• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранителна промишленост- разни производства - машини и техника

Резултати за

Хранителна промишленост- разни производства - машини и техника - Швейцария

Швейцария
  1. SRDM SARL

    Швейцария

    Предприятието SRDM SARL, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на construction of pipes and tubing, и construction of piping systems. Седалището му е в/ъв Porrentruy, Швейцария.

  2. SERVICE EQUIPEMENT WESCHER SA

    Швейцария

    Предприятието SERVICE EQUIPEMENT WESCHER SA, e Разпространител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Petit-Lancy, Швейцария.

  3. JÄGGI/GÜNTNER (SCHWEIZ) AG

    Швейцария

    Предприятието JÄGGI/GÜNTNER (SCHWEIZ) AG, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, и Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Седалището му е в/ъв Trimbach, Швейцария.

  4. ELOMEC GMBH

    Швейцария

    Предприятието ELOMEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Rheineck, Швейцария.

  5. EXXTRA PACK GMBH

    Швейцария

    Предприятието EXXTRA PACK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Fahrweid, Швейцария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. STOCKER SYSTEMS AG

    Швейцария

    Предприятието STOCKER SYSTEMS AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Sissach, Швейцария.

  2. F&F KÜCHENSYSTEME GMBH

    Швейцария

    Предприятието F&F KÜCHENSYSTEME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ostermundigen, Швейцария.

  3. HOSTETTLER & CO AG

    Швейцария

    Предприятието HOSTETTLER & CO AG, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Belp, Швейцария.

  4. SCHLENKER AG

    Швейцария

    Предприятието SCHLENKER AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Промишлено почистване - машини, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Hinwil, Швейцария.

  5. HIPROJEKT AG

    Швейцария

    Предприятието HIPROJEKT AG, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Aadorf, Швейцария.

  1. ROMARTI-SERVICE GMBH

    Швейцария

    Предприятието ROMARTI-SERVICE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Wallenbuch, Швейцария.

  2. TETAS AG

    Швейцария

    Предприятието TETAS AG, e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Амбалаж и опаковане - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Auenstein, Швейцария.

  1. HAGMANN MASCHINENBAU AG

    Швейцария

    Предприятието HAGMANN MASCHINENBAU AG, e Производител, и работи в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Selzach, Швейцария.

  2. EGLI AG MASCHINEN- UND APPARATEBAU BÜTSCHWIL

    Швейцария

    Предприятието EGLI AG MASCHINEN- UND APPARATEBAU BÜTSCHWIL, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bütschwil, Швейцария.

  3. BOMAG PROZESS- UND VERPACKUNGSMASCHINEN

    Швейцария

    Предприятието BOMAG PROZESS- UND VERPACKUNGSMASCHINEN, e Разпространител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Амбалаж и опаковане - машини и техника. Седалището му е в/ъв Burgdorf, Швейцария.

  4. UNIGROUP AG

    Швейцария

    Предприятието UNIGROUP AG, e Разпространител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Машини и техника за фармацевтичната промишленост, Поставяне на знаци и етикети - машини, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Машини и техника за фармацевтичната промишленост, и Поставяне на знаци и етикети - машини. Седалището му е в/ъв Aesch, Швейцария.

  5. CHROMBOX.CH

    Швейцария

    Предприятието CHROMBOX.CH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Zug, Швейцария.

  6. ABRAXAS INVESTMENTS GP GMBH

    Швейцария

    Предприятието ABRAXAS INVESTMENTS GP GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Neerach, Швейцария.

  7. VISVAL AG

    Швейцария

    Предприятието VISVAL AG, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Düdingen, Швейцария.

  8. BAWACO AG

    Швейцария

    Предприятието BAWACO AG, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bern, Швейцария.

  1. JETSOLUTIONS SA

    Швейцария

    Предприятието JETSOLUTIONS SA, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Миксери и машини за стриване за хранителната промишленост, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Машини и техника за фармацевтичната промишленост, Поставяне на знаци и етикети - машини, Миксери и машини за стриване за хранителната промишленост, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Машини и техника за фармацевтичната промишленост, и Поставяне на знаци и етикети - машини. Седалището му е в/ъв Rossens, Швейцария.

  2. TOLTABEX AG

    Швейцария

    Предприятието TOLTABEX AG, e Разпространител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Пластмаси - опаковки, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Амбалаж и опаковане - машини и техника, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Wernetshausen, Швейцария.

  3. ITECH AG

    Швейцария

    Предприятието ITECH AG, e Разпространител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Rotkreuz, Швейцария.

  4. QUALINOX AG

    Швейцария

    Предприятието QUALINOX AG, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Електричество - строителни работи, Проектантски бюра - ПГС, Архитектура - проектантски бюра, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Електричество - строителни работи, Проектантски бюра - ПГС, и Архитектура - проектантски бюра. Седалището му е в/ъв Vordemwald, Швейцария.

  5. SWISS TRADE VISION GRAF

    Швейцария

    Предприятието SWISS TRADE VISION GRAF, e Разпространител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Nänikon, Швейцария.

  6. LIEBERHERR AG, EDELSTAHL-APPARATEBAU

    Швейцария

    Предприятието LIEBERHERR AG, EDELSTAHL-APPARATEBAU, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Hefenhofen, Швейцария.

  7. STEGRA ONLINE HANDEL STEIGER

    Швейцария

    Предприятието STEGRA ONLINE HANDEL STEIGER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пластмаси - опаковки, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Turbenthal, Швейцария.

  8. VAPLAN GMBH GROSSKÜCHENPLANUNG

    Швейцария

    Предприятието VAPLAN GMBH GROSSKÜCHENPLANUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Therwil, Швейцария.

  9. GRAPHILAND AG

    Швейцария

    Предприятието GRAPHILAND AG, e Разпространител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Амбалаж и опаковане - машини и техника, и Поставяне на знаци и етикети - машини. Седалището му е в/ъв Wallisellen, Швейцария.

  10. BLANCO PROFESSIONAL GMBH + CO KG, ZWEIGNIEDERLASSUNG SCHWEIZ, CATERING

    Швейцария

    Предприятието BLANCO PROFESSIONAL GMBH + CO KG, ZWEIGNIEDERLASSUNG SCHWEIZ, CATERING, e Разпространител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Rotkreuz, Швейцария.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хранителна промишленост- разни производства - машини и техника - Швейцария

Брой резултати

112 Фирми

Категория