• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • черна металургия и леярство - машини и инсталации

Резултати за

Черна металургия и леярство - машини и инсталации - Внос износ

 1. NURER MAKINA LTD STI

  Турция

  Verified by europages badge

  Предприятието NURER MAKINA LTD STI, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации, Валцовъчни машини - машини и инсталации, Фрезоване на стомани и метали, Стомани и метали - машинно обработване, Огъване на стомани и метали, automatic packaging machinery, CNC milling, Черна металургия и леярство - машини и инсталации, и special steels for molds. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 2. IPP SRL

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието IPP SRL, e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на plants and machinery for producing round metal bars, metal structures for horse stables, metal cooling lines, manufacture of machines for the steel industry, repairs to steel industry tools, modernisation of steel manufacturing equipment, и mechanical structural steelwork. Седалището му е в/ъв Cividate Camuno, Италия.

 3. ORKUN MAKINE IMALAT SAN. TIC LTD. ŞTI.

  Турция

  Предприятието ORKUN MAKINE IMALAT SAN. TIC LTD. ŞTI., e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Metals - casting machines, hammer mills, circular screens, и hopper conveyors. Седалището му е в/ъв Tekirdag, Турция.

 4. KÜTTNER GMBH&CO.KG

  Германия

  Предприятието KÜTTNER GMBH&CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Essen, Германия.

 5. THERMOMELT SRL

  Италия

  Предприятието THERMOMELT SRL, e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени пещи и огнища, smoke extraction, industrial systems, Промишлени пещи и огнища, и industrial furnaces. Седалището му е в/ъв Brescia, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. CONTE METAL MEC S.R.L.

  Италия

  Предприятието CONTE METAL MEC S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Товаро-разтоварни транспортни колички, lifting equipment, Coil handling, Товаро-разтоварни транспортни колички, и goods handling grippers. Седалището му е в/ъв Montebelluna, Италия.

 2. SBM-IRFI S.R.L.

  Италия

  Предприятието SBM-IRFI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Промишлени електрически пещи, Пещи за термообработка, metallurgy furnaces, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Промишлени електрически пещи, и Пещи за термообработка. Седалището му е в/ъв Pian Camuno, Италия.

 3. TECHNOLOGIJA, UAB

  Литва

  Предприятието TECHNOLOGIJA, UAB, e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Kaunas, Литва.

 4. SBM-IRFI S.R.L.

  Италия

  Предприятието SBM-IRFI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Промишлени електрически пещи, Пещи за термообработка, metallurgy furnaces, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Промишлени електрически пещи, и Пещи за термообработка. Седалището му е в/ъв Pian Camuno, Италия.

 5. HIRSCHEIDER GMBH

  Германия

  Предприятието HIRSCHEIDER GMBH, e Multi-Category, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Металургия - машини и инсталации, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металургия - машини и инсталации, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Ellwangen, Германия.

 1. YUDO GERMANY GMBH

  Германия

  Предприятието YUDO GERMANY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв L.-Echterdingen / Stuttgart, Германия.

 2. ACQUISITIE BELIË

  Белгия

  Предприятието ACQUISITIE BELIË, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Машини и техника за строителство на пътища, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Машини и техника за строителство на пътища, construction vehicles, и Machines for the construction industry. Седалището му е в/ъв Maasmechelen, Белгия.

 1. TEKNOKOL A.S

  Турция

  Предприятието TEKNOKOL A.S, e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 2. ASYA DÖKÜM

  Турция

  Предприятието ASYA DÖKÜM, e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 3. CM SWISS SAGL

  Швейцария

  Предприятието CM SWISS SAGL, e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на trading. Седалището му е в/ъв Lugano, Швейцария.

 4. FAB - FUNDIÇÃO DE ALUMÍNIOS DE BRAGA, LDA

  Португалия

  Предприятието FAB - FUNDIÇÃO DE ALUMÍNIOS DE BRAGA, LDA, e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на aluminium casting. Седалището му е в/ъв Braga, Португалия.

 5. ALBINO GUIMARAES DA SILVA, LDA

  Португалия

  Предприятието ALBINO GUIMARAES DA SILVA, LDA, e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Gearboxes. Седалището му е в/ъв Vilar Vcd, Португалия.

 6. INTER IMEX SERVICE & ONDERHOUD

  Холандия

  Предприятието INTER IMEX SERVICE & ONDERHOUD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари, machine tool maintenance for sheet metal machining, precision nibbling machines and punching machines for metalworking, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

 7. MARCHANDISE

  Белгия

  Предприятието MARCHANDISE, e Разпространител, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за строителство на пътища, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Специални превозни средства - конструкция и съоръжения, Всъдеходи, Машини и техника за строителство на пътища, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Специални превозни средства - конструкция и съоръжения, и Всъдеходи. Седалището му е в/ъв Clermont-Sous-Huy, Белгия.

 8. KARNAT-INSTAL TADEUSZ KARNAT

  Полша

  Предприятието KARNAT-INSTAL TADEUSZ KARNAT, e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Леярни - машини и инсталации, Метали - машини и техника, Леярни - машини и инсталации, и Метали - машини и техника. Седалището му е в/ъв Nisko, Полша.

 1. BONNE TRADING

  Белгия

  Предприятието BONNE TRADING, e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за строителство на пътища, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Машини и техника за строителство на пътища, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и industrial ladders. Седалището му е в/ъв Destelbergen, Белгия.

 2. DANIEL

  Франция

  Предприятието DANIEL, e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена кинкалерия, Търговия с металургични изделия, Промишлена кинкалерия, industrial supplies, iron materials, и Търговия с металургични изделия. Седалището му е в/ъв Jaux, Франция.

 3. RIVA ACIER SA

  Франция

  Предприятието RIVA ACIER SA, e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Заварени решетки, и Заварени решетки. Седалището му е в/ъв Gargenville, Франция.

 4. AS METALS TECHNOLOGIES

  Швейцария

  Предприятието AS METALS TECHNOLOGIES, e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Lugano, Швейцария.

 5. SMYRNA CASTING IC VE DIS TICARET LIMITED SIRKETI

  Турция

  Предприятието SMYRNA CASTING IC VE DIS TICARET LIMITED SIRKETI, e Производител, и работи в сферата на Леене на алуминий. Освен това развива дейност и в сферата на Стоманолеярство, Черна металургия и леярство - машини и инсталации, Стоманолеярство, grey iron casting, sferoid iron casting, и Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Izmir Karsiyaka, Турция.

 6. FEROTEC FRANCE

  Франция

  Предприятието FEROTEC FRANCE, e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване, Неръждаеми стомани, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - формоване и нарязване, Неръждаеми стомани, Стомани и метали - машинно обработване, и metal drilling. Седалището му е в/ъв Grand-Fougeray, Франция.

 7. STRABLA SRL

  Италия

  Предприятието STRABLA SRL, e Производител, и работи в сферата на Металургия и черна металургия - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации, Обща механика - работа с материали на клиента, machines for working bars, sections and pipes, Черна металургия и леярство - машини и инсталации, и Обща механика - работа с материали на клиента. Седалището му е в/ъв Cologne, Италия.

 8. BEPAR MÜHENDISLIK

  Турция

  Предприятието BEPAR MÜHENDISLIK, e Производител, и работи в сферата на Чугун - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации, brass accessories, Черна металургия и леярство - машини и инсталации, и heads. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 9. MERGER

  Франция

  Предприятието MERGER, e Производител, и работи в сферата на Скоростни вариатори и редуктори на обороти. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации, lifting accessories, leavening cabinets, и Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Corbas, Франция.

 10. BÖHLER-UDDEHOLM DEUTSCHLAND GMBH

  Германия

  Предприятието BÖHLER-UDDEHOLM DEUTSCHLAND GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Инструментални стомани, Стомани, systems and machinery for heat treating metals, Инструментални стомани, и stainless steel. Седалището му е в/ъв Düsseldorf, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Черна металургия и леярство - машини и инсталации - Внос износ

Брой резултати

753 Фирми