• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • счетоводство- ревизьори- попечители

Резултати за

Счетоводство- ревизьори- попечители - Внос износ

  1. J10 CONSULTING

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието J10 CONSULTING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги за фирми. Освен това развива дейност и в сферата на Събиране на дългове, Счетоводство, ревизьори, попечители, Събиране на дългове, и Счетоводство, ревизьори, попечители. Седалището му е в/ъв Saint-Mande, Франция.

  2. CABINET HIVE

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието CABINET HIVE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Освен това развива дейност и в сферата на Данъчни експерти, и Данъчни експерти. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

  3. EXPERTISE COMPTABLE ET AUDIT DE TOULOUSE

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието EXPERTISE COMPTABLE ET AUDIT DE TOULOUSE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Освен това развива дейност и в сферата на accounting consulting, accountants, accounting and financial planning, Bookkeeping, accounting for professionals, business accounts management, job accounting, и accounts management. Седалището му е в/ъв Labège, Франция.

  4. MINCHEV CONSULTING GROUP

    България

    Minchev Consulting Group provides professional bookkeeping services and related services to domestic and foreign companies and individuals. Our accounting company offers strictly individual approach towards each client, following the corporate culture spirit and high level of business ethics. Our corporate policy is based on quality and efficiency in full compliance with the national and international accounting & tax regulations. Our attitude towards our work with clients is like working with our colleagues. We improve their competencies and leadership skills at every level and every opportunity. We aim to achieve a strong mutual business relation with our clients and to help them afford success by responding to their needs and keeping confidentiality at all times. We can proudly say that Minchev Consulting Group is a symbol of high quality, professionalism, independence and ethics to clients, the professional society and government institutions.

  5. NORMA DORS

    България

    Норма Дорс е счетоводна къща в град София. Екипът ни има богат практически опит в регистрацията на фирми, счетоводството и счетоводните услуги, финансовите консултации, осигуряването и животозастраховането. Счетоводна къща Норма Дорс предлага следните услуги: регистрация на фирма (регистрация на ЕООД, регистрация на ООД, регистрация на ЕТ), регистрация по ДДС (на нови фирми, както и на физически лица и фирми, които подлежат на задължителна регистрация), абонаментно счетоводно обслужване, годишно счетоводно приключване (за фирми и лица без договор за абонаментно счетоводно обслужване), управление на личен състав и работни заплати, данъчна защита, административни счетоводни услуги, животозастраховане и др.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GBALANCE

    България

    Джи Баланс, услугата на Джи Ел Би България за счетоводство и данъци е изградена по амбициозен стандарт, за да организира и рационализира счетоводното отчитане и финансово управление на бизнеса на малки и средни дружества, еднолични търговци и физически лица. Предлагайки разнообразни счетоводни и административни услуги, Джи Баланс помагаме на нашите клиенти да стартират своята дейност по-успешно и да постигнат растеж. И защото не твърдим, че сме експерти по всяка тема, ние имаме широка мрежа от бизнес контакти, за да получите услугата, от която се нуждаете. В Джи Баланс вървим ръка за ръка с нашите клиенти от изграждането на решение за предприемане на икономическа активност, регистриране на новата формация в Търговския регистър и при последващото администриране на бизнеса. Ние разработваме бизнес плановете, когато е време за растеж.

  2. FIRMFINANCE

    България

    Ние сме двама счетоводители, работещи в счетоводна къща, които предлагат счетоводни и трз услуги в извънработно време. Клиентите ни разчитат на достъпните ни цени и коректното отношение. Много от въпросите, които интересуват клиентите ни са най-малко счетоводни, а такива, свързани с трудовото и осигурителното законодателство. Затова ние се стремим да следим всички новости и промени в законодателството, както и да консултираме клиентите си по всякакви казуси. Всяка новостартираща или малка фирма се нуждае от счетоводител, но избирайки нас Вие : не отделяте ресурси за работно място не отделяте средства за счетоводна и ТРЗ програма спестявате от заплата и осигуровки за счетоводител Поверявайки счетоводството си на Нас, Вие имате време да мислите за вашия бизнес. Цените на счетоводните услуги са едни от най-добрите в София !

  3. SKODI

    Бутан

    Счетоводна къща „СКОДИ” е фирма утвърдила се през годините на пазара на счетоводни и одиторски услуги. Ние залагаме на висок професионализъм в работата, високо качество на предлаганите от нас услуги, лоялно партньорство с нашите клиенти. Предлагаме модерно и професионално счетоводно обслужване и данъчна отчетност. Фирмата използва последно поколение модерен и текущо актуализиран професионален счетоводен и одиторски софтуер, позволяващ комплексна автоматизация на икономическата дейност на фирми с различни видове дейност и форма на собственост. Клиентите на счетоводна фирма „СКОДИ” са от различни браншове, което позволява да се получи пълна картина за ефекта от прилагането на действащите счетоводни и данъчни закони и нормативни актове. Разполагаме с високо мотивиран и квалифициран счетоводен екип, грижещ се за максималното удовлетворяване изискванията на клиента. Гарантираме лоялност и дискретност.

  4. OFIS CONSULT AD OOD

    България

    ОФИС КОНСУЛТ АД ООД е създадена от бивши служители на НАП което Ви гарантира високо качество на предлаганите услуги .Услугите към които сме се насочили са в сферата на осигуряване на надежден виртуален офис за представителство на клиентите ни пред НАП и различните институции.Ние можем да организираме Ваш офис без да е необходимо да наемате подходящо помещение и да търсите квалифициран персонал, спестявайки Вашите време и средства. Нашата фирма предоставяща виртуален офис в София на организации и частни лица, предлага следния комплекс от услуги: - Предоставяне на адрес за кореспонденция и данъчен адрес пред НАП; - предоставяме телефонен номер за изпращане-приемане на факс, преадресиране на съобщения; - предоставяме пощенски и електронен адрес; - регистрация на входящи и изходящи документи, препращане на кореспонденция; - изпълнение на текущи поръчки на ръководителя.Дружеството предлага и счетоводно обслужване, данъчни консултации и правно обслужване

  5. RIA MK

    България

    Счетоводни услуги, трз услуги, данъчни и финансови консултации за нуждите на малкият и среден бизнес. - счетоводни услуги, данъчни консултации, цялостно счетоводно обслужване на фирми, физически лица, регистрирани земеделски производители. - ТРЗ и личен състав услуги. - административни услуги; Организация на счетоводната отчетност съобразно приложимите станадарти Изготвяне на индивидуален сметкоплан съобразно дейността на предприятието Обработка и класиране на счетоводните документи Изготвяна на амортизационни планове и отчитане на дълготрайните материални активи САП и ДАП Отчитане на стоково – материални запаси Изготвяне и подаване на дневници и СД по ДДС на електронен носител Изготвяне и подаване на VIES декларации Изготвяне и подаване на декларации по системата ИНТРАСТАТ

  1. MV ACCOUNTING

    България

    Обработка на счетоводни документи, Изготвяне на счетоводна политика, Изготвяне на справки и представянето им пред НАП, НОИ както и други държавни институции, Годишно счетоводно приключване, Изготвяне на Счетоводен баланс, Отчет за приходи и разходи, Отчет за паричен поток, Подаване на декларации и информация по електронен път, Изготвяне на банкови документи за разплащане с НАП, Подаване на информацията за сключени трудови договори по електронен път, Обработка на ТРЗ и осигуровки, данъчни услуги, Регистрация на фирми по ЗДДС, Изготвяне на Справки-декларации по ЗДДС, Подаване на Справки-декларации по ЗДДС по електронен път, Представляване на фирмата при ревизии и одити, Изготвяне на необходимите документи при данъчна ревизия, Данъчни консултации, Регистрация на фирми, Финансови услуги, Изготвяне на бизнес план, Представителство при кандидатстване за финансиране ( заем, кредит), Оценка на компании, Изготвяне на прогнозни отчети за целите на управлението.

  2. 3VSOLUTIONS

    България

    Философията на консултантска кантора „3ВСълюшънс"се състои в това да дадем решение на всеки проблем и тъй като сме уникални предоставяме наистина персонализирани решения, а не общи съвети за нашите клиенти.Каним ви да разгледате нашия сайт, за да получите представа за нашата дейност, опит и култура, посветени на работната етика, както и способността да обслужваме клиенти

  1. ZAGORA ES

    България

    Загора Ес предлага счетоводни услуги в Стара Загора и региона. Ние предлагаме счетоводни услуги, абонаментно счетоводно обслужване, данъчни консултации, трудово-правни и осигурителни консултации и др. Загора Ес може да ви консултира за регистрирането на вашата фирма, както и да подготви документите за регистрация.

  2. VEZNI 992- VALENTINA VELKOVA

    България

    ЕТ"Везни 992-Валентина Велкова" извършва на местни и чуждестранни физически и юридически лица : 1. Счетоводни услуги и данъчни консултации ; 2. Регистрация на фирми и промени в обстоятелствата; 3. Търговско посредничество и представителство.

  3. AMBA ACCOUNTANTS AND TAX ADVISORS

    Ирландия

    Предприятието AMBA ACCOUNTANTS AND TAX ADVISORS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Седалището му е в/ъв Swords, Ирландия.

  4. STUDIO ASSOCIATO CAGGEGI&MAZZEO

    Италия

    Предприятието STUDIO ASSOCIATO CAGGEGI&MAZZEO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Освен това развива дейност и в сферата на grants, bookkeeping, job consultants - human resource management, и tax benefits. Седалището му е в/ъв Randazzo, Италия.

  5. GRÁFICO CONTABILIDADE, S.A.

    Португалия

    Предприятието GRÁFICO CONTABILIDADE, S.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Седалището му е в/ъв Guimarães, Португалия.

  6. AGENCIJA ZA KNJIGOVODSTVO KCM

    Сърбия

    Предприятието AGENCIJA ZA KNJIGOVODSTVO KCM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Седалището му е в/ъв Belgrade, Сърбия.

  7. ASYSTENT KSIĘGOWOŚCI PLURIX JERZY KLACZAK

    Полша

    Предприятието ASYSTENT KSIĘGOWOŚCI PLURIX JERZY KLACZAK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Освен това развива дейност и в сферата на Данъчни експерти, Финансови анализи - консултантски услуги, Данъчни експерти, и Финансови анализи - консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Katowice, Полша.

  8. GOLCOM D.O.O.

    Словения

    Предприятието GOLCOM D.O.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Освен това развива дейност и в сферата на accounting and financial planning, accounting consulting, administration consultants, и banking sector consultancy. Седалището му е в/ъв Celje, Словения.

  1. B&SI SERVICE LTD

    България

    Предприятието B&SI SERVICE LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Освен това развива дейност и в сферата на finance, tax consultants, accountants, и Company registration. Седалището му е в/ъв Burgas, България.

  2. MAKESWORTH ACCOUNTANTS

    Обединеното кралство

    Предприятието MAKESWORTH ACCOUNTANTS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Освен това развива дейност и в сферата на Bookkeeping. Седалището му е в/ъв Harrow, Обединеното кралство.

  3. MINIPAK SOFTWARE

    Холандия

    Предприятието MINIPAK SOFTWARE, e Производител, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Освен това развива дейност и в сферата на bookkeeping, и application programs for professional accountants. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.

  4. LOGISTIKO GRAFEIO MORETHANTAX

    Гърция

    Предприятието LOGISTIKO GRAFEIO MORETHANTAX, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Освен това развива дейност и в сферата на cases for the medical sector, accounting consulting, accounting and financial planning, и financial services. Седалището му е в/ъв Kallithea, Гърция.

  5. ASPIRATIONS ACCOUNTANCY

    Обединеното кралство

    Предприятието ASPIRATIONS ACCOUNTANCY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Освен това развива дейност и в сферата на international tax planning, taxation advice service, Promotion of business cooperation and partner search, и accounting and financial planning. Седалището му е в/ъв Rochester, Обединеното кралство.

  6. KONTIERUNGSBÜRO G2 INH. SILKE GALLO

    Германия

    Предприятието KONTIERUNGSBÜRO G2 INH. SILKE GALLO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Седалището му е в/ъв Minden, Германия.

  7. JMC ACCOUNTANTS & TAX ADVISERS LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието JMC ACCOUNTANTS & TAX ADVISERS LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Финансови анализи - консултантски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители, Счетоводство, ревизьори, попечители, accounting and financial planning, drawing up financial statements, и finance service. Седалището му е в/ъв Brierley Hill, Обединеното кралство.

  8. DOMINGOS ISIDRO - CONTABILIDADE ALCOCHETE

    Португалия

    Предприятието DOMINGOS ISIDRO - CONTABILIDADE ALCOCHETE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Освен това развива дейност и в сферата на business documentation advice. Седалището му е в/ъв Alcochete, Португалия.

  9. PROPERSOFT

    Канада

    Предприятието PROPERSOFT, e Multi-Category, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Освен това развива дейност и в сферата на bookkeeping, и finance service. Седалището му е в/ъв Whitby, Канада.

  10. GECAVE - CONTABILIDADE E GESTÃO, LDA.

    Португалия

    Предприятието GECAVE - CONTABILIDADE E GESTÃO, LDA., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Освен това развива дейност и в сферата на Bookkeeping, tax advice, и corporate management consulting. Седалището му е в/ъв Aveiro, Португалия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно

Намерете оферта за

Филтри

Резултати за

Счетоводство- ревизьори- попечители - Внос износ

Брой резултати

10 940 Фирми