Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • хладилен транспорт - съоръжения

Резултати за

Хладилен транспорт - съоръжения - Внос износ

 1. TRANSPORT FRANGEŽ D.O.O.

  Словения

  Verified by europages badge

  Предприятието TRANSPORT FRANGEŽ D.O.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Международен търговски пътен транспорт, Пътен транспорт - организация, Международна спедиция, Международен товарен транспорт, Хладилен транспорт, Хладилен транспорт - съоръжения, Международен търговски пътен транспорт, Пътен транспорт - организация, и Международна спедиция. Седалището му е в/ъв Cirkovce, Словения.

 2. COOLINGVANS GMBH & CO. KG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието COOLINGVANS GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хладилен транспорт - съоръжения. Седалището му е в/ъв Kornwestheim, Германия.

 3. OZ LOGISTIQUE

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието OZ LOGISTIQUE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Рафтове за складиране. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилен транспорт, Хладилен транспорт - съоръжения, Хладилен транспорт, и Хладилен транспорт - съоръжения. Седалището му е в/ъв Pontarlier, Франция.

 4. PRIVATE ENTERPRISE "ARSK-SERVICE"

  Беларус

  Предприятието PRIVATE ENTERPRISE "ARSK-SERVICE", e Търговец на едро, и работи в сферата на Хладилен транспорт - съоръжения. Седалището му е в/ъв Minsk, Беларус.

 5. CRS MOBILE COLD STORAGE

  Обединеното кралство

  Предприятието CRS MOBILE COLD STORAGE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хладилен транспорт - съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на continuous blast freezers, thawing cabinets for commercial use, и refrigerated containers for storage. Седалището му е в/ъв Maulden, Обединеното кралство.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. WESSINGTON CRYOGENICS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието WESSINGTON CRYOGENICS LTD, e Multi-Category, и работи в сферата на Хладилен транспорт - съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Превози при установена температура, refrigerated tanks, cargo transport by refrigeration vessel, refrigerated containers for storage, и Превози при установена температура. Седалището му е в/ъв Houghton Le Spring, Обединеното кралство.

 2. SOCIETE DE TRANSPORT FRIGORIFIQUE VILLENEUVOIS

  Франция

  Предприятието SOCIETE DE TRANSPORT FRIGORIFIQUE VILLENEUVOIS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилен транспорт - съоръжения, road hauliers, Хладилен транспорт - съоръжения, и cargo transport by refrigeration vessel. Седалището му е в/ъв Villeneuve Sur Lot, Франция.

 3. GADEGREJ

  Дания

  Предприятието GADEGREJ, e Търговец на едро, и работи в сферата на Наем на промишлени съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилен транспорт - съоръжения, Diesel generator unit, renewable energy sources, Хладилен транспорт - съоръжения, и solar-powered electricity generators. Седалището му е в/ъв København K, Дания.

 4. GIORGIO S.R.L.

  Италия

  Предприятието GIORGIO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хладилен транспорт - съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на international transport agency, и wooden articles for warehousing and transport. Седалището му е в/ъв Colliano, Италия.

 5. ERRAIHANI TRANS

  Мароко

  Предприятието ERRAIHANI TRANS, e Разпространител, и работи в сферата на Пътен транспорт - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Международен търговски пътен транспорт, Хладилен транспорт - съоръжения, transport company, national transport, Международен търговски пътен транспорт, и Хладилен транспорт - съоръжения. Седалището му е в/ъв Ait Melloul, Мароко.

 1. EMERSON CLIMATE TECHNOLOGIES GMBH

  Германия

  Предприятието EMERSON CLIMATE TECHNOLOGIES GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хладилен транспорт - съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на refrigerating system and equipment compressors, и liquefaction machines. Седалището му е в/ъв Aachen, Германия.

 2. VEBABOX GMBH

  Германия

  Предприятието VEBABOX GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хладилен транспорт - съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на refrigerated motor vehicles, cooling trolleys, и refrigerated tanks for goods storage. Седалището му е в/ъв Kleve, Германия.

 1. MEYER QUICK SERVICE LOGISTICS GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието MEYER QUICK SERVICE LOGISTICS GMBH & CO. KG, e Разпространител, и работи в сферата на Брокери - опции. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилен транспорт - съоръжения, Хладилен транспорт - съоръжения, Supply chain execution, и Refrigerated transports. Седалището му е в/ъв Friedrichsdorf, Германия.

 2. POMMIER FURGOCAR SRL

  Италия

  Предприятието POMMIER FURGOCAR SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хладилен транспорт - съоръжения. Седалището му е в/ъв Reggio Emilia, Италия.

 3. NINGBO SPARK IMPORT AND EXPORT CO.LTD

  Китай

  Предприятието NINGBO SPARK IMPORT AND EXPORT CO.LTD, e Производител, и работи в сферата на Хладилен транспорт - съоръжения. Седалището му е в/ъв Ningbo, Китай.

 4. BINGO TRANS

  Белгия

  Предприятието BINGO TRANS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хладилен транспорт - съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Превози при установена температура, refrigerated transport, и Превози при установена температура. Седалището му е в/ъв Sint-Katelijne-Waver, Белгия.

 5. ICE CONCEPT

  Белгия

  Предприятието ICE CONCEPT, e Разпространител, и работи в сферата на Хладилен транспорт - съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Refrigerated trucks, и refrigerated trailers. Седалището му е в/ъв Herstal, Белгия.

 6. APPLIC FROID

  Франция

  Предприятието APPLIC FROID, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хладилен транспорт - съоръжения. Седалището му е в/ъв Begles, Франция.

 7. CARRIER TRANSICOLD BELGIUM

  Белгия

  Предприятието CARRIER TRANSICOLD BELGIUM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилен транспорт - съоръжения, Хладилен транспорт - съоръжения, и mobile air-conditioning. Седалището му е в/ъв Gent, Белгия.

 8. GIRTEKA LOGISTICS

  Литва

  Предприятието GIRTEKA LOGISTICS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хладилен транспорт - съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Temperature-controlled lorries, и Utility vehicles. Седалището му е в/ъв Vilnius, Литва.

 1. CEMAFROID

  Франция

  Предприятието CEMAFROID, и работи в сферата на Хладилен транспорт - съоръжения. Седалището му е в/ъв Fresnes, Франция.

 2. BKL SPEDITION GMBH

  Германия

  Предприятието BKL SPEDITION GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хладилен транспорт - съоръжения. Седалището му е в/ъв Lübeck, Германия.

 3. TCB 35

  Франция

  Предприятието TCB 35, и работи в сферата на Хладилен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилен транспорт - съоръжения, и Хладилен транспорт - съоръжения. Седалището му е в/ъв Pancé, Франция.

 4. THERMO-TRANSIT DANMARK A/S

  Дания

  Предприятието THERMO-TRANSIT DANMARK A/S, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хладилен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилен транспорт - съоръжения, и Хладилен транспорт - съоръжения. Седалището му е в/ъв Middelfart, Дания.

 5. STEE

  Франция

  Предприятието STEE, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилен транспорт - съоръжения, и Хладилен транспорт - съоръжения. Седалището му е в/ъв Saint-Étienne, Франция.

 6. SCOP CARROSSERIE CAZAUX

  Франция

  Предприятието SCOP CARROSSERIE CAZAUX, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилен транспорт - съоръжения, и Хладилен транспорт - съоръжения. Седалището му е в/ъв Saint Vincent De Paul, Франция.

 7. DURAFROID SA

  Франция

  Предприятието DURAFROID SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилен транспорт - съоръжения, и Хладилен транспорт - съоръжения. Седалището му е в/ъв Guereins, Франция.

 8. SBR

  Франция

  Предприятието SBR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хладилен транспорт - съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Полуремаркета за промишлени превозни средства, и Полуремаркета за промишлени превозни средства. Седалището му е в/ъв Hillion, Франция.

 9. FROST SERWIS

  Полша

  Предприятието FROST SERWIS, e Подизпълнител, и работи в сферата на Хладилен транспорт - съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на refrigerated transport, и truck repair shops. Седалището му е в/ъв Słubice, Полша.

 10. FRIGOBLOCK GROSSKOPF GMBH

  Германия

  Предприятието FRIGOBLOCK GROSSKOPF GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилен транспорт - съоръжения, и Хладилен транспорт - съоръжения. Седалището му е в/ъв Essen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хладилен транспорт - съоръжения - Внос износ

Брой резултати

1155 Фирми