Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • формоване на каучук - машини

Резултати за

Формоване на каучук - машини - Внос износ

 1. PHILPLAST LTD.

  България

  Verified by europages badge

  Предприятието PHILPLAST LTD., e Производител, и работи в сферата на Формоване на каучук - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Прецизни форми, extrusion blow-molding, Прецизни форми, blow-molding machines, injection-molded articles, injection moulding, blow moulding plastic materials, assembling of plastic articles, и embedding of metal inserts linings. Седалището му е в/ъв Yagodovo, България.

 2. MAPLAN

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието MAPLAN, e Производител, и работи в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - машини и техника за индустрията, Формоване на каучук - машини, Каучук - машини и техника за индустрията, и Формоване на каучук - машини. Седалището му е в/ъв Chambery, Франция.

 3. HAITIAN INTERNATIONAL GERMANY GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието HAITIAN INTERNATIONAL GERMANY GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Формоване на каучук - машини. Седалището му е в/ъв Ebermannsdorf, Германия.

 4. QINGDAO XINCHENG YIMING RUBBER MACHINERY CO.,LTD

  Китай

  Предприятието QINGDAO XINCHENG YIMING RUBBER MACHINERY CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Формоване на каучук - машини. Седалището му е в/ъв Qingdao, Китай.

 5. MASCHINEN-HANDEL.EU

  Германия

  Предприятието MASCHINEN-HANDEL.EU, e Разпространител, и работи в сферата на Формоване на каучук - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Армирани пластмаси - изливане, Пластмасови материи - машини за индустрията, Леене под налягане на пластмаси - машини, Армирани пластмаси - изливане, и Пластмасови материи - машини за индустрията. Седалището му е в/ъв Schwaigern/stetten, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. MAPAG MASCHINEN AG

  Швейцария

  Предприятието MAPAG MASCHINEN AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Формоване на каучук - машини. Седалището му е в/ъв Bern, Швейцария.

 2. CHRISTMANN KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH SERVICE UND VERTRIEB BABYPLAST

  Германия

  Предприятието CHRISTMANN KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH SERVICE UND VERTRIEB BABYPLAST, e Търговец на едро, и работи в сферата на Формоване на каучук - машини. Седалището му е в/ъв Kierspe, Германия.

 3. ABDECT

  Мароко

  Предприятието ABDECT, e Производител, и работи в сферата на Формоване на каучук - машини. Освен това развива дейност и в сферата на rubber, и presses for vulcanizing rubber. Седалището му е в/ъв El Jadida, Мароко.

 4. QINGDAO ENCHENG RUBBER CO., LTD

  САЩ

  Предприятието QINGDAO ENCHENG RUBBER CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Формоване на каучук - машини. Освен това развива дейност и в сферата на machinery and equipment for moulding rubber, и machinery and equipment for mixing rubber. Седалището му е в/ъв Qingdao, САЩ.

 5. HANS ARNOLD GMBH

  Германия

  Предприятието HANS ARNOLD GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Формоване на каучук - машини, Plastic parts, Plastic parts for the automobile industry, Леене под налягане на пластмаси - машини, и Формоване на каучук - машини. Седалището му е в/ъв Mühlhausen, Германия.

 1. SILGEM S.R.L.

  Италия

  Предприятието SILGEM S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Формоване на каучук - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Rubber silicone seals, silicone, silicone membranes, и technical articles. Седалището му е в/ъв Val Della Torre, Италия.

 2. JETMOLD GMBH DEUTSCHLAND

  Германия

  Предприятието JETMOLD GMBH DEUTSCHLAND, e Производител, и работи в сферата на Формоване на каучук - машини. Освен това развива дейност и в сферата на injection moulding, tool manufacturing, и injection moulds. Седалището му е в/ъв Empfingen, Германия.

 1. KC KESICI TAKIM

  Турция

  Предприятието KC KESICI TAKIM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Формоване на каучук - машини. Освен това развива дейност и в сферата на cutting tools, drills, punches, и Mould components. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 2. SUZHOU BESTAR BLOW MOLDING MACHINERY CO.,LTD

  Китай

  Предприятието SUZHOU BESTAR BLOW MOLDING MACHINERY CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Раздуване на каучук и пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на Формоване на каучук - машини, Формоване на пластмаси, Армирани пластмаси - изливане, Прецизни форми, Формоване на каучук - машини, Формоване на пластмаси, Армирани пластмаси - изливане, и Прецизни форми. Седалището му е в/ъв Zhangjiagang City, Китай.

 3. INTERCARAT

  Франция

  Предприятието INTERCARAT, e Производител, и работи в сферата на Каучук - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и деривати, Формоване на каучук - машини, Каучук и деривати, Формоване на каучук - машини, и rubber membranes. Седалището му е в/ъв Duppigheim, Франция.

 4. BERND GRIGAT GMBH

  Германия

  Предприятието BERND GRIGAT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Формоване на каучук - машини, injection moulding of plastics, air purification plants, и Формоване на каучук - машини. Седалището му е в/ъв Pegnitz, Германия.

 5. FERROMATIK MILACRON GMBH

  Германия

  Предприятието FERROMATIK MILACRON GMBH, e Производител, и работи в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Формоване на каучук - машини, injection moulding of plastics, Формоване на каучук - машини, и moulding of plastic materials. Седалището му е в/ъв Malterdingen, Германия.

 6. WITTMANN BATTENFELD GMBH

  Австрия

  Предприятието WITTMANN BATTENFELD GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Формоване на каучук - машини, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Леене под налягане на пластмаси - машини, Формоване на каучук - машини, Поставяне на знаци и етикети - машини, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Kottingbrunn, Австрия.

 7. ROEMAC MAKINE

  Турция

  Предприятието ROEMAC MAKINE, e Производител, и работи в сферата на Формоване на каучук - машини. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 8. SUMMIT ENGINEERS AND CONSULTANTS PVT LTD

  Индия

  Предприятието SUMMIT ENGINEERS AND CONSULTANTS PVT LTD, e Производител, и работи в сферата на Формоване на каучук - машини. Седалището му е в/ъв Nashik, Индия.

 1. TIANJIN JINFAN MOULD CO., LTD.

  Китай

  Предприятието TIANJIN JINFAN MOULD CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Формоване на каучук - машини. Седалището му е в/ъв Tianjin, Китай.

 2. CEREN

  Турция

  Предприятието CEREN, e Производител, и работи в сферата на Формоване на каучук - машини. Освен това развива дейност и в сферата на moulding, machinery and equipment for moulding rubber, machinery and equipment for moulding rubber, и machines and equipment for molding rubber. Седалището му е в/ъв ISTANBUL, Турция.

 3. PROFILE DEFLASHING COMPOUNDS LTD (DIEBLAST)

  Обединеното кралство

  Предприятието PROFILE DEFLASHING COMPOUNDS LTD (DIEBLAST), e Производител, и работи в сферата на Формоване на каучук - машини. Седалището му е в/ъв ELLESMERE PORT, Обединеното кралство.

 4. DONGGUAN PALUM CO.,LTD

  Китай

  Предприятието DONGGUAN PALUM CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Формоване на каучук - машини. Седалището му е в/ъв Dongguan, Китай.

 5. AWM PLASTPACK AG

  Швейцария

  Предприятието AWM PLASTPACK AG, e Производител, и работи в сферата на Формоване на каучук - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Muri, Швейцария.

 6. KAIAO RAPID MANUFACTURING CO., LIMITED

  Китай

  Предприятието KAIAO RAPID MANUFACTURING CO., LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Формоване на каучук - машини. Седалището му е в/ъв ShenZhen City, Китай.

 7. DAYWELL MOULD CO., LTD

  Китай

  Предприятието DAYWELL MOULD CO., LTD, и работи в сферата на Формоване на каучук - машини. Освен това развива дейност и в сферата на cast mould design, и solid plastic bars. Седалището му е в/ъв Shenzhen, Китай.

 8. CME

  Франция

  Предприятието CME, e Подизпълнител, и работи в сферата на Формоване на каучук - машини. Седалището му е в/ъв Compiegne, Франция.

 9. ZHEJIANG ZHONGYA INDUSTRIAL CO., LTD

  Китай

  Предприятието ZHEJIANG ZHONGYA INDUSTRIAL CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Формоване на каучук - машини. Седалището му е в/ъв Taizhou, Китай.

 10. UNI-TOOLING CO,.LTD

  Китай

  Предприятието UNI-TOOLING CO,.LTD, e Производител, и работи в сферата на Формоване на каучук - машини. Седалището му е в/ъв Shenzhen, Китай.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Формоване на каучук - машини - Внос износ

Брой резултати

8605 Фирми

Категория