Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • щамповане на текстилни тъкани - машини и техника

Резултати за

Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника - Внос износ

 1. COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL

  Испания

  Verified by europages badge

  Предприятието COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Фабрични шевни машини и аксесоари, Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, industrial textile machine supplies and accessories, и Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Esparreguera-Barcelona, Испания.

 2. FUCHS GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието FUCHS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Geretsried, Германия.

 3. GRAPHIC INVEST & CONSULT

  Белгия

  Verified by europages badge

  Предприятието GRAPHIC INVEST & CONSULT, e Разпространител, и работи в сферата на Сериграфия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Печатарски преси, Офсетови печатарски машини, Печатане и подвързване - пособия, Печатане - пособия, Подвързване - пособия, Сериграфия - помощни материали, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Флокаж на текстилните тъкани - машини и техника, и Печатане. Седалището му е в/ъв Pontillas, Белгия.

 4. BELTEX DISTRIBUTION

  Белгия

  Verified by europages badge

  Предприятието BELTEX DISTRIBUTION, e Разпространител, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Технически текстил за промишлена употреба, Печатане - пособия, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Технически текстил за промишлена употреба, Печатане - пособия, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, digital printing medium, polyester textile, и biodegradable tarpaulin. Седалището му е в/ъв Mont-Saint-Guibert, Белгия.

 5. SIMON GMBH

  Германия

  Предприятието SIMON GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Wyhl, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. DIFERRO MAKINA SAN.VE TIC.LTD ŞTI.

  Турция

  Предприятието DIFERRO MAKINA SAN.VE TIC.LTD ŞTI., e Производител, и работи в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. MULTI-PLOT EUROPE GMBH

  Германия

  Предприятието MULTI-PLOT EUROPE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кроячни машини, текстил. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Мастила, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Мастила, CAD applications for cutting, и electronic tintometers. Седалището му е в/ъв Bad Emstal, Германия.

 3. SHENZHEN SHENHUA PRINTING EQUIPMENT TECHNOLOGY CO., LTD

  Китай

  Предприятието SHENZHEN SHENHUA PRINTING EQUIPMENT TECHNOLOGY CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Shenzhen, Китай.

 4. TISSUS PRINT

  Франция

  Предприятието TISSUS PRINT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Cuers, Франция.

 5. ACM

  Белгия

  Предприятието ACM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Щамповане на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, textile industry, promotional prints, и communication agency. Седалището му е в/ъв St-Truiden, Белгия.

 1. BEE BRANDED

  Обединеното кралство

  Предприятието BEE BRANDED, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Long Eaton, Nottingham, Обединеното кралство.

 2. ADELCO SCREEN PROCESS LTD.

  Обединеното кралство

  Предприятието ADELCO SCREEN PROCESS LTD., e Производител, и работи в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bordon, Обединеното кралство.

 1. COMHAIRE INTERNATIONAL

  Белгия

  Предприятието COMHAIRE INTERNATIONAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Кроячни машини, текстил, Флокаж на текстилните тъкани - машини и техника, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Кроячни машини, текстил, Флокаж на текстилните тъкани - машини и техника, и machines for treating and finishing textile fibres. Седалището му е в/ъв Gent, Белгия.

 2. EMF TEXTIELDRUKKERIJ

  Белгия

  Предприятието EMF TEXTIELDRUKKERIJ, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани, Сериграфия върху текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Сериграфия върху текстилни тъкани, textile marking, и graphical creation. Седалището му е в/ъв Deinze, Белгия.

 3. JESYPRINT

  Белгия

  Предприятието JESYPRINT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, textile marking, и labels for offset printing. Седалището му е в/ъв Herselt, Белгия.

 4. MARQUET S.T.P

  Белгия

  Предприятието MARQUET S.T.P, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, silkscreen printing on cotton, serigraphy, и personalizing objects. Седалището му е в/ъв Arlon, Белгия.

 5. NINGBO CREDIT OCEAN MACHINERY & ELECTRON CO., LTD

  Китай

  Предприятието NINGBO CREDIT OCEAN MACHINERY & ELECTRON CO., LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Пресукване и предене - машини и техника, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Пресукване и предене - машини и техника, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ningbo, Китай.

 6. MIMAKI DEUTSCHLAND GMBH

  Германия

  Предприятието MIMAKI DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, inkjet file printing, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, cutting machines and equipment for the clothing industry, и ink-jet printer. Седалището му е в/ъв Herrsching, Германия.

 7. MULTI PRINT

  Белгия

  Предприятието MULTI PRINT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Щамповане на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, offset printing machines, screen printing for clothing, и foil-stamping. Седалището му е в/ъв Mons, Белгия.

 8. DV TEXTILES

  Белгия

  Предприятието DV TEXTILES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, restaurant and institution workwear rental, work apparel printing, и technical work clothes. Седалището му е в/ъв Aubel, Белгия.

 1. LECTRA SA

  Франция

  Предприятието LECTRA SA, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Технически текстил, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Технически текстил, compound materials, и cadm design. Седалището му е в/ъв Cestas, Франция.

 2. FRANCE TEINTURE

  Франция

  Предприятието FRANCE TEINTURE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване на текстилни тъкани, и Боядисване на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Troyes, Франция.

 3. L'ATELIER DU TOTE BAG

  Франция

  Предприятието L'ATELIER DU TOTE BAG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Boulogne-Billancourt, Франция.

 4. DP SOLUTIONS GMBH CO. KG

  Германия

  Предприятието DP SOLUTIONS GMBH CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Мастила. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Flexo direct printing, Label printing systems, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, и sheeting lines. Седалището му е в/ъв Renchen, Германия.

 5. KLISJEE CREATIEF

  Белгия

  Предприятието KLISJEE CREATIEF, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани, Бродерии, Щамповане на текстилни тъкани, Бродерии, banners, и photography. Седалището му е в/ъв Aalst, Белгия.

 6. CREDECO

  Белгия

  Предприятието CREDECO, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани, Рекламна сериграфия, Щамповане на текстилни тъкани, Рекламна сериграфия, articles and items for advertising and promotions, и personalizing objects. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

 7. IMPRIM'SPORT

  Белгия

  Предприятието IMPRIM'SPORT, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, posters, advertising stickers, и commercial printed matter. Седалището му е в/ъв Franc Waret (fernelmont), Белгия.

 8. HASSOPRINT

  Белгия

  Предприятието HASSOPRINT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Щамповане на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Цифрово печатане, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, и Цифрово печатане. Седалището му е в/ъв Hasselt, Белгия.

 9. NEGOCEPT

  Франция

  Предприятието NEGOCEPT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантски услуги за фирми, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Консултантски услуги за фирми, и Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв La Seyne-Sur-Mer, Франция.

 10. FHU THIEL

  Полша

  Предприятието FHU THIEL, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на metal wire articles. Седалището му е в/ъв Kleszczow, Полша.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника - Внос износ

Брой резултати

1093 Фирми

Категория