• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ - Швейцария

Швейцария
  1. SWIPKO IMPORT/EXPORT

    Швейцария

    Предприятието SWIPKO IMPORT/EXPORT, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на mango, basmati rice, и processed dry fruits. Седалището му е в/ъв St. Gallen, Швейцария.

  2. BIOLOGISCHE OBSTSPEZIALITÄTEN

    Швейцария

    Предприятието BIOLOGISCHE OBSTSPEZIALITÄTEN, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Замразени и дълбоко замразени продукти, Плодови консерви и конфитюри, Плодове, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Замразени и дълбоко замразени продукти, и Плодови консерви и конфитюри. Седалището му е в/ъв Neukirch, Швейцария.

  3. RUMO PRIMEURS SA

    Швейцария

    Предприятието RUMO PRIMEURS SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв La Tour-De-Trême, Швейцария.

  4. SAI TRADER GMBH

    Швейцария

    Предприятието SAI TRADER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fresh fish, и fresh flowers. Седалището му е в/ъв Turgi, Швейцария.

  5. PEPEROLLI GMBH

    Швейцария

    Предприятието PEPEROLLI GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BANADO AG

    Швейцария

    Предприятието BANADO AG, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pratteln, Швейцария.

  2. LOR. GIURIANI AG

    Швейцария

    Предприятието LOR. GIURIANI AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Castasegna, Швейцария.

  3. FRESHBOX SWITZERLAND GMBH

    Швейцария

    Предприятието FRESHBOX SWITZERLAND GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

  4. ASIAWAY AG

    Швейцария

    Предприятието ASIAWAY AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

  5. BÖHLER GEMÜSE - SALAT.CH

    Швейцария

    Предприятието BÖHLER GEMÜSE - SALAT.CH, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Tägerwilen, Швейцария.

  1. INTEC AG

    Швейцария

    Предприятието INTEC AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Worb, Швейцария.

  2. FHL FRUCHT HANDEL LOGISTIK KURT CADOSCH

    Швейцария

    Предприятието FHL FRUCHT HANDEL LOGISTIK KURT CADOSCH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Chur, Швейцария.

  1. CEDAR CENTRE DE DÉVELOPPEMENT ET D'ANIMATION RURALE

    Швейцария

    Предприятието CEDAR CENTRE DE DÉVELOPPEMENT ET D'ANIMATION RURALE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Хранeнe - внос-износ, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Земеделие - внос-износ, foodstuffs - import/export, Хранeнe - внос-износ, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Biel / Bienne, Швейцария.

  2. EGGER GEMÜSEBAU

    Швейцария

    Предприятието EGGER GEMÜSEBAU, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bürglen, Швейцария.

  3. MASSEREY FRUITS SA

    Швейцария

    Предприятието MASSEREY FRUITS SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Saxon, Швейцария.

  4. FRÈRES BESSARD - JOSY ET YVAN BESSARD

    Швейцария

    Предприятието FRÈRES BESSARD - JOSY ET YVAN BESSARD, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Riddes, Швейцария.

  5. FRUTSERVICE

    Швейцария

    Предприятието FRUTSERVICE, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lotzwil, Швейцария.

  6. BARDINI + KELLER AG

    Швейцария

    Предприятието BARDINI + KELLER AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Gossau, Швейцария.

  7. CORTESI AG

    Швейцария

    Предприятието CORTESI AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Schaffhausen, Швейцария.

  8. BANFI & CO SA

    Швейцария

    Предприятието BANFI & CO SA, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Locarno, Швейцария.

  1. VENZI & PAGANINI AG

    Швейцария

    Предприятието VENZI & PAGANINI AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

  2. RUDOLF REUST AG

    Швейцария

    Предприятието RUDOLF REUST AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

  3. WERNER KÜHNE AG

    Швейцария

    Предприятието WERNER KÜHNE AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Fahrwangen, Швейцария.

  4. ERNST GYGLI AG

    Швейцария

    Предприятието ERNST GYGLI AG, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Näfels, Швейцария.

  5. BIOGEMÜSE MAURER & CO

    Швейцария

    Предприятието BIOGEMÜSE MAURER & CO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Diessbach B. Büren, Швейцария.

  6. FRUTEGA GASTRO SERVICE GMBH

    Швейцария

    Предприятието FRUTEGA GASTRO SERVICE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Winterthur, Швейцария.

  7. PPO-SERVICES AG

    Швейцария

    Предприятието PPO-SERVICES AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Olten, Швейцария.

  8. SATORI SA

    Швейцария

    Предприятието SATORI SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Пресни зеленчуци, Плодове, Цитрусови култури, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Пресни зеленчуци, Плодове, Цитрусови култури, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Aclens, Швейцария.

  9. HPW AG

    Швейцария

    Предприятието HPW AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Aarau, Швейцария.

  10. FRUCTINVEST SA

    Швейцария

    Предприятието FRUCTINVEST SA, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Saxon, Швейцария.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно