Osimo, Италия.

 2. MAPPO GEOGNOSTICA - S.R.L.

  Италия

  Предприятието MAPPO GEOGNOSTICA - S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почви - анализ. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Altopascio, Италия.

 1. EUROSONDA 2 S.R.L.

  Италия

  Предприятието EUROSONDA 2 S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Кладенци - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Spresiano, Италия.

 2. M.C.S. S.R.L.

  Италия

  Предприятието M.C.S. S.R.L., и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

 3. SEA PERFORAZIONI S.N.C. DI SAVASTA A. E TORELLI S.

  Италия

  Предприятието SEA PERFORAZIONI S.N.C. DI SAVASTA A. E TORELLI S., и работи в сферата на Кладенци - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Campagnola Emilia, Италия.

 4. VENTURA VINCENZO

  Италия

  Предприятието VENTURA VINCENZO, и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Gela, Италия.

 5. GEOTECNICA PALAZZI - GIOMARELLI S.R.L.

  Италия

  Предприятието GEOTECNICA PALAZZI - GIOMARELLI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Почви - анализ, Услуги по турбинно сондиране, Почви - анализ, и Услуги по турбинно сондиране. Седалището му е в/ъв Chianciano Terme, Италия.

 6. PIGLI

  Италия

  Предприятието PIGLI, e Производител, и работи в сферата на Помпи. Освен това развива дейност и в сферата на Кладенци - конструкция, Услуги по турбинно сондиране, Кладенци - конструкция, и Услуги по турбинно сондиране. Седалището му е в/ъв Calenzano, Италия.

 7. SIGECO S.R.L.

  Италия

  Предприятието SIGECO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Nuoro, Италия.

 8. DELL'ORSO APPALTI S.R.L.

  Италия

  Предприятието DELL'ORSO APPALTI S.R.L., и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Camerano, Италия.

 1. GE.LA.MO.

  Италия

  Предприятието GE.LA.MO., e Производител, и работи в сферата на Полагане на основи - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Villar San Costanzo, Италия.

 2. PROSPEZIONI S.R.L.

  Италия

  Предприятието PROSPEZIONI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги, свързани със сондиране в открито море. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Montalto Uffugo, Италия.

 3. ALBANESE PERFORAZIONI S.R.L.

  Италия

  Предприятието ALBANESE PERFORAZIONI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Самосвални кошове. Освен това развива дейност и в сферата на Драги, Услуги по турбинно сондиране, Драги, и Услуги по турбинно сондиране. Седалището му е в/ъв Ripalimosani, Италия.

 4. DI PIETRO PERFORAZIONI S.R.L.

  Италия

  Предприятието DI PIETRO PERFORAZIONI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Полагане на основи - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Alba Adriatica, Италия.

 5. GEOCIPO S.R.L.

  Италия

  Предприятието GEOCIPO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Полагане на основи - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Solbiate Con Cagno, Италия.

 6. PILU PIETRINO

  Италия

  Предприятието PILU PIETRINO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Помпи. Освен това развива дейност и в сферата на Кладенци - конструкция, Услуги по турбинно сондиране, Кладенци - конструкция, и Услуги по турбинно сондиране. Седалището му е в/ъв Padru, Италия.

 7. LONGHI GIOVANNI E LORIS DI LONGHI GIOVANNI E C. S.N.C.

  Италия

  Предприятието LONGHI GIOVANNI E LORIS DI LONGHI GIOVANNI E C. S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кладенци - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Rio Saliceto, Италия.

 8. FORMATO ERNESTO

  Италия

  Предприятието FORMATO ERNESTO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кладенци - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Velletri, Италия.

 9. FERRARI SOIL S.R.L.

  Италия

  Предприятието FERRARI SOIL S.R.L., и работи в сферата на Разрушаване - изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Menconico, Италия.

 10. OBERTO S.R.L.

  Италия

  Предприятието OBERTO S.R.L., и работи в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Savigliano, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Услуги по турбинно сондиране - Внос износ

Брой резултати

636 Фирми